Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zakládám toto téma, ikdyž nevím jetli patří zrovna zde, uvidíme.
Chtěla jsem si koupit přes internet sportovní kalhoty Adidas, ale nevím jakou velikost.Normálně kupuji 44 nebo 46,ale sportovní věcy se číslují asi jinak, mám dojem že by mi 46 byla tak tak.Nikde jsem se nedozvěděla rozměry těchto čísel ani na oficiálních stránkách.Chci prostě kvalitní sportovní kalhoty na léto, ale mám srach z toho, že mi budou malé jak to u sportovních věcí bývá. A objednávat si jednu věc dvakrát nebo třikrát se mi fakt nechce.Takže pokud máte holky některá kalhoty adidas mohly by jste mi napsat rozměry velikostí 46 nebo popřípadně 48.Nebo jestli máte některá nějaké webovky s těma velikostma(rozměrama) tak si o ně moc prosím.No a pokud máte nějaký lepší tip na sportovní kalhoty co vydrží a dobře se nosí (nemusí to být adidas) tak taky pisněte.Jsem celkem sportovní typ a nudné ležérní kalhoty už ke mě nepatří a sehnat na mě sportovní kalhoty bude asi oříšek.
Díky moc Lenka ![]()
Ahoj,ja jsem nasla tohle,jsou tam napsane rozmery v cm.
Holky, prosím o radu, kdo máte doma asi tak 9-10 leté dcerky. Chtěla bych neteři koupit jako dárek jedny kalhoty Adidas, bude slavit 9 let a nevím, jakou velikost vybrat. 140cm se mi zdá málo, 146 velikost je nemají a mají jen 152. Nechtěla bych se švagrové ptát, ráda bych to měla jako překvapení. Moc děkuji za radu.
JO, a neteřinka je štíhlá, vysoká, není žádný cvalík.
Omluva za anonym - vzhledem k rodině.
Každé dítě je jiné, já k Vánocům kupovala oblečení neteři (8 let) vel. 146/152, tak bych se raději zeptala, švagrová nemusí vědět co přesně chcete koupit ![]()
@ivašot. píše:
Dcera měří 153cm a tepláky má velikost 152 úplně v pohodě.