Ples ve stylu 20. a 30. let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10048
15.2.11 10:42

ples ve stylu 20. a 30. let

Ahoj všichni, potřebuju jak jinak než radu… příští pátek jdeme na ples, celkem velka akce, jenže je ve stylu 20+30 leta…jako šaty si chci půjčit z pujcovny takže budou stejně klasicky velky dlouhy…to si myslim že se dá…ale absolutně si nevím rady co s vlasama…nemáte nějaky fotky nebo napady jak to v te době vypadalo, já vím že letěly krátký vlasy a taková ta vlna nalízlá, ale to já na hlavě nevytvořím…spíš by mě zajímal jako ten styl a líčení taky…kdyby ste na něco narazily budu ráda :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
15.2.11 10:48

http://www.costumes.org/…930shats.jpg
tak tady sem něco našla :-)

a tady jsou ty komplet stránky, kde sem našla ten obrázek :
 http://www.costumes.org/…s/1930s1.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.2.11 10:51

:-D :-D :lol: to je hrozný já sem věděla že to bude něco takovýho…já mám právě dost dlouhý vlasy takže nic takovýho neudělám, já právě nevím co s nima, jakože jestli se hodi nejaký kudrlinky a drdol nebo spis slízly a drdol…nechci se ztrapnit pze je dost snobarna a hlavne nemuzu kvuli pritelovi tak udelat nejak faux pas :lol: :-D
moc díík za obrázky, ríkala sem si že něco do tech vlasů dam za ozdobu ale proste nevim co s nima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.2.11 10:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.2.11 10:53

a co si ty vlasy takhle navlnit a udělat vzadu na krku schovanej culík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

jéé ta stránka je super, no nejelpší by byly
teda nejak udelat ty vlny a udelat tu patku ale to ja nevim vubec jak docilim…no to bude des :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

si to sčešeš na patku a navlníš to pinetama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.2.11 10:54

No já než navlním vlasy tak je to celej den a navic to jsou jako maly vlny…nevim ja udelat vetsi vlny, to bylo bezva ale jeste se me to nikdy nepovedlo…premyslela sem ze by me ucesala aji holicka ale nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.2.11 10:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.2.11 10:57

Navíc teda to tam asi budou mít všichni tenhle typ :lol: :nevim: to je pitomy :zed: navíc teda mě to asi nebude slušet :-D :oops: ja se zcvoknu..ale jses strasne hodna ze me pomahas :hug: já jsem nevedela kde hledat a nic sem nenasla. Styl jakože marylin monroe to nespada sem ze? ikdyz je to podobny celkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.2.11 10:57

já cca vím jak to udělat - ale vydrž zkusím najít na netu fotku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
15.2.11 10:58

super stránky :potlesk: děkuji moc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.2.11 11:04

já byla v prosinci na akci Paris 30.let :-)
Měla jsem černé úzké šaty (to jsem měla ještě mini-břicho :-)) ), přes ně boa z pravého norka (zdravím ochranáře) 3 šňůry perel, perlové naušnice, vlasy ulízané dozadu a lehce bokem, líčení - světlý make-up, oči jen řasenka a linka, rty rudě červené. Partner oblek ala AlCapone.
Co měly jiné ženské - šaty pod kolena, na ramínka, s volným pasem, stáhnuté nad koleny nebo těsně pod zadkem
zde obrázky: http://www.topzine.cz/…em-a-valkou/
jestli máš dlouhý vlasy, tak je stáhni dole do volného uzlu, vem si nějakou látkovou čelenku přes čelo (stylem jak nosila Rybana:-) ) a nezapomeň na dlouhé perly na krk!
já bych hned zas někam šla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.2.11 11:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.2.11 11:12

paruky byly fskt in, paruka a k tomu celenka s perem