Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím vás kdo ho máte o vyjádření jak jste s ním spokojené?
Ahojky,
smiř se s tím, že kočár na první dítě prostě NIKDY nekoupíš podle svých představ… Může ti radit kdokoli, ale každý upřednostňuje jako důležité něco jiného a to co by tobě vyhovovalo nejlíp, zjistíš až když kočár používáš. Nemluvě o tom, že od té doby co kočár vybereš a koupíš, se na trhu objeví jiné, krásnější, lepší… ![]()
Tak a teď vážně. Já jsem s Deltimem spokojená moc, jediné co bych mu vytkla, že je příliš těžký. Je stabilní, hezky se s ním jezdí, snadno se skládá, potah (včetně boudičky) jde sundat a strčit do pračky, má velkej nákupní košík. Přehazovací rukojeť jsem nepostrádala, Vojta jezdil čelem ke mně a když byl natolik velký, že místo na mamku chtěl koukat po lidech, tak jsme otočili korbičku.
Kdybys ještě něco chtěla, tak napiš a přeju hezké ježdění!
Peta
Ahoj Marplo,
my jsme si Skippiho vybrali pro jeho poměr kvality a ceny, zrovna při nákupu jsme chytili akci, když měli velkou tašku na zavěšení na rukojeť navíc zdarma. Už s ním jezdíme přes měsíc, jelikož bydlíme v domě tak nám těch jeho tuším 18 kg nevadí, po schodech nikde nejezdíme.
Naopak od Peti mi přehazovací rukojeť docela chybí, když teď svítí sluníčko musím ho za sebou tahat protože přehazovat každou chvíli korbičku fakt nechci…
Ale hezky houpe, což se o jiných kočárcích říct nedá…takže u mě je to celkem spokojenost.
A být tebou tak nekupuju rozhodně ty jejich nové modely 2005 protože jsou drahé, v krámech objevíš „staré modely“ které jsou levnější, liší se snad jenom barvou. Na www.deltim.cz najdeš seznam jejich prodejen, kam se na ně můžeš jít podívat.
Tak přeji šťastnou ruku při nákupu!
Gina + Ríša (ve čtvrtek 5 t)
Ahojky,
Skippy mám a vozím v něm už druhé dítko. A jsem stále spokojená. Stejně jako Pétě mi trochu vadí jeho vyšší hmotnost, taky je ho plný kufr. Ale je prostorný, je houpací, je stabilní. Přehazovací rukojeť mi taky moc nechybí, pokud svítí sluníčko, přehodím přes boudu plínu a hotovo. Samo že se mi líbí nový a teď už i drahý kočáry, ale jelikož už další dítko neplánujeme, jsem spokojená s tím co mám.
Ahojky Katka a kluci
Holky moc vám děkuji. Včera ve zprávách jsem viděla jak má jedna rodina trojčata a k tomu ještě doma tři děti a tak jsem se muse zasmát my tady řešíme jak těžký kočár koupit a když jsem viděla ten jejich trojkočár tak tem musí být teprve těžký
![]()
Skippy se mi líbí pro jeho prostornost, protože bude mimčo v prosinci tak potřebuji aby se mi tam rozhodně krásně vešel fusak.
Já se přidám taky s chválou na tento kočár. Používáme již 17 měsíců a je v pohodě.Je sice kapku težký ale pokud ho nemusíš nikam přenášet není to takový problém. Je stabilní, krásně houpe, za tu dobu používání ho manžel jen párkrát musel promazat aby nevrzal, dá se celý vyprat. Přehazovací rukojeť mi také nescházela.Teď ho používáme už jako sporťák a je v pohodě.
Pokud máte malé auto bude možná kapku problém složit ho do kufru.
Vybrala jsem si ho hlavně proto že jsem chtěla aby byla korbička výš od země, chtěla jsem vyšší kočárek.
Dobře vyberte.
Maky