Kočárek Adamex Vicco

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
25.8.17 17:47

@Angelicek ne ne zatim nic, taky jsem cetla ze nekde vrzalo kolecko nebo tak ale zatim nic takoveho se nepřihodilo, je sice pravda ze v pondělí preventivně chlap kolecka vytahl zkontrolovat a promazal ale to jen z vlastni iniciativy protože měl volno a chtěl neco delat :lol: my taky objeli hodne obchudku jak u nás tak i v tom polsku a vicco vyhralo na plné čáře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.8.17 17:50

@pistamonta tak to ráda slyším :-). Moc děkuji za info ;)..zatím máme čas, ale už je dobré dívat se a pomalu zařizovat :-). Těším se na osobní setkání s kočárkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.17 17:53

@Angelicek jasně, nemáš zač…my jsme nechali kočárek úplně na poslední chvilku jelikož jsme měli vyhlednuty jiný někde v Opavě a chlap namítal ze se nejdriv chce podívat po okolí nez abychom jeli primo někam a dobre udělal oproti tomu prvnimu je vicco o dost větší, hezčí a ty barevne kombinace jsou super i ta taska= batoh co je k tomu mi bohatě stačí velikostne a v Polsku je ta cena za trojkombinaci taky suprova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.8.17 17:56

@pistamonta my máme Polsko sice trochu z ruky (jsme z jižní Moravy), ale máme rodinu u Opavy :-). Tak si kdyžtak uděláme výlet :-D. Hlavně jste psala, že v Polsku je trojkombinace, kdežto tady se prodává jen dvojkombinace, že? Jaká byla ta cena, za kterou jste kočárek koupili narozdíl od české ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
25.8.17 17:58

My máme také objednaný Vicco :palec: Moc se nám líbí, je velký, dobře odpružený a krásně se mi s ním manipulovalo. Zkoušeli jsme strašně moc kočárků i o hodně dražších a tento vyhrál. Původně jsem chtěla Jané crosswalk, ale nedá se to s Viccem srovnávat. Miminko se nám narodí až v lednu, tak jsem ráda, že čtu pozitivní hodnocení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.17 18:00

@Angelicek my jsme v polsku kupovali trojkombinaci v unoru za 11900kč s tím ze nam chtela dat slevu na 11600kč když ho vezmeme hned ten den :D tady myslim ze ty ceny jsou kolem 13-14tisic za dvojkombinaci, ale to ted uz muze byt taky jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
25.8.17 18:01

@pistamonta My ho máme objednaný v Brně, dvojkombinaci za 13100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.8.17 18:02

@pistamonta no uvidíme v Brně v obchodě a pak asi bude výlet do Polska :-). S paní jste se domluvili česky v pohodě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.17 18:02

@Manhattan jeee tak super a jakou variantu jste vybrali? Ja rodila v březnu a taky kdyz jsme porovnavali kocarky u nas dražší tak ta manipulace s viccem je uplne jednodušší a hlavne nam taky tady nabízeli adamex barlletu a pritom je vicco novější typ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.17 18:04

@Angelicek v te jedne prodejne byla takova starší paní a jako ja polsky vubec nerozumim ani nemluvim :lol: ale s ní se dalo uplne v pohodě a hlavne byla strasne moc prijemna byli jsme tam snad hodinu a okukovali vsechno mozne, krasne ukazovala, vysvětlovala a pak jsme po prodejne jezdili rally :lol: horsi bylo kdyz jezdime do polska pro plenky Dada tak to jsem na pokladně byla marná ;) ale mam zasobu takze da se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
25.8.17 18:05

@pistamonta Tento http://www.moje-miminko.cz/…3-33012.html
už se nemůžu dočkat, až ho budeme mít doma. Barletta se nám moc nelíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.8.17 18:06

@Manhattan krásný! :-)…kde jste v Brně byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.17 18:07

@Manhattan no super :) to se ty male stesticka budou vozit jedna radost jak v bavlnce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.17 18:09

Ja jsem rada za ty silikonova kola :lol: jelikoz jedne slecne na patře se taky narodilo miminko a hned na me klepala jestli nemam pumpicku :lol: a pani u prodeje se smala ze to nemam šanci píchnout, kamaradla zase rodila pred zimou a rikala ze vsechno zvladla jakoze terén ta kupovala vicco v kůži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.8.17 18:11

@pistamonta tak to je dobře :-) taky neumím polsky ani prd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie