Kluk z oběda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1886
9.1.14 15:29

Dal mi pusu, můžu být těhotná :mrgreen: :mrgreen: :zed: :zed: OMG :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.1.14 15:30

Já se divím, že jsem se bez emimina dokázala seznámit a navázat kontakt s klukama, za mých mladých let :mrgreen:, jak jsem to mohla dát :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
9.1.14 15:31

@tiffany díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.1.14 15:31

A tak holky nebuďte zlé :cert:
Napiš mu jestli někam zajde podle jeho reakce se dozvíš, zda o tebe stojí…Neboj, zažiješ mnohem větší trapasy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
9.1.14 15:38

Zakladatelko - klidně si s ním zkus domluvit pokec, tím nic nezkazíte, ty můžeš zjistit jetli je zadaný a podle toho se rozhodnout dál. Třeba s tebou na kafe půjde, když bude mít zájem, nebo taky ne. Nesuď ho dokud ho nepoznáš.

Jinak holky, díky za odkaz na bravíčko - fakt jsem se pobavila. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.1.14 16:05

Prosím Vás, holky, takhle se tady kolikrát ptají i starší a mají děti. Mně to připadá romantické a to mám 37 let. :jazyk:
K zakladatelce - jak zjistit, jestli má zájem, jestli je sám, že. Asi zase tak, jak jsi se ozvala poprvé. Napsat nebo se poptat lidí, co jeje znají. Nic tím pokazit nemůžeš, když ani nic (třeba zatím) nezačalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.1.14 18:37

Tak nechápu, proč myslíš, že mu udělalo radost, že se někomu líbí. Odepsal ti naprosto neutrálně, zní mi to spíš zdvořilostně, prostě reaguje. ROzhodně mi nepřipadá jen pro těch pár slov jako proutník. :roll:
Podle mě v tom mic vidíš, nebo si moc věříš?

Být tebou bych mu přímo napsala, že se ti líbí, ale nechceš se mu plést co vztahu, jeslti nějaký má. A jestli ne, zda by zašel na kafe.
Tak ti rovnou napíše, jestli někoh má nebo ne a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová