Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A její nick? kouknu se, jestli to není ta stejná, s kterou jsem měla problém taky, klidně do SZ.
No já naštěstí dobře, udělila jsem negativ a napsala na MMB a druhý den jsem měla balíček doma. ![]()
Holky, poraďte, jak byste toto řešily??
Vydražila jsem si na MMA knížku, zaplatila, paní mi ihned po skončení aukce poslala pokyny s tím, že po připsání knížku posílá. Potud klasika.
Jenže toto byla cca před 10 dny a knížka nikde. První mail jsem jí psala ještě v pohodě s tím, ať mi napíše, kdy knížku odesílala, jestli se třeba nemohla zadrhnout někde na poště. Žádná odezva. Včera jsem se už naštvala a napsala jí celkem ostrý mail, že jak neuvidím peníze nebo knížku do konce týdne, píšu stížnost na MMA.
Jenže, bude mi to něco platné?? Vyřeší něco?? Jak jste v takové situaci postupovali vy??
Musím ještě dodat, že jsem pitomá i já, jelikož jsem se nepodívala na hodnocení, jakože to obvykle dělám. Paní má sice kolem 25 kladných hodnocení, ale taky 3 negativa. Na MMB se přihlasila včera i dnes, takže vylučuju případ, že nemá net, je v nemocnici atd…