Kočárek Ferrari

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
9.4.11 18:05

kočárek Ferrari

Muzete mi poradit jake mate zkusenosti? Nevim jakou kombinaci vybrat a tento se velice libi memu muzi.
 http://abckocarky.cz/…-beebop-trio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
913
9.4.11 19:29

Mně se líbí, taky jsem na něj už koukala. Jsou tu o něm už jiné diskuze. Zkus pohledat. Jo a určitě jsem ho viděla o mnoho levněji. Zkus mimibazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
9.4.11 20:03

Nedoporučuji kamarádka ho má úplně stejný a nadávala pokud teda nebude vadit že jak mini bude mít 4 měsíce a už se ti vám bude mačkat a budeš muset koupit noví tak nevím je hodně malinký ta vaniačka

• Citovat
  • Upravit
10
16.4.11 12:13

no ja ho od jinud nechci, je to seriozni obchod, kamaradka tam uz nekolikrat nakupovala. ty jiny jsou takovy pochybny,ale dekuju ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabethcorleone
16.4.11 12:40

No zajímavé, Ferrari se mi líbí auto, ale na kočárku to nevypadá moc prestižně, pro chlapa dobré a je logické, že chlapovi se to bude líbit a zdát cool. :)
:jazyk:

• Citovat
  • Upravit
misadablik
7.4.13 20:19

ROZPADL SE PO 10 MĚSÍCÍCH

Rozpadl se po 10 měsících

Tak jak jsem ho v některém předcházejících příspěvků vychvalovala, tak jsem teď na něj pěkně naštvaná. Totálně se rozpadlo!!! Prodejce odmítl reklamaci uznat, prý jsme to zničili. To sotva, používám tento kočárek na střídačku s jiným. Mám na ferrari vepředu offroad sadu (tedy velká kola do terénu, takže to nemůže vibrovat a drncat) a přesto se rozlomilo uchycení mezi madlem a podvozkem (jestli se to takto dá popsat).
Pokukuji po jiném kočárku, na parádu byl skvělej, byla jsem s ním spokojená a teď už ho ani neprodám :(
Proto bacha na něj.

• Citovat
  • Upravit
sebastianlucka
18.6.13 13:18

off road kola

Dobrý den, sháním ke kočárku ferrari off road kola(přední kola veká, nafukovací)…máte někdo na prodej, nebo mi můžete poradit, kde koupím. děkuji

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
18.6.13 14:28
@sebastianlucka píše:
Dobrý den, sháním ke kočárku ferrari off road kola(přední kola veká, nafukovací)…máte někdo na prodej, nebo mi můžete poradit, kde koupím. děkuji

Vymontoval bych z Modeny a dal na kočárek, takovej nikdo nebude mít :) OK vážněji - zkusil bych prodejce kol..

Jinak celkově k licenčním výrobkům - dělá je úplně někdo jinej, leckdy Čína a kvalita tomu odpovídá. Cena taky, ale opačným směrem.

• Citovat
  • Upravit
20782
24.6.13 10:36

Zdravím,
doporučuji zadat poptávku v novém Bazaru. Po pěti dnech je možné ho aktualizovat, takže bude stále dost viditelný.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák