Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Angelicek ne ne zatim nic, taky jsem cetla ze nekde vrzalo kolecko nebo tak ale zatim nic takoveho se nepřihodilo, je sice pravda ze v pondělí preventivně chlap kolecka vytahl zkontrolovat a promazal ale to jen z vlastni iniciativy protože měl volno a chtěl neco delat
my taky objeli hodne obchudku jak u nás tak i v tom polsku a vicco vyhralo na plné čáře ![]()
@pistamonta tak to ráda slyším
. Moc děkuji za info
..zatím máme čas, ale už je dobré dívat se a pomalu zařizovat
. Těším se na osobní setkání s kočárkem ![]()
@Angelicek jasně, nemáš zač…my jsme nechali kočárek úplně na poslední chvilku jelikož jsme měli vyhlednuty jiný někde v Opavě a chlap namítal ze se nejdriv chce podívat po okolí nez abychom jeli primo někam a dobre udělal oproti tomu prvnimu je vicco o dost větší, hezčí a ty barevne kombinace jsou super i ta taska= batoh co je k tomu mi bohatě stačí velikostne a v Polsku je ta cena za trojkombinaci taky suprova.
@pistamonta my máme Polsko sice trochu z ruky (jsme z jižní Moravy), ale máme rodinu u Opavy
. Tak si kdyžtak uděláme výlet
. Hlavně jste psala, že v Polsku je trojkombinace, kdežto tady se prodává jen dvojkombinace, že? Jaká byla ta cena, za kterou jste kočárek koupili narozdíl od české ceny?
My máme také objednaný Vicco
Moc se nám líbí, je velký, dobře odpružený a krásně se mi s ním manipulovalo. Zkoušeli jsme strašně moc kočárků i o hodně dražších a tento vyhrál. Původně jsem chtěla Jané crosswalk, ale nedá se to s Viccem srovnávat. Miminko se nám narodí až v lednu, tak jsem ráda, že čtu pozitivní hodnocení ![]()
@Angelicek my jsme v polsku kupovali trojkombinaci v unoru za 11900kč s tím ze nam chtela dat slevu na 11600kč když ho vezmeme hned ten den
tady myslim ze ty ceny jsou kolem 13-14tisic za dvojkombinaci, ale to ted uz muze byt taky jinak
@pistamonta My ho máme objednaný v Brně, dvojkombinaci za 13100,–
@pistamonta no uvidíme v Brně v obchodě a pak asi bude výlet do Polska
. S paní jste se domluvili česky v pohodě? ![]()
@Manhattan jeee tak super a jakou variantu jste vybrali? Ja rodila v březnu a taky kdyz jsme porovnavali kocarky u nas dražší tak ta manipulace s viccem je uplne jednodušší a hlavne nam taky tady nabízeli adamex barlletu a pritom je vicco novější typ ![]()
@Angelicek v te jedne prodejne byla takova starší paní a jako ja polsky vubec nerozumim ani nemluvim
ale s ní se dalo uplne v pohodě a hlavne byla strasne moc prijemna byli jsme tam snad hodinu a okukovali vsechno mozne, krasne ukazovala, vysvětlovala a pak jsme po prodejne jezdili rally
horsi bylo kdyz jezdime do polska pro plenky Dada tak to jsem na pokladně byla marná
ale mam zasobu takze da se
@pistamonta Tento http://www.moje-miminko.cz/…3-33012.html
už se nemůžu dočkat, až ho budeme mít doma. Barletta se nám moc nelíbil.
@Manhattan no super
to se ty male stesticka budou vozit jedna radost jak v bavlnce ![]()
Ja jsem rada za ty silikonova kola
jelikoz jedne slecne na patře se taky narodilo miminko a hned na me klepala jestli nemam pumpicku
a pani u prodeje se smala ze to nemam šanci píchnout, kamaradla zase rodila pred zimou a rikala ze vsechno zvladla jakoze terén ta kupovala vicco v kůži