Kočárek Adamex Vicco

8
16.1.17 14:17

Kočárek Adamex Vicco

Ahoj chtěla bych vědět nějaké zkušenosti s tímto kočárkem popř. i nějaké fotky. Vím, že je to novinka, ale třeba se některá z vás najde, která poradí.

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
24.2.17 15:59

Uz ho mam doma připraveny podle kamarádky ktera ho pouziva od zari je naprosto spokojena. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.17 15:26

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na gelová kolečka, jde s nimi jezdit i v terénu? děkuji za jakýkoliv poznatek :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.3.17 19:13

Bohužel my si miminko privezli az dneska takže jeste nejezdime mam na doporuceni kamaradky a ta jezdi od zari a nemela problém zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.3.17 10:12

@pistamonta ten je nádherný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
4.7.17 22:04

jak jste spokojene s kocarem Adamex Vicco

Dobry den, mate nekdo zkusenosti s kocarkem Adamex vicco? Mame v top Adamex Vicco a Explorer Mondo. Manzel je pro Adamex, ale cetla jsem, ze u Adamex Barletta byly vyhrady maminek k vrzani a kratkym popruhum u sportaku. Rada bych se zeptala, zda tyto nesvary ma i Vicco. Moc diky za jakekolov postrehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.7.17 22:08

@Sylko ahoj vicco mam od března a jsem spokojena nevrze mi a lehce se ovlada takze mi to chvali jak babičky tak i kolegyně, sportak jeste nepoužívám takze vic neporadim. Mala ma 4 měsíce za par dnů a uz ma rada kdyz ji korbu nadzvednu, jak usne dam do lehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
4.7.17 22:16

Moc moc.diky, to moc rada slysim. Slo mi hlavne o to vrzani, to by me asi trefilo - bytostne to nesnasim :-) A peruje dobre i s gelovymi kolecky? Neprobudi se ti drobecek hrkanim? Jeste jednou moc dekuji, na vicco jsem nikde recenze nenasla, jak je relativne novy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.7.17 22:25

@Sylko jo taky jsem hledala a hledala a vsude jen ty barletty ale nazivo me oslnil uplne, no me znama doporucovala at si hned necham povolit ty „pera“ tam ale muj chlap to zvladl trosku jsme s tim bojovali jelikoz nekdy to bylo moc povolene a nebo to zase moc utahl :D zezacatku jak jsem mela to mini miminko tak jsem byla z foho nervózní ze to drnca a ze spatny chodnik atd a ted vubec :D jezdime v parku sterkem, po kostkach dlazebnich atd a male to vubec nevadi mela jsem porovnani ted si nejsem jista jestli to byl takko? Kamaradce to skakalo daleko vic…vicco mi prijde takovy vic pevnější „robustnejsi“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
4.7.17 23:06

No tak to.je super, ze se ji tam.libi :-) Na Takko jsem. prave cetla ne moc dobre recenze…Koukala jsem.na tu tvou krasnou holcici kombinaci, ale vubec nikde jsem ji nevidela. My tedy cekame chlapecka, tak se pohybujeme v jinych barevnych skalach :-))) Jeste jednou dekuju, ze jsi mi napsala, pomohla jsi me v rozhodovani a zitra pojedeme objednat, protoze jsme si vybrali barevnou kombinaci, na kterou se ceka 2 mesice 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.7.17 23:12

@Sylko no super ja kupovala jako trojkombinaci v polsku a tam tedy meli dost variant primo na prodejnach tak jsme nemuseli ani cekat a hned jsme nakladali do auta :D a jaka varianta te oslnila?
No tak to doufaaam ze jsem poradila dobre, ale za sebe jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
4.7.17 23:17

@pistamonta Jo tak tim se to vysvetluje :-) My to mame z Brandysa do Polska trochu daleko, ale na netu jsem videla, ze maji pro jine zeme jeste dalsi barevne kombinace, ktere tu nejsou. Vybrali jsme ora ge-graphite varianta R6 na www.detskyraj.cz . Chtela jsem bilou konstrukci, takze v. podstate maji na vyber jen tri barevne kombinace…hnedou, mint a orange.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.7.17 23:26

@Sylko jojo ja si vsimla ze si z daleka my dali za trojkombinaci 12t. Tady v Polsku
Taky jsem chtela bilou konstrukci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
4.7.17 23:32

@pistamonta No tak to je luxusni cena, my jej sehnali za 12500 a to je jen 2v1. A nikde v Cr na netu neni levneji vsude stoji 13 tis nejmene jen ta dvojkombinace…to jste poridili za super cenu :palec: No me.se ta bila konstrukce fakt moc libi a pres to vlak nejel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.7.17 23:34

Ale ta R6 je taky krasna myslim ze jsme ji mela i v ruce :D jelikoz mi prijde jak pro holku tak kluka (kdybych mela treba druhe) ale muj partner vysadne „nesnasi“ oranžovou barvu a tim ze mu se libili varianty s „riflovinou“ tak jsme sli do R8 s růžovou, na fotkach tady nahore vypada tmavší nez je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí