Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahojky holky, koupila jsem si dnes od emitexu zavinovačku
viz fotka
ale nevěděla jsem , že je tak silná, tlustá
budu mít letní mimi, začátek srpna
takže by se tam asi uvařil..mám ji tedy prodat dál??
nebo myslíte, že ji využiji ještě později? zdá se mi malá, nevím,na kolika měsíční miminko vydrží..
je pěkná, taková pevná, ale fakt teď nevím co a jak ![]()
Ahoj, Já měla doma šitou, ale vypadá podobně. Záleží, jak je velká a jak velké bude miminko. Já měla dvě velikosti, menší byla na pár týdnů, větší pak na dýl. A byla jsem ráda, že ji mám. Myslím, že na konci srpna už v noci nebude takové horko, takže by se mohla hodit.
To je rychlozavinovacka?
mam podobnou a mesicni mimco se tam nevejde, ale pouzivam jako prikryvku, nebo na ni lezi.
Anežka měla 4,5 měsíce, byla půlka září.. Ale jak jsem psala, záleží na velikosti.
a nevíte jakou mám koupit do porodnice??
jak by měla vypadat, je jich tolik…
![]()
madrianova píše:
a nevíte jakou mám koupit do porodnice??
jak by měla vypadat, je jich tolik…![]()
Já mám zkušenost, že to ani nemusí být zavinovačka, stačí prošívaná deka. Na té fotce, co jsem sem dala, je taky jen deka, žádné zapínání. V Motole mě naučili ji zavinovat tak, že se z ní nevykroutila ani v těch 4,5 měsících. Nevím, kolik stála tahle, ale předpokládám, že už jen to, že se jmenuje zavinovačka, něco stálo
. Pak už jen jde o to, jak je ta deka velká a jaké jsou na ní obrázky
.
staci obycejna rychlozavinovacka/decka, plus pres to deku teplejsi ![]()
I kdyz zalezi na pocasi, kdyz mas TP v srpnu, tak by se ti i hodila ta co mas ![]()
Tak já od Emitexu mám teď v pračce
… a přijde mi zase naprosto super, tlusčí je, ale nepřijde mi to tak hrozný, mám i s výplní zádiček … pro lepší držení … mám rychlozavinovačku a to se nedá srovnat s touhle … a velká mě přijde teda dost, až jsem teď manželovi říkala, že se tam to mimčo stratí
… oproti té mé rychlozavinovačce po dcerce je to 100a1, je teda pravda, že ta rychlozavinovačka stála 150Kč což Emitex je krapek dražší ![]()
Já mám tuhle http://www.mimistyl.cz/…isk-s-masli/ druhá z leva …
Nevím jak to funguje v ostatních porodnicích … ale já jsem zavinovačku do porodnice neměla … používala jsem jejich.
Ahoj, taky jsme měli zavinovačku Emitex, vypadala podobně, jen byla bílá, taky měla tu mašli a vyztužená záda … byla krásná a děsně mi pila krev
Suchý zip pořádně nedržel, celé se to tak nějak rozpadalo a nezachránila to ani ta mašle. Takže tentokrát budu nejspíš pořizovat klasickou zavinovačku na ty tkaničky, co mají v porodnicích ![]()
Katka_H píše:
Nevím jak to funguje v ostatních porodnicích … ale já jsem zavinovačku do porodnice neměla … používala jsem jejich.
Taky jsem používala jejich, ale právě že tam měli jen obyčejnou deku a naučila jsem se (na té jejich
) zavinovat tak, že jsem žádné tkaničky nepotřebovala.
tak já nějaké ty rychlozavinky taky měla a zjistila jsem, že nejlepší byla ta, co jsem dostala zadarmo z Malvíku, nevím jestli jí ještě dávají, ale byla fakt super. Perfektně sedí, jelikož byla trošku větší, tak se do ní vejde ještě teď (a to jsme fakt veliký na svůj věk) a je i taková pevnější a myslím si, že silná akorát i na to léto. (já přes ní dávala ještě slabší deku)
madrianova píše:
ahojky holky, koupila jsem si dnes od emitexu zavinovačku
viz fotka
ale nevěděla jsem , že je tak silná, tlustá
budu mít letní mimi, začátek srpna
takže by se tam asi uvařil..mám ji tedy prodat dál??
nebo myslíte, že ji využiji ještě později? zdá se mi malá, nevím,na kolika měsíční miminko vydrží..
je pěkná, taková pevná, ale fakt teď nevím co a jak
Tak já si pořídila úplně stejnou, taky jsem nevěděla, že je tak tlustá. Malý bude začátkem května, tak doufám, že ji přece jen ze začátku upotřebím. Přinejhorším bude sloužit jako deka na hraní..
tak si ji asi tedy nechám a uvidím, jestli ji využiji..a snad se naučím mimi taky vázat třeba jen do lehké dečky..:-)
zatím si ani neumím představit, na mimi tak maličké šáhnout
jak se bojím, natož vázat do deky, zavinovačky
![]()
ale snad to zvládnu ![]()
Ahoj, prosím o radu ty z vás, které máte zimní zavinovačku do autosedačky emitex.
Dnes jsem ji koupila, ale až doma si všimla, že nemá na přední části výšivku medvídka jako zavinovačky na stránkách Emitexu, a mám tmavě modrou a výšivka na orig stránkách je udělaná světlou nití a já mám ýšivku udělanou tmavou nití - místo medvídka ornament kytky nebo něco podobného.
Tak mě teď napadlo zda se nemůže jednat o podvodnou kopii Emitexu která je prodávána za stejné peníze.
Jak to máte vy prosím?