Kočárek a jeho oprava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
165
15.2.11 13:00

Kočárek

Ahoj holky,maminky :lol:
mám problém,jíž před 4měsíci jsem kupovala krásný,bytelný kočárek po netu,maminka byla ochotná ,moc hodná :-D dokonce mi kočárek posla abych si ho prohlédla a jestli by se mi nelíbyl abych ho poslala zpět :lol: No samozdřejmě že kočárek byl takový jaký jsem viděla na foto,byla jsem spokojená moc :-) ale jak stál v kočárkárně museli jsme dofouknout kola a když se narodil malí,tak jsme si lámali hlavu s tím že když chytíme za rukojed kočárek se nakloní směr dolu pod rukojed na pravou stranu :nevim:
no a před týdnem přišel můj na to že ten silnej rám je hlej na stanu do boku :evil: no a když jsem si psala s tou maminkou tak přísahala že by mi ho přece neposílala bez zaplacení(což je fakt) a tak jsme přišli na to že to musela zavinit pošta !!!ale ted už je to jedno,já bych potřebovala poradit zda se to dá nějak spravit??můj tvrdí že to narovná,ale já mám strach že naruší rám?????neznáte nějakou opravnu kočárků???jinak je celej ok!!!!jsem s ním maximálně spokojená :nevim: díky moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
15.2.11 13:09

Ahoj. Tak vzhledem k tomu, že jde o kočárek pro miminko, a bezpečnost je velmi důležitá, svěřila bych opravu nejlíp servisu specializovanému na tu značku kočárku, který máte. CO je to za kočárek a odkud jsi? V Praze je servisů několik, velmi dobrou zkušenost mám se servisem v Lochkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.2.11 13:20

kočárek je to Flamenco a já jsem z Ústedkého kraje :-( z Teplic a jelikož jsem hledala na netu a nic jsem nanašla tak to skouším zde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.2.11 13:31
ilcipina26 píše:
kočárek je to Flamenco a já jsem z Ústedkého kraje :-( z Teplic a jelikož jsem hledala na netu a nic jsem nanašla tak to skouším zde :-)

Tak se zkus poptat někde v prodejně, kde kočárky prodávají (i jiné značky). Mně takhle poradili opravnu v tom Lochkově, tam jsem narazila na šikovného opraváře, který mi kočárek opravil na počkání a navíc značku, kterou tam vůbec neznali ;) . Rozhodně bych to neopravovala sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.2.11 13:35

A včera jsme byli nechat opravit kočárek Baby point v jejich autorizovaném servisu (80km od nás) a dopředu jsem se s nimi po netu domluvila - poslala jsem foto závady a oni mi odpověděli, kolik to bude stát a že mi to zvládnout opravit na počkání. Ale to je výhoda autorizovaného servisu, protože mají díly, které k tomu potřebují. Nabízeli mi i ať jim to pošlu poštou, ale to se mi moc nechtělo, tak jsme tam radši zajeli. Ona se nám navíc nedávno rozbila i jídelní židlička stejné značky, tak jsme to vzali jedním vrzem :lol: . Možná bys takhle mohla zkusit i nějaký servis ne tak úplně v dosahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.2.11 13:44
hkac píše:
A včera jsme byli nechat opravit kočárek Baby point v jejich autorizovaném servisu (80km od nás) a dopředu jsem se s nimi po netu domluvila - poslala jsem foto závady a oni mi odpověděli, kolik to bude stát a že mi to zvládnout opravit na počkání. Ale to je výhoda autorizovaného servisu, protože mají díly, které k tomu potřebují. Nabízeli mi i ať jim to pošlu poštou, ale to se mi moc nechtělo, tak jsme tam radši zajeli. Ona se nám navíc nedávno rozbila i jídelní židlička stejné značky, tak jsme to vzali jedním vrzem :lol: . Možná bys takhle mohla zkusit i nějaký servis ne tak úplně v dosahu..

Tak to mě vůbec nenapadlo se zeptám u nás V Chichu :-) tam mi snad poradí :-) děkuji ti moc :-) to je fajn ,taky se těším až to opravý ,oni vědí co a jak :-)
zatím jsem si pořídila golfky :lol: to je skvělé že to máte takhle,já ani nevím co tu u nás je :-D a sama jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.2.11 13:55

sekám pěkné chyby :twisted: to je tím že dělám více věcí na jednou :-) tak se omlouvám :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová