Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, řeším „problém“ s dcerou, chtěla by mít doma nějaké zvířátko, ale to u nás není možné, tak se mě ptala, jestli neexistuje nějaká půjčovna zvířátek.
No ale když tak nad tím přemýšlím, třeba existuje místo jako Zoo, nějaká minizoo
, kde mají za poplatek pár zvířátek na pomazlení, jako třeba zakrslé králíčky, morčata a pod.
Nevíte o něčem?
@sissi79 píše:
Pošlu své, vracet nemusíš
Prosím jedině se zpětnou adresou.
A ne abys pak dělala, že už tam nebydlíte. ![]()
A co by to vlastně bylo zač? ![]()
@sissi79 píše:
Pošlu své, vracet nemusíš
jj, já bych poslala dvě morčata a k tomu jako bonus zdarma tři děti ![]()
Chodte vencit psov do utulku, pomozete dobrej veci a mozete z toho urobit peknu pravidelnu zalezitost
My chodíme do DDM na kroužek chovatelství, mají tam spoustu zvířátek, a kluci amjí aspoň 1 krát týdně kontakt s nimi. tak mrkni jestli u vás taky něco takového nenabízí
Pes, 14letý pudl, stále čekáme až dostane rozum a furt nic ![]()
džungarák, máme ho necelej měsíc a podezřele se „nafukuje“
kolem baráku čičiny apod.. stačí říct
![]()
Ja myslím že pujčovna zvířátek byla docela pro ty zvířata matoucí ![]()
@sagina píše:
jj, já bych poslala dvě morčata a k tomu jako bonus zdarma tři děti
Až přijde chlap domů, tak mu šetrně sdělím, že musíme přistavět. ![]()
@cuttysark píše:
Chodte vencit psov do utulku, pomozete dobrej veci a mozete z toho urobit peknu pravidelnu zalezitost
Jj
, o této možnosti vím a to by se jí líbilo taky, ale strašně ráda by ještě něco jako ty králíčky.
@sissi79 píše:žišmarjá
Pes, 14letý pudl, stále čekáme až dostane rozum a furt nic
džungarák, máme ho necelej měsíc a podezřele se „nafukuje“kolem baráku čičiny apod.. stačí říct
![]()
Urcite muzete zajit do utulku vencit pejsky. A nebo v kazdy zoo je detsky koutek - kralici, ovce na pomazleni. My ted na podzim byli v Minizoo Zajezd u Kladna a tam meli i morcata. ![]()
Jinak venčení psů v útulku… chodíme, já to pak ořvu s děckama ![]()
@Nelisa co pomáhat v útulku? např venčit a pod? štěňat mívají hodně, ty jsou mazlicí a útulek bude vděčnej…
![]()
Ahoj já chovám doma snad všechno. Můžu ti darovat třeba mladou andulku nebo zakrslého králíka
Nevím odkud jsi, ale klidně by si mohla malá jezdit pohrát ![]()