Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky nevíte některá, kde se dají v Ostravě koupit bagely?jestli teda vůbec?
Lenka512 píše:
Co to je ,???děkuji
bagel
teda doufam,ze zakladatelka myslela tohle.
Taminka píše:Lenka512 píše:bagel
Co to je ,???děkuji
teda doufam,ze zakladatelka myslela tohle.
Děkuji, myslela jsem, že je to nějaký slangový výraz pro cosi, co jsem netušila… ![]()
ale bohužel ani tak neporadím… ![]()
zuzice píše:
jojo přesně tohle jsem myslela
Zuzi ja je zboznuju od te doby co jsem je jedla v americe,ale u nas jsem koukala snad vsude a nic.
Mozna Makro… ![]()
Jinak vim,ze v Opave je jedno bistro kde prodavaji oblozene bagely,tak treba se tam zeptat kde je kupuji..
Dneska jsem volala do Makra a jelikož paní od pečiva vůbec netušila na co se ptám ,tak jsem vydedukovala,že v Makru taky nejsou. A kde v Opavě to bistro je? Já si je oblíbila na Zélandu, jednou jsem je zkoušela upéct a není to ono ![]()
V nakupnim centru jak je Tesco,ale nevim zda to tam stale je.
Ahoj obnovuji diskuzi. Rada bych take vyzkousela tolik omylane bagely. Nevite nektera, jestli se uz nekde daji koupit? Dekuji
Obložený s kuřecím masem v kavárně Starbucks (Avion nebo Karolina). Ještě nedávno jsme prodávali i samostatné, ale nebyl zájem
. Přitom rozpečený bagel se sýrem byl úžasný.
@priserka.jd jee dekuji. Podle me to zatim moc lidi nezna. Takze samostatný neni mozno odkoupit? Na kolik vyjde obloženy? A jenom s kurecim (to moc nemusim…)? Diky
Ty samostatné už vůbec neobjednáváme, protože se opravdu neprodávaly (což opravdu nechápu). Ten obložený stojí 95,–
Sonreir: Omlouvám se, ale podala jsem vám špatnou informaci
. V kavárnách Starbucks v Ostravě už se zase dají koupit i samostatné bagely (45,– korun).