Milujeme slevy - Tipy na dárky

483
21.5.12 10:31

Milujeme slevy - Tipy na dárky

Zdravím stejně postižené! Co jsem na RD, našla jsem si nové hobby, a tím jsou slevy a výprodeje. V OC mě nic nepotěší víc, než % na krámě :P Toto nadšení sdílíme s mamkou společně, takže když něco výhodného objevíme, hned si zavoláme. Ve dvou, ale neobsáhneme všechno, že? :mrgreen: Takže holky, pochlubte se skvělým kupem- nemyslím akce co najdete ve schránce- oblečení dětské i pro nás, hračky, nádobí atd. Dále mám problém s výběrem dárků. Manžel vše nechává na mně a vybírat dárek pro manželova 80-tiletého dědu je pro mě noční můra. :twisted: Momentálně potřebuji něco mamce k svátku a zase nevím. Oblečení je blbost, kosmetiku má svou oblíbenou a tou ji zásobuje otec. Bonboniéra a kytka mi příjde hodně zoufalé :? Co kupujete vy? Poraďte! Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
21.5.12 10:37

Teda s těma slevama by ses skoro měla jít léčit :mrgreen: to jako když sleví baseballové pálky, půjdeš je koupit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25183
21.5.12 10:43

A neutražíš ve slevách víc než normálně? Jako když to musíš jít koupit kvůli slevě, třeba by jsi to nekupovala vůbec.

Já na tohle neulítávám, naštěstí. Jako když někde nějaká sleva je a něco se odečte od ceny, radost mám. Ale že bych je přímo vyhledávala, tak to ne. Kupujeme jen to co potřebujeme, žádné zbytečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
21.5.12 10:53
@Gina108 píše:
Teda s těma slevama by ses skoro měla jít léčit :mrgreen: to jako když sleví baseballové pálky, půjdeš je koupit 8o

Já Ti nevím, třeba by se mohly někdy hodit, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
21.5.12 10:57
@Mava píše:
A neutražíš ve slevách víc než normálně? Jako když to musíš jít koupit kvůli slevě, třeba by jsi to nekupovala vůbec.Já na tohle neulítávám, naštěstí. Jako když někde nějaká sleva je a něco se odečte od ceny, radost mám. Ale že bych je přímo vyhledávala, tak to ne. Kupujeme jen to co potřebujeme, žádné zbytečnosti.

Já to nedělám protože bych potřebovala ušetřit, a taky nenakupuju nonstop. Ale když vím, že potřebuju např. kalhoty, tak si to oběhám a baví mě to! :mrgreen: Když pak jdu ven a vím, že mám na sobě věci včetně bot atd. za tisícovku tak mám radost :dance: Někdo pije, jiný cvičí, já mám tohle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25183
21.5.12 11:01

@zanda81 Já ti to neberu :D
Třeba nebo spíš určitě jsi z města, takže to máš teoreticky u ruky.
Já jsem ze vsi, takže tady už je to problém.

Já občas jedu kvůli slevám do Takka, když mi příjdou domů. Ale už kolikrát mě odradili ty fronty co tam jsou. Nejdřív fronta na kabinku, pak na pokladnu, hrůza.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
21.5.12 11:06
@Mava píše:
@zanda81 Já ti to neberu :D
Třeba nebo spíš určitě jsi z města, takže to máš teoreticky u ruky.
Já jsem ze vsi, takže tady už je to problém.Já občas jedu kvůli slevám do Takka, když mi příjdou domů. Ale už kolikrát mě odradili ty fronty co tam jsou. Nejdřív fronta na kabinku, pak na pokladnu, hrůza.....

Jsem z prahy a mám v dosahu procházky dvě OC, bydlím mezi takže v tomto problém nemám. Tady teda moc fronty nejsou, nebo já spíš chodím dopoledne přes týden. Víkendy tam netrávím :lol: Manžel mi taky říká, že jsem magor :jazyk: takže na to už jsem zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
21.5.12 11:08

@Mava A co kupuješ mámě k svátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
21.5.12 11:15

Já teda slevy ráda mám, ale nějak mě nebaví courání po krámech. Teď nejradši nakupuji pro prcka, ale spíš radši na internetu, když nikam nemusím. A tedy jen to, co potřebuje, občas něco pro radost.

Co mamince koupit nějakou pěknou knížku, voňavou svíčku, lávové kameny na nahřívání páteře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25183
21.5.12 11:19

Svátky až tak nedržíme. Většinou kytičku, ale spíš na zasázení na zahrádku. To má mamka ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
21.5.12 11:21
@tweetydee píše:
Já teda slevy ráda mám, ale nějak mě nebaví courání po krámech. Teď nejradši nakupuji pro prcka, ale spíš radši na internetu, když nikam nemusím. A tedy jen to, co potřebuje, občas něco pro radost.Co mamince koupit nějakou pěknou knížku, voňavou svíčku, lávové kameny na nahřívání páteře :nevim:

Knížky si nekupujem, protože chodíme do knihovny. Svíčky to už párkrát proběhlo :D Ale ty lávové kameny to je dobrý. Máš s němi nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
21.5.12 11:24
@Mava píše:
Svátky až tak nedržíme. Většinou kytičku, ale spíš na zasázení na zahrádku. To má mamka ráda.

Tak to je super, že víš co ji potěší. Že má nějaký koníček. Moje mamka právě nic tak konkrétního nemá. A když se zeptám co by ráda, tak mi řekne, že mám koupit něco dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
21.5.12 11:26

@zanda81 jj, mamku bolí záda, tak říkala, že jí to krásně prohřálo a na několik týdnů i ulevilo od bolesti (pokud to teda nebyla jen náhoda) :mrgreen: Zatím je použila jednou, protože je dostala od nás nedávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.5.12 11:42

Mamince k svátku bych dala nějaký dárek s fotkou - hrneček, zástěru, přívěšek na klíče.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
21.5.12 11:48

Ahoj, já taky miluju slevy :mrgreen: Ne z toho důvodu, že bych na to neměla, ale mě prostě udělá radost, když něco výhodně koupím. To mě pak naplnuje :lol: :lol: :lol:
Jo, a s dárkama, to je taky věčnej problém, co pořád kupovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák