Kniha pro mimčo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.5.12 00:00

Kniha pro mimčo...

Ahoj maminky, čekám holčičku a chtěla bych si koupit tu knihu, jak se do ní zapisuje, kdy malá udělala první krůčky, její první slovo atd… :D Poradíte mi nějakou pěknou? Moc se v tom nevyznám. :oops: :) Děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
22.5.12 00:07

Takových knížek je fura. Velice hezké mívají ve větších hračkářstvích ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.5.12 00:32

nebo větší knihkupectví nabízí větší výběr
některé jsou do roka, některé do 3 nebo 5-ti let…
do některých se jen lepí foto a píše, v některých jsem i viděla nakreslenou pusu se zubama, kam máš psát, kdy se vyklubaly zoubky…všechny jsem opravdu nezvládla zaznmenat :oops:

takže si to obejdi sama…sama víš, co se ti líbí, jaký systém ti bude vyhovovat a hlavně : jak budeš důsledná…já moc nejsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.5.12 07:04

Já bych s tím nepospíchala, protože my máme momentálně doma čtyři a to jsem se po nich nepídila.Jednu jsem dostala od pojišťovny, jednu v porodnici, jednu na vítání občánků a jednu od mámy :roll:

• Citovat
  • Upravit
2028
22.5.12 07:38

@Lenka512 Tu mám taky - a nestihla jsem zapsat ani jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.5.12 08:14

hezké knížky nabízel na veletrhu Albatros. já mám anne geddes a kromě úvodní fotky je mnohem lepší taková ta klasická :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 08:44

Mám naprosto užasný deníček: „TVUJ FOTODENÍČEK OD TĚHOTENSTVÍ DO TŘÍ LET“ od Jana Abelson Tržilová. Je hodně do podrobna a už od těhotenství..Takže tam mam i fotky těhu.testu, mého pupku jak rostl..pocity Z porodnice a porodu.. a pak už píšeš jen o mimču. Mě se moooc líbí, koupila jsem si ho sama i když jsem dostala jeden deníček od mamky, ale tam je to moc skokově. Vyplňuji oba - jeden si v budoucnu nechám a jeden dám dceři… :palec:
 http://www.knihcentrum.cz/…let/d-86482/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
22.5.12 08:45
@zichisek píše:
Já bych s tím nepospíchala, protože my máme momentálně doma čtyři a to jsem se po nich nepídila.Jednu jsem dostala od pojišťovny, jednu v porodnici, jednu na vítání občánků a jednu od mámy :roll:

Taky bych s tím nepospíchala. Takové věci se dávají jako dárky, at jich nemáš doma fůry. Koupit jí můžeš vždycky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
22.5.12 08:50

A já si udělala svou, podle svých představ, co tam chci mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.5.12 10:35
@monnane píše:
A já si udělala svou, podle svých představ, co tam chci mít :)

jo, to je dobrej nápad :palec: a ještě , kdyby ses věnovala třeba scrapbooku, tak to budeš mít kránśný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
24.5.12 10:03

Takový Deníček našeho miminka se prodává i v Hypernově (teda Albert hypermarket) - buď modrý nebo růžový. Pěkný. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
24.5.12 12:48

Já mám tuhle a je krásná :)
http://www.dobre-knihy.cz/…0127173.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie