Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Muzete mi poradit jake mate zkusenosti? Nevim jakou kombinaci vybrat a tento se velice libi memu muzi.
http://abckocarky.cz/…-beebop-trio
Mně se líbí, taky jsem na něj už koukala. Jsou tu o něm už jiné diskuze. Zkus pohledat. Jo a určitě jsem ho viděla o mnoho levněji. Zkus mimibazar.
Nedoporučuji kamarádka ho má úplně stejný a nadávala pokud teda nebude vadit že jak mini bude mít 4 měsíce a už se ti vám bude mačkat a budeš muset koupit noví tak nevím je hodně malinký ta vaniačka
no ja ho od jinud nechci, je to seriozni obchod, kamaradka tam uz nekolikrat nakupovala. ty jiny jsou takovy pochybny,ale dekuju ti
No zajímavé, Ferrari se mi líbí auto, ale na kočárku to nevypadá moc prestižně, pro chlapa dobré a je logické, že chlapovi se to bude líbit a zdát cool. ![]()
![]()
Rozpadl se po 10 měsících
Tak jak jsem ho v některém předcházejících příspěvků vychvalovala, tak jsem teď na něj pěkně naštvaná. Totálně se rozpadlo!!! Prodejce odmítl reklamaci uznat, prý jsme to zničili. To sotva, používám tento kočárek na střídačku s jiným. Mám na ferrari vepředu offroad sadu (tedy velká kola do terénu, takže to nemůže vibrovat a drncat) a přesto se rozlomilo uchycení mezi madlem a podvozkem (jestli se to takto dá popsat).
Pokukuji po jiném kočárku, na parádu byl skvělej, byla jsem s ním spokojená a teď už ho ani neprodám ![]()
Proto bacha na něj.
Dobrý den, sháním ke kočárku ferrari off road kola(přední kola veká, nafukovací)…máte někdo na prodej, nebo mi můžete poradit, kde koupím. děkuji
@sebastianlucka píše:
Dobrý den, sháním ke kočárku ferrari off road kola(přední kola veká, nafukovací)…máte někdo na prodej, nebo mi můžete poradit, kde koupím. děkuji
Vymontoval bych z Modeny a dal na kočárek, takovej nikdo nebude mít
OK vážněji - zkusil bych prodejce kol..
Jinak celkově k licenčním výrobkům - dělá je úplně někdo jinej, leckdy Čína a kvalita tomu odpovídá. Cena taky, ale opačným směrem.
Zdravím,
doporučuji zadat poptávku v novém Bazaru. Po pěti dnech je možné ho aktualizovat, takže bude stále dost viditelný.
Monika