Eko obchody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
24.3.11 20:24

Eko obchody

ahoj, dotaz pro eko maminky- kde nakupujete (plínky, kosmetika, šátky, ekodrogerie)? Já mám zkušenost jen s bránou k dětem… Internetových obchodů je dost (ale budu ráda i za tipy na ně), mají i kamenné prodejny někde Praha/střední čechy?S větším sortimentem? Chtěla bych např. někde osahat kvalitu různých čtvercovek, vidět na vlastní oči velikost svrchňáčků a pod… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13725
24.3.11 20:28

Ano, kromě Brány i mamaja.cz, ditevsatku.cz a tuším latkovky.cz mají v Praze kamenné obchody.
Já zatím byla jen v Bráně, ostatní nakupuju po internetu bez osahávání. A např. kosmetiku, některé biopotraviny taky v DM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.3.11 21:12

AHoj, na Kladně nedávno otevřeli kamennou prodejnu http://www.ecomamma.cz/ Látkovky tam nějaké maj,jenže nedovedu posoudit - nelátkuju. Nějaké to ekooblečení pro děti i dospělé za příšerné ceny :roll: podle mne lepší objednat přes net kdekoli jinde :mrgreen: a kosmetiku - tý jsem tedy neodolala :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
24.3.11 22:12

ještě www.vbavlnce.cz . Na netu toho moc nemají. V obchůdku na Florenci taky nic moc. Ale bývají tam milé prodavačky, jsou ochotné objednat kdeco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RADAN
28.3.11 11:51

Dobré zkušenosti máme s Obchodem pro rodinu, velký výběr plena vše kolem látkování, ale bohužel nemají kamennou prodejnu, ale reagují obratem :-D spíše jen doporučuji…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák