Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda lze platit benefity z prace na cely jejich sortiment v kamenné prodejne a nebo to jde jen na tištěné knihy.
Nevím, které benefity máš na mysli, ale většina tuším platí jen na tištěné knihy.
Ověřit si to můžeš tady: https://www.knihydobrovsky.cz/platba ![]()
@smile_xxx píše: Více
Každý mi radí lékárna, ty jo já nejsem invalida. Co všichni v těch lékárnách kupujete? (Pokud fakt v rodině není nějaká nemoc). Já právě nakoupila nějaké knihy a přemýšlím co dál. Dají se prý o nějaké hotely přes booking, ale googlíla jsem a vypada to, že lze jen pár wellnes. To pluxee je prostě dar nedar. Strašného sraní s tím
@Kfětoslava píše: Více
V lékárně to teď omezili, já v Maxovi objednala klidně i ořechy, kosmetiku, všechno. Teď jsem použila na vitamíny, probiotika, přípravky na akné.
Jinak jsme byli v Mořském světě, kino, u Dobrovského jsem za poukázky nakoupila knihy a hry k Vánocům.
Já jsem za to teď nakoupila na Pilulce od proteinu, přes prací prášek až po kosmetiku spoustu věcí. Lék snad ani jeden ![]()
Těch e-shopů je docela dost… občas využijeme i na kino nebo aquapark ![]()
Hlavice na kartáčky, drahé krémy, uvidím v lednu co mi to dovolí. Dříve tam byly i hračky pro děcka, teď už ty benefity hodně omezují na sortimentu ![]()
Já osobně kupuju na pluxee benefity dražší kosmetiku, séra na xicht a krémy.
A taky hlavice na sonické kartáčky apod. Toho je hodně. Utrácím pořád.