Zásilkový obchod Magnet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
16.3.11 16:56
Brafinka píše:
Ahoj, mé zkušenosti s Magnetem spíše negativní. Kvalita oblečení nic moc, velikosti sedí jinak a ty jejich dárky… Už u nich objednávat nebudu. Dřív se mi líbilo Quelle, ale to už neexistuje.

existuje, ale je pod názvem Hallens

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
16.3.11 18:00

Monny: Sorry, ale to jak to píšeš, tak je to pěkná ptákovina - doba na vrácení je normálně 14dní od nákupu, jako přes kterýkoliv obchod „na dálku“ a Magnet tam mám tuším lhůtu prodlouženou na 30dní, ale vždy to musí být od převzetí.....
Objednávala jsem několikrát od Magnetu i Bonprix - kvalita mi příjde nastejno, možná od Bonprix trochu lepší - je to kus od kusu. U každé firmy jsem i vracela a vše v pohodě, peníze v termínu vráceny na účet. -naposledy mi od Bonprix přišla halenka s dírou - ale peníze vrátili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
16.3.11 18:10

Ahoj holky,tak koukám jak na Bonprix tak i na Magnet a musím říct,že Magnet je docela drahej oproti Bonprixu a nemají tam nic pro těhulky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.3.11 18:50

korena - neni to ptakovina… kdyz se to nejak resilo, tak to vyresil az pravnik… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
16.3.11 19:46
korena píše:
Monny: Sorry, ale to jak to píšeš, tak je to pěkná ptákovina - doba na vrácení je normálně 14dní od nákupu, jako přes kterýkoliv obchod „na dálku“ a Magnet tam mám tuším lhůtu prodlouženou na 30dní, ale vždy to musí být od převzetí.....
Objednávala jsem několikrát od Magnetu i Bonprix - kvalita mi příjde nastejno, možná od Bonprix trochu lepší - je to kus od kusu. U každé firmy jsem i vracela a vše v pohodě, peníze v termínu vráceny na účet. -naposledy mi od Bonprix přišla halenka s dírou - ale peníze vrátili :roll:

Taky mi naposledy přišla halenka s dírou… Taková ta černá jakoby krajková… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
16.3.11 19:53

Zuz.: Tak to nebyla ta moje - ta byla taková barevná žíháná s 3/4rukávem :lol: Bylo to jak prostřihnutý, až jsem si říkala, jestli to nesvedou na mě - takže jak důvod vrácení jsem raději uvedla špatnou vel., aby to nikdo nezkoumal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.3.11 21:59

Ahoj,
s Magnetem mám zkušenost celkem dobrou co se týče reklamací i kvality. Akorát ve srovnání s bývalým quellem nebo bonprixem si objednávám o číslo větší velikost a v 90% sedí. Prý mají francouzské číslování a to je menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
18.3.11 23:33

Z Magnetu již nenakupuji…velikostně to absolutně neodpovídá a kvalita taky nic moc, nemluvě o těch jejich dárcích (jednou přišla naprosto otřesná deka, která skončila u ségřinýho pejska v pelíšku a podruhé rádoby luxusní bunda,kterou jsem dala babičce na nošení na dvůr)…anebo jsem možná měla smůlu, u Bonprixu taky nesedí velikostně (je vždycky větší), ale kvalitou jsem byla 100% spokojena (teda krom kalhot - ty jsem si netroufla koupit bez vyzkoušení),Neckermann je příšerně drahý (mají i bývalý sortiment Quelle jako Esprit Tom Tailor apod., ale s hodně velkou přirážkou orpoti bývalému Quelle - možná to byl taky důvod proč už nejsou) a Halens jako bývalé Quelle už má minimální výběr a pro mne naprosto nevkusné věci..nebo alespoň mě se nic nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
11.6.11 20:05

holky nevíte jak je to s velikostí,já mám normálně 44,ale u nich mi to vychází na 50,neřeknu jedno číslo,ale 3 už je dost,abych v tom neplavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zofi.a
5.8.11 07:05

nekale praktiky

Kvalita obleceni od Magnetu jak kdy, spis nizka. S tim tak nejak pocitam, a objednavam vzdy vice ruznych veci najednou, abych si nakonec nechala alespon neco, a nebyla pouze o 2× postovne chudsi. I toto uz ale moc nefunguje - vzdy neco chybi, s tim, ze je vyprodano, ale v dalsich katalozich se objevuje znovu a znovu. Naposledy uz ale presli k praktikam vylozene nekalym - poslou vam nabidku, ze si muzete objednat „z letniho katalogu“ se 40% slevou. Onen katalog vam vsak neposlou. Reknete si - nevadi, podivam se do on-line katalogu. Vyberete si v sekci „nej z letni nabidky“ - to bude asi ten letni katalog, na ktery mate slevu, ze, vyplnite do sve „akcni“ objednavky pekne vsechny kolonky, vcetne cena pred slevou, cena po 40% sleve a poslete. Pak dostanete balicek, jehoz castka je nizsi nez cinila vase objednavka, takze nemate sanci trik odhalit, balik prevezmete a zaplatite. Doma zjistite, ze mate v baliku mene zbozi, zato za vyssi - puvodni - cenu. Na reklamaci uctovane castky dostanete odpoved, ze na toto zbozi se sleva zkratka nevztahuje, a je vase chyba, ze se neumite strefit do onoho imaginarniho „letniho katalogu“, ktery jste nikdy nevideli ani neuvidite, protoze postou jste ho nedostali a na internetu neni.

• Citovat
  • Upravit
JuDr. Zorka
12.12.11 00:01

Bonprix

Milé dámy, pokud vim bonprix rozesila zasadne pred dobirku, tutiz datum prevzeti a zaplaceni zbozi se rovna, a tim padem by Vam az v ten den mela bezet 14ti denní lhůta na vrácení zboží.

Sama s bonprixem mam zkusenosti pomerne hodne a zadne uplne negativni, nekdy sice na zbozi cekam nekolik tydnu, ale nemyslim, ze by to bylo zpusobeno pouze spolecnosti bonprix, ale i ceskou postou ci tím ze zbozi je zasilano z polska.
Peknou zabavu, pri dalsim nakupovani :)

• Citovat
  • Upravit
12.12.11 09:05

ahoj, tak Magnet za mě katastrofa, objednávala jsem tam v době, kdy jsem se díky své váze neuměla oblíct v normálním obchodě a byly to fakt hadry.. Bonprix má mnohem kvalitnější věci, objednávala jsem odevšad a reklamovala jen v Magnetu.. teď už obleču vše a Magnet už NIKDY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.2.26 10:30

Jídlo prý zůstane déle čerstvé!

Magnet má výrobky značně předražené. Ale když má sada do ledničky obsahovat 5 kousků a za víc jak 4 stovky přijde jenom jeden kus, tak co si mám o tom myslet?! Šlo o jeden vánoční dárek. Nemám už k tomu doklad. Ale jsou to šmejdi! Už jsem jim napsala, aby mi žádné další katalogy neposílali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.2.26 12:12

Nakonec se ukázalo, že jsem objednala jen jednu podložku na mražák za 249 Kč. Ne 5 kusů, jak nabízeli v katalogu. Ale stejně je na Magnetu draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák