Kluk z oběda

4
9.1.14 14:55

Kluk z oběda

Ahoj.
Vím, že je to dlouhé. Byla bych moc ráda, kdyby někdo poradil. Před pár dny jsem tu psala zpověd. Jsem na vošce a líbí se mi kluk z vedlejší třídy, kterého potkávám na obědě. Napsala jsem na facebooku na přiznání školy, že se mi „on líbí“. Dotyčný facebook nemá. Psala jsem mu na školní mail: Ahoj. Potkáváme se na obědě a přijdeš mi celkem fajn. Co prohodit pár řádků? Tady pokud budeš chtít. Zatím blondýnka.
Za 10 minut mi přišla odpověd: Ahoj, tak ty jsi ten tajemný anonym. Vím, kdo jsi. Potkávám tě též na obědě. Za prvé jsem se divila, jak ví, kdo jsem, když ani nemá facebook a mohl by mě tam najít podle jména. Za druhé. zřejmě mu holky řekly, ze se nekomu libi.
Už sem mu neodepisovala, protože jsem si nebyla jistá, zda má vůbec zájem se bavit, kdyz v odpovědi nebyla žádná otázka.
Včera jsem našla na facebooku profil jeho segry a on tam je na více fotkách s nějakou holkou. Zřejmě je to jeho přítelkyně podle všeho. studuje v Praze medicínu. myslím si proto, že šel na tuto školu, aby s ní tam mohl být a bydlet. pocházejí totiž ze stejného města. Zřejmě mu tedy udělalo radost, že se někomu líbí nebo je pěkný proutník.
Nevím, proto zda dělat, že se nic nedělo či dělat, že nic netuším. Nechci nikomu ničit vztah a je mi jasné, že pokud je štastný, tak by sme spolu stejně nebyli a nebo by jednou udělal to samé.
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
9.1.14 14:58

To by mě zajímalo kolik ti je a v čem chceš radit  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.1.14 14:58

Prosím tě a z čeho usuzuješ, že je pěkný proutník? Vždyť ti vlastně nic nenapsal :lol: nechala bych ho být, evidentně nemá zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.1.14 14:59

Na nic se neptáš, co chceš poradit.. studuješ VOŠ? nevypadá to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
9.1.14 15:01

Budto mu napíšeš, jestli by stebou někam zašel nebo mu už nenapíšeš to je jednoduchý, to se snad musíš rozhodnout sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.1.14 15:01

To je material… :zed:

• Citovat
  • Upravit
12689
9.1.14 15:02

Žádná otázka, příběh jak ze základky :roll: A proutník? To jako proč? Protože ti odepsal, že tě potkává na obědě??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597

Milé Bravíčko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065

8o milé Bravíčko… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
9.1.14 15:03
@Gabulle píše:
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
@Hanka1 píše:
To je material… :zed:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

Gabulle Týna K.
napadlo mne presne to same… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
9.1.14 15:06

Treba si te plete :mrgreen:..treba vazne nikoho nema…proc se zdrahas?…jsi mlada a bez zavazku a prave ted si muzes dovolit takove unahlene jednani… :palec:

• Citovat
  • Upravit
4
9.1.14 15:09

Indri: 21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.1.14 15:10
@Gabulle píše:

Hned jsem vjela na bravo.cz poradna a bavím se :D díky za nápad, jak se pobavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová