Kvalitní dětská matrace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Rose-k
2.4.11 11:21

Dětská matrace??

Ahojky,
potřebovala bych poradit jakou koupit kvalitní dětskou matraci??S jakýma máte dobrou zkušenost atak…Dííky za tipy :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33673
2.4.11 21:03

nám byla doporučena matrace od firmy Gumotex a matrace je to MIMI - je z kvalitní pěny a je navíc se sundavacím potahem z JabaPur což je látka, která se používá v LDN - je prodyšná a zároveň nepropouští tekutiny (moč atd) takže my budeme kupovat tuto ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.4.11 00:24

pouzivala jsem kokosovou do dvou a pul let ditete,, byla jsem plne spokojena jelikoz neni ani znamka uzivani ,,schovala jsem si ji:)) jednou na dalsi mimi,, kupovala jsem si ji tenkrat na doporuceni pratel a par recenzi z netu :-) tak hodne stesti s vyberem :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.4.11 00:33
anomisisi píše:
pouzivala jsem kokosovou do dvou a pul let ditete,, byla jsem plne spokojena jelikoz neni ani znamka uzivani ,,schovala jsem si ji:)) jednou na dalsi mimi,, kupovala jsem si ji tenkrat na doporuceni pratel a par recenzi z netu :-) tak hodne stesti s vyberem :-))

Jj malá má právě taky tu kokosovou a taky spokojenost,ale přemýšlím jakou jí koupit do velký postele :think:

• Citovat
  • Upravit
14309
20.5.16 20:57

Prosim o doporucenie kvalitnej matrace na velku detsku postel.
Do postielky som mala Traumeland, a teraz sa nemam coho chytit, ci ist znovu do Traumeland alebo nieco ine.
Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák