Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
ráda bych věděla jaké máte zkušenosti s kočárkem X lander X4, miminko čekáme příští rok v březnu a poptřebovala bych vědět jak je velká korbička, dále by mě zajímala autosedačka a jízdní vlastnosti tohoto kočárku a jaké má tento kočárek plus a minus děkuji Petra ![]()
Ahoj Petrucho,
my máme teda X3. Jsme spokojení, ale korbička je malá, my jsme jezdili od 4. měsíce ve sporťáku naležato. Naše Dr. nám to schválila. Ke sporťáku ti nic nenapíšu, protože máme jiný.
Celkově jsme s tím kočárkem spokojení. Teď sice už jezdíme v golfkách, ale na zimu sporťák zase vytáhneme ![]()
Přeju, ať dobře vybereš.
Ahojky,
taky mám 4kolku, takže jiný sporťák..
Korbička nám vyhovovala. Malá je v prosinci a když rostla, mizely vrstvy, tak to šlo. Ale taky šla naležato do sporťáku než si sedla, neb se tam už nevešla a navíc jí to v korbě těžce nebavilo.
Já jen lituju, že nemáme tříkolku, protože mi k nám do terénu chybí ruční brzda:-( A pokud bych kupovala znovu, asi by mi dost vyhovovala sluneční stříška jako má např Quinny. Ale to se dá řešit plínou a kolíčkama a možná je to rychlejší než odepínat zadek boudy:-)
Jo a trochu mě deptá zapínání pásů, jde to těžce a musí se to kolem přesek porozepínat.
Jinak já jsem uvažovala, že sporťák změníme, ale čim dál víc si vážim toho, co máme:-)
Albi