Kojící podprsenka 70 D a větší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
441
6.4.11 12:31

kamenné obchody

Poradíte prosím kde sehnat kojící podprsenku ve velikosti 70 D a větší v kamenném obchodě (Ostrava a okolí)? Z webu mám objednánu jednu Bravado 70 D/E a chtěla bych si cestou z pordonice koupit ještě nějakou další a odzkoušet ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16837
6.4.11 14:12

já jsem koupila 70D v shoping parku v ostravě v triumphu :-) a fakt mi seděla.měla jsem i objednanou z netu levnější taky 70D a nic moc teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.4.11 15:00

a mě říkali, že mají nejmenší 75. Koukala jsem na web a opravdu se 70 vyrábí. Zkusím tam zavolat a uvidím..
Každopádně děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
11.4.11 11:37

Dneska dorazila Bravado 70 D/E. Je mi teď akorát (jsem 37t), takže budu muset zkusit výměnu za větší.
Zvláštní je, že klasickou podprsenku mám 70 D a tato D/E by se měla ještě poddat, ale nepřipadá mi to. Držte prosím palce, aby mi ji vyměnili a ta větší pak byla OK.

Byla jsem v Triumph a 70 skladem nemají, jen na objednávku a končí velikostí E. Tak nvím nevím.

Narazila jsem ještě na tenhle obchod na webu http://www.obchod-rodinka.cz/katalog.php?…, kde mají Anitu a prý i skledem F. Možno vyzkoušet. Asi se tam stavím z porodnice. Doufám, že budu moct.

Koukám, že jsem si tady rozjela takovou soukromou diskusi :lol: no snad to někdy někomu pomůže. Mě trvalo strašně dlouho než jsem 70 D a větší našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.4.11 14:58
Pleo píše:
Dneska dorazila Bravado 70 D/E. Je mi teď akorát (jsem 37t), takže budu muset zkusit výměnu za větší.

Proč bys jí chtěla měnila za větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
11.4.11 21:05

Když se prsa po porodu nalijí, tak se zvětší a tahle podprsenka by nepovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
12.4.11 12:37
Pleo píše:
Když se prsa po porodu nalijí, tak se zvětší a tahle podprsenka by nepovolila.

No jo, ale nalitý prsa budeš mít maximálně pár týdnů. Pak už budeš mít zase svou velikost, ne? Teda alespoň mám takovouhle zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.4.11 13:07

Já měla při prvním dítěti prsa zvětšená celou dobu kojení (2 roky). Horší to bylo pak… scvrkly se na menší než výchozí :cry:

Ještě jsem našla na netu tuto http://www.johany.cz/…enka-bezesva
nevím sice, jestli to prsa dostatečně podrží, ale objednala jsem ji ať mám alespoň nějakou.
Jinak z Bravada mi paní odpověděla obratem a větší velikost mi pošle hned jak dorazí ta moje a nechce ani zaplatit další poštovné. Takže chválím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
13.4.11 16:10

Ta z odkazu nemá kostice. :cry: Sice mám velikost stejnou jako před těhu, ale jsem obdařená asi jako ty - 75E-F :mrgreen: takže je to docela kumšt, něco sehnat. :roll: Tobě neva, že namá kostice? Mě to pak leze nahoru a nesedí mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.4.11 11:32

Kojící podprsenka nemá mít kostice, protože ty můžou utlačovat mlékovody a mléčnou žlázu.

Ale já jsem si obednala jednu tuto bez kostice a pak ještě s kosticí http://bravadodesigns.cz/…e-black.html, protože nic jiného v rozměru 70 se mi nepodařilo sehnat. Teda ještě je Anita a tu vyzkouším po cestě z porodnice.

Ty máš jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
14.4.11 15:20

Bohužel u mne podprdy bez kostic moc neobstojí. :nevim: Sice jich pár mam, ale nemam je moc ráda. Na kupování prádla přes net nemam odvahu, takže mám dvě kojo podprsenky z HM a dvě kojo z C&A. Jinak nosím i svoje běžné, akorát že místo toho, abych odepla kllips, tak sundam ramínko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák