Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ontarova.stara píše:
Nahodou, ja si to predstavit umim. Rozhodne bych tam tedy nechala Ovcacka. Kazdou nedeli by mohl dat nejaky zalm doplneny o aktualni fotografii prvni broskvicky, at ma ten jeho twitter zase krapet grady.
@ontarova.stara píše:
Spravcovou lanske obory?
Aspoň bude mít kam pustit to lajsko dětí, co si v průběhu funkce uplete.
@Betty MacDonald píše:![]()
![]()
![]()
jsem mrtvá smíchy. První broskvička, už navždy bude můj pohled na to ovoce jiný…
Ja se nahodou tesim na novorocni projev. Vazeni spoluobcane, tak kdopak mel lonsky rok anal
?
@Russet píše:
Aspoň bude mít kam pustit to lajsko dětí, co si v průběhu funkce uplete.
No presne, navic by pak mohla pri MPSV vyvijet eduk. cinnost v oblasti skloubeni kariery a materstvi, at to natre tem fnuknam, co si porad stezuji, ze nejsou skolky.
@ontarova.stara píše:
Spravcovou lanske obory?
mam lepsi fukci: obsluha skartovacky
Mluvčí by měl být někdo, s kým souzní…třeba ten týpek co hledá prostitutku v Dubaji… Jako zástupce opozice bude jasné Lorre…
Přeblafávačka hradní stráže. Ať maji kluci lepší náladu, když tam musí stát u brány.
@matkabagristy píše:
S Klopčou by vše bylo křišťálově čisté, Rotha by jí z Anglie posílal noty. Takže na skartovačku by se leda prášilo.
@Uslava píše:
Přeblafávačka hradní stráže. Ať maji kluci lepší náladu, když tam musí stát u brány.
Nebo Lela. Má repre pysk.
@matkabagristy píše:
A nestacila by na to svacinarka? At nas zase feministky a zastanci rovnych prilezitosti neroznesou na kopytech. Navic tam je treba kooperace s kanclerem a kdo jiny by se k traktoristovi hodil, nez jeho davna letni laska?
@Russet píše:
A jaká funkce zbývá na „Klímu“ paní inžinýrky?
To se uvidi, predbezne si ale obsadil kancl po Nejedlem
a zada o diplomaticky pas.
@ontarova.stara píše:
To se uvidi, predbezne si ale obsadil kancl po Nejedlema zada o diplomaticky pas.
Už jsem se lekla, že o prověrku. Ty prej rovnou zruší.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Spravcovou lanske obory?