Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Brafinka píše:
Ahoj, mé zkušenosti s Magnetem spíše negativní. Kvalita oblečení nic moc, velikosti sedí jinak a ty jejich dárky… Už u nich objednávat nebudu. Dřív se mi líbilo Quelle, ale to už neexistuje.
existuje, ale je pod názvem Hallens
Monny: Sorry, ale to jak to píšeš, tak je to pěkná ptákovina - doba na vrácení je normálně 14dní od nákupu, jako přes kterýkoliv obchod „na dálku“ a Magnet tam mám tuším lhůtu prodlouženou na 30dní, ale vždy to musí být od převzetí.....
Objednávala jsem několikrát od Magnetu i Bonprix - kvalita mi příjde nastejno, možná od Bonprix trochu lepší - je to kus od kusu. U každé firmy jsem i vracela a vše v pohodě, peníze v termínu vráceny na účet. -naposledy mi od Bonprix přišla halenka s dírou - ale peníze vrátili ![]()
Ahoj holky,tak koukám jak na Bonprix tak i na Magnet a musím říct,že Magnet je docela drahej oproti Bonprixu a nemají tam nic pro těhulky ![]()
korena - neni to ptakovina… kdyz se to nejak resilo, tak to vyresil az pravnik… ![]()
korena píše:
Monny: Sorry, ale to jak to píšeš, tak je to pěkná ptákovina - doba na vrácení je normálně 14dní od nákupu, jako přes kterýkoliv obchod „na dálku“ a Magnet tam mám tuším lhůtu prodlouženou na 30dní, ale vždy to musí být od převzetí.....
Objednávala jsem několikrát od Magnetu i Bonprix - kvalita mi příjde nastejno, možná od Bonprix trochu lepší - je to kus od kusu. U každé firmy jsem i vracela a vše v pohodě, peníze v termínu vráceny na účet. -naposledy mi od Bonprix přišla halenka s dírou - ale peníze vrátili
Taky mi naposledy přišla halenka s dírou… Taková ta černá jakoby krajková… ![]()
Zuz.: Tak to nebyla ta moje - ta byla taková barevná žíháná s 3/4rukávem
Bylo to jak prostřihnutý, až jsem si říkala, jestli to nesvedou na mě - takže jak důvod vrácení jsem raději uvedla špatnou vel., aby to nikdo nezkoumal ![]()
Ahoj,
s Magnetem mám zkušenost celkem dobrou co se týče reklamací i kvality. Akorát ve srovnání s bývalým quellem nebo bonprixem si objednávám o číslo větší velikost a v 90% sedí. Prý mají francouzské číslování a to je menší.
Z Magnetu již nenakupuji…velikostně to absolutně neodpovídá a kvalita taky nic moc, nemluvě o těch jejich dárcích (jednou přišla naprosto otřesná deka, která skončila u ségřinýho pejska v pelíšku a podruhé rádoby luxusní bunda,kterou jsem dala babičce na nošení na dvůr)…anebo jsem možná měla smůlu, u Bonprixu taky nesedí velikostně (je vždycky větší), ale kvalitou jsem byla 100% spokojena (teda krom kalhot - ty jsem si netroufla koupit bez vyzkoušení),Neckermann je příšerně drahý (mají i bývalý sortiment Quelle jako Esprit Tom Tailor apod., ale s hodně velkou přirážkou orpoti bývalému Quelle - možná to byl taky důvod proč už nejsou) a Halens jako bývalé Quelle už má minimální výběr a pro mne naprosto nevkusné věci..nebo alespoň mě se nic nelíbí.
holky nevíte jak je to s velikostí,já mám normálně 44,ale u nich mi to vychází na 50,neřeknu jedno číslo,ale 3 už je dost,abych v tom neplavala
Kvalita obleceni od Magnetu jak kdy, spis nizka. S tim tak nejak pocitam, a objednavam vzdy vice ruznych veci najednou, abych si nakonec nechala alespon neco, a nebyla pouze o 2× postovne chudsi. I toto uz ale moc nefunguje - vzdy neco chybi, s tim, ze je vyprodano, ale v dalsich katalozich se objevuje znovu a znovu. Naposledy uz ale presli k praktikam vylozene nekalym - poslou vam nabidku, ze si muzete objednat „z letniho katalogu“ se 40% slevou. Onen katalog vam vsak neposlou. Reknete si - nevadi, podivam se do on-line katalogu. Vyberete si v sekci „nej z letni nabidky“ - to bude asi ten letni katalog, na ktery mate slevu, ze, vyplnite do sve „akcni“ objednavky pekne vsechny kolonky, vcetne cena pred slevou, cena po 40% sleve a poslete. Pak dostanete balicek, jehoz castka je nizsi nez cinila vase objednavka, takze nemate sanci trik odhalit, balik prevezmete a zaplatite. Doma zjistite, ze mate v baliku mene zbozi, zato za vyssi - puvodni - cenu. Na reklamaci uctovane castky dostanete odpoved, ze na toto zbozi se sleva zkratka nevztahuje, a je vase chyba, ze se neumite strefit do onoho imaginarniho „letniho katalogu“, ktery jste nikdy nevideli ani neuvidite, protoze postou jste ho nedostali a na internetu neni.
Milé dámy, pokud vim bonprix rozesila zasadne pred dobirku, tutiz datum prevzeti a zaplaceni zbozi se rovna, a tim padem by Vam az v ten den mela bezet 14ti denní lhůta na vrácení zboží.
Sama s bonprixem mam zkusenosti pomerne hodne a zadne uplne negativni, nekdy sice na zbozi cekam nekolik tydnu, ale nemyslim, ze by to bylo zpusobeno pouze spolecnosti bonprix, ale i ceskou postou ci tím ze zbozi je zasilano z polska.
Peknou zabavu, pri dalsim nakupovani ![]()
ahoj, tak Magnet za mě katastrofa, objednávala jsem tam v době, kdy jsem se díky své váze neuměla oblíct v normálním obchodě a byly to fakt hadry.. Bonprix má mnohem kvalitnější věci, objednávala jsem odevšad a reklamovala jen v Magnetu.. teď už obleču vše a Magnet už NIKDY
Magnet má výrobky značně předražené. Ale když má sada do ledničky obsahovat 5 kousků a za víc jak 4 stovky přijde jenom jeden kus, tak co si mám o tom myslet?! Šlo o jeden vánoční dárek. Nemám už k tomu doklad. Ale jsou to šmejdi! Už jsem jim napsala, aby mi žádné další katalogy neposílali!
Nakonec se ukázalo, že jsem objednala jen jednu podložku na mražák za 249 Kč. Ne 5 kusů, jak nabízeli v katalogu. Ale stejně je na Magnetu draho.