MMA a problémy s prodávajícím, jak řešit?

teresa20
30.3.11 12:35

MMA a problémy s prodávajícím, jak řešit??

Holky, poraďte, jak byste toto řešily??

Vydražila jsem si na MMA knížku, zaplatila, paní mi ihned po skončení aukce poslala pokyny s tím, že po připsání knížku posílá. Potud klasika.

Jenže toto byla cca před 10 dny a knížka nikde. První mail jsem jí psala ještě v pohodě s tím, ať mi napíše, kdy knížku odesílala, jestli se třeba nemohla zadrhnout někde na poště. Žádná odezva. Včera jsem se už naštvala a napsala jí celkem ostrý mail, že jak neuvidím peníze nebo knížku do konce týdne, píšu stížnost na MMA.

Jenže, bude mi to něco platné?? Vyřeší něco?? Jak jste v takové situaci postupovali vy??

Musím ještě dodat, že jsem pitomá i já, jelikož jsem se nepodívala na hodnocení, jakože to obvykle dělám. Paní má sice kolem 25 kladných hodnocení, ale taky 3 negativa. Na MMB se přihlasila včera i dnes, takže vylučuju případ, že nemá net, je v nemocnici atd…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3641
30.3.11 12:42

A její nick? kouknu se, jestli to není ta stejná, s kterou jsem měla problém taky, klidně do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
30.3.11 12:44

Máš SZ :wink:

• Citovat
  • Upravit
3641
6.4.11 19:27

Tak já stále zboží nedostala, jak jsi dopadla Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.4.11 19:58

No já naštěstí dobře, udělila jsem negativ a napsala na MMB a druhý den jsem měla balíček doma. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák