Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím vás, chtěla bych se zeptat jakou máte zkušennost s vajíčkem k tomuto kočárku. Je bezpečné a pohodlné pro mimi?? Právě zvažuji zda koupit kočárek v trojkombinaci i s vajíčkem, nebo koupi dvojkombinaci a k tomu vajíčko od Maxi Cosi. O cenu mi vůbec nejde, spíš o bezpečnost mimča v autě..
![]()
@rogalatko píše:
Přeji krásný sváteční den všem příznivcům Vicca, mohla bych se prosím zeptat na prodejnu v Polsku, kde se dá kočárek Vicco zakoupit a je blízko Opavy. Všimla jsem si že vás tu píše poměrně hodně, že jste z Opavy, tak prosím o radu. My budeme kupovat Adamex Vicco white-grey R10.
Děkuji
Kateřina
Ahoj, dneska jsme byli v Těšíně v tom krámku hned za mostem
ten šedý tam myslím měli. My nakonec odjeli s R12 a jsme nadšení. Navíc mají teď akci a vicco v plné výbavě 3v1 stojí 11200 kč
![]()
@Týna 123 píše:
Zdravím, chtěla by jsem se zeptat zda-li na obchodě v tom Polsku měli vystavenou i variantu Adamex vicco grey-mint..? Chceme jet na jistotu, aby jsme si ho mohli hned odvéstděkuji za odpověď
Ahoj, dnes jsme tam byli a mají ho tam
navíc mají teď slevu a tak nás 3v1 vyšel na 11200 Kč i s rukávníky a oběmi moskytierami (velká i záclonka v korbičce). Na prodejně hned za mostem jsou každý všední den do 16 hod a v sobotu do 13. Na burze je obchod prý nejpozději do 13. ![]()
@JaHuuu píše:
Ahoj, dnes jsme tam byli a mají ho tamnavíc mají teď slevu a tak nás 3v1 vyšel na 11200 Kč i s rukávníky a oběmi moskytierami (velká i záclonka v korbičce). Na prodejně hned za mostem jsou každý všední den do 16 hod a v sobotu do 13. Na burze je obchod prý nejpozději do 13.
Moc děkuji za info.
Nevíte náhodou jestli mají nějaké internetové stránky?? Jestli se to dá i objednat přes internet? ![]()
Paní nám dala tuhle vizitku, ale na téhle stránce toho moc není… je vážně dobré tam zajet, paní byla moc ochotná
A sranda byla, že ona na nás mluvila polsky, my na ní česky a rozuměli jsme si
a měli tam velký výběr barev vicca
jen mě mrzelo, že mám vycházky až od 12, a tak jsme nestihli ten obchod na tržnici. Hrozně jsem se bála, že ty krámy nenajdeme, ale nakonec to bylo úplně v pohodě ![]()
Ahoj, prosím Vás chtěla jsem se zeptat, jak jsou na tom vicca s údržbou. Chceme R12 a docela mě všichni straší, že je moc světlý. Mě osobně se líbí i ty s bílou konstrukcí, ale manžel to nechce, že to zachvíli zajde. Děkuji za radu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím Vás chtěla jsem se zeptat, jak jsou na tom vicca s údržbou. Chceme R12 a docela mě všichni straší, že je moc světlý. Mě osobně se líbí i ty s bílou konstrukcí, ale manžel to nechce, že to zachvíli zajde. Děkuji za radu
Ahoj, my R12 doma už máme a nemyslím si, že by byl přehnaně světlý
zatím ještě není používaný, protože mimi čekáme až v březnu. Ale právě kvůli té barvě jsme si ho vybrali
máme akorát oproti fotce v katalogu košík v té tmavě šedé barvě kočárku ![]()
Ahoj my kocarek používáme od brezna čili skoro 9 měsíců, máme R8 a spis premyslim jestli jsem ho zatim vubec umyvala
jako vrch jsem si v mezicase urcite otrela vlhcenym ubrouskem ale ne že by to bylo treba a korbu spodek plastovy snad jeste ani ne
uvidime teď přes zimu
Děkuji ????. Ten košík jste si mohli vybrat? A odvezli jste si ho hned z prodejny v Těsíně? My tam byli nedávno, vybrali si ale ještě jsme si ho nevzali. Čekáme mimi v únoru, tak kočárek chcem koupit trochu později. Jsem v tomhle trochu pověrčivá ????
@Iv-eta Ahoj, my ho máme koupený od srpna a miminko se narodí, až v lednu
Máme koupený s tmavou konstrukcí, ale kamarádka měla s bílou a zašlé to neměla. Jen pár škrábanců od skládání, ale to si udělali sami ![]()
@Iv-eta píše:
Děkuji ????. Ten košík jste si mohli vybrat? A odvezli jste si ho hned z prodejny v Těsíně? My tam byli nedávno, vybrali si ale ještě jsme si ho nevzali. Čekáme mimi v únoru, tak kočárek chcem koupit trochu později. Jsem v tomhle trochu pověrčivá ????
Jj, odvezli jsme si ho hned a mame ho u tchýně
my už tam ten tmavý kos měli, ale myslím, ze na krámě nebudou mít problém podvozek vymenit. Pani byla moc ochotna ![]()
Ahoj holky, máte někdo další připomínky k tomuto kočárku? Vybrala jsem tento,
Adamex Vicco kombinovaný kočárek- R1 red/navy/blue
Ale recenzi moc nenašla.
Zatím ještě nejezdíme, takže bohužel nemohu moc napsat
ale ten váš vybraný myslím prodavaji teď na bazosi
https://deti.bazos.cz/…cco-NOVY.php
Ahoj pořád nemůžu najít nejakou „chybku nebo nevýhodu“ kočárku, jsme proste max spokojení a za to jsem ráda…