Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ademe http://www.bravoweb.cz/poradna hlavně ta druhá otázka „Je to pravda?“ hned mi cvaklo v hlavě emimino ![]()
Hele buďto holku má, nebo jí nemá, buďto se mu líbíš, nebo se mu nelíbíš a buďto si s tebou chce psát, nebo nechce… Jedno ale vím jistě. Tady se to nedovíš, takže jestli tě to zajímá, musíš se zeptat toho chlapce. ![]()
Je ti 21, chodíš na VŠO a máš potřebu řešit takovéhle kraviny na netu??
Nemyslíš, že ve tvým věku už je na „psaníčka“ apod. docela pozdě? Normálně za ním běž a řekni mu, jestli by s tebou někam nešel.
@Týna K. píše:
Je ti 21, chodíš na VŠO a máš potřebu řešit takovéhle kraviny na netu??Nemyslíš, že ve tvým věku už je na „psaníčka“ apod. docela pozdě? Normálně za ním běž a řekni mu, jestli by s tebou někam nešel.
Taky mi to připadá spíš ze základky než z vejšky ![]()
@Kelly3 píše:
Taky mi to připadá spíš ze základky než z vejšky
No žejo… já teda nevim, jsem jen o 2 roky starší než zakladatelka, ale tohle by mě teda nenapadlo… naposledy jsme se takhle vyznávali někdy v osmé třídě ![]()
@Týna K. píše:
No žejo… já teda nevim, jsem jen o 2 roky starší než zakladatelka, ale tohle by mě teda nenapadlo… naposledy jsme se takhle vyznávali někdy v osmé třídě
Co v 8
možná i v 7.třídě ![]()
Jééé, to mi připomnělo mé problémy z dob ZŠ
Jsem se zasnila, děkuji ![]()
Tak mu napiš jestli by nezašel na rande „naslepo“
. Pokud ti napíše, že ano tak pak teprve zjistíš, jestli dívka z fotek je opravdu jeho přítekyně. Pokud ano a chtěl by více než jen „kafíčko“ tak až poté bych usoudila, že je to proutník
pokud napíše, že by nikam nepůjde tak bych dělala, že o ničem nevím