Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s pardubickým zásilkovým obchodem Magnet? Máma si tam vybrala bundu, ale chtěly bychom vědět, jestli to zboží je kvalitní a vypadá to jako na fotce, nebo jestli je to jen hezky nafocené a pak vám přijde domů kus hadru…
Díky
maji kvalitni zbozi.. prarodice si porad od nich neco objednavaji… i pro me parkrat neco objednali, a musim uznat, ze super… ![]()
Sice nevim jestli pardubice, ale v praze a v podebradech je to ok ![]()
A oni mají i kamenné pobočky? Třeba v Praze?
A nevíš, jak sedí velikosti?
![]()
No hele, mě to moc kvalitní nepřijde- tedy jak co. Máme od tama pár sukní a halenek, víceméně je to děsná hadra. Lepší zkušenosti máme s Bonprixem.
Nkolikrát jsem u nich obednávala oblečení i povlečení na postele a naprostá spokojenost
Mám od nich jen trička (ale hodně triček), podprsenky a plavky a se vším spokojenost.
Bonprix nikdy… cekas na zbozi 30dni… takze pak nemas cas na reklamaci, mame s Bonprixem spatne zkusenosti.. to uz je lepsi Quelle, nebo Neckermann ![]()
Monny89 píše:
Bonprix nikdy… cekas na zbozi 30dni… takze pak nemas cas na reklamaci, mame s Bonprixem spatne zkusenosti.. to uz je lepsi Quelle, nebo Neckermann
Nečekala jsem nikdy dýl jak 14 dní.
zuzikku píše:Monny89 píše:Nečekala jsem nikdy dýl jak 14 dní.
Bonprix nikdy… cekas na zbozi 30dni… takze pak nemas cas na reklamaci, mame s Bonprixem spatne zkusenosti.. to uz je lepsi Quelle, nebo Neckermann
to rodice i prarodice… Praha, Podebrady, vzdy cekali 30dni, nekdy i dele jak mesic..
A pak nebyla mozna reklamace, kdyz zbozi nevyhovovalo… ![]()
Monny89 píše:zuzikku píše:to rodice i prarodice… Praha, Podebrady, vzdy cekali 30dni, nekdy i dele jak mesic..Monny89 píše:Nečekala jsem nikdy dýl jak 14 dní.
Bonprix nikdy… cekas na zbozi 30dni… takze pak nemas cas na reklamaci, mame s Bonprixem spatne zkusenosti.. to uz je lepsi Quelle, nebo NeckermannA pak nebyla mozna reklamace, kdyz zbozi nevyhovovalo…
To je divný… reklamace by měla platit od doby převzetí ne? Teda aspoň si to myslím. Max. od doby, kdy oni zásilku odešlou.
zuzikku píše:Monny89 píše:To je divný… reklamace by měla platit od doby převzetí ne? Teda aspoň si to myslím. Max. od doby, kdy oni zásilku odešlou.zuzikku píše:to rodice i prarodice… Praha, Podebrady, vzdy cekali 30dni, nekdy i dele jak mesic..Monny89 píše:Nečekala jsem nikdy dýl jak 14 dní.
Bonprix nikdy… cekas na zbozi 30dni… takze pak nemas cas na reklamaci, mame s Bonprixem spatne zkusenosti.. to uz je lepsi Quelle, nebo NeckermannA pak nebyla mozna reklamace, kdyz zbozi nevyhovovalo…
Mno oni to brali vzdy podle data na fakture, kde bylo datum zaplaceni.. ![]()
Mamca se tam s nima vzdycky hadala po telefonu, nekdy to vyhadala, nekdy ne…
takze pak presli k jinemu zasilkovemu obchodu… ![]()
Takže obecně zkušenosti spíš kladné? tak my to asi risknem, v nejhorším to vrátí
.
bumbinka píše:
Takže obecně zkušenosti spíš kladné? tak my to asi risknem, v nejhorším to vrátí.
Jojo, urcite… tak zkus to, za pokus nic nedas, popripade se zbozi reklamuje ![]()
Ahoj, mé zkušenosti s Magnetem spíše negativní. Kvalita oblečení nic moc, velikosti sedí jinak a ty jejich dárky… Už u nich objednávat nebudu. Dřív se mi líbilo Quelle, ale to už neexistuje.