Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, minulý týden mi došla béžová zavinovačka od Emitexu s výšivkou kytky. Taky jsem na to dost koukala. Ale asi to bude nový vzor, protože ani neměli tu barvu, co jsem chtěla původně
Veškeré visačky a cedulky byly Emitex, tak bych řekla, že to bude originál.
fragola píše:
Máme zavinovačku v béžové barvě s výšivkou medvídka
ještě jsem si teď všimla…jak je to s tím uchycováním páswů? to se protáhne jen těmi dírami nebo tam máš nějaké předšité díry které je nutno prostřihnout? Já tady totiž žádné předšité na prostřižení nemám ![]()
Billi píše:
Ahoj, minulý týden mi došla béžová zavinovačka od Emitexu s výšivkou kytky. Taky jsem na to dost koukala. Ale asi to bude nový vzor, protože ani neměli tu barvu, co jsem chtěla původněVeškeré visačky a cedulky byly Emitex, tak bych řekla, že to bude originál.
a máš tam ty předšité otvory na prostřižení na pásy? já ne a všimal jsem si toho až teď
![]()
Anonymní píše:
Ahoj, prosím o radu ty z vás, které máte zimní zavinovačku do autosedačky emitex.
Dnes jsem ji koupila, ale až doma si všimla, že nemá na přední části výšivku medvídka jako zavinovačky na stránkách Emitexu, a mám tmavě modrou a výšivka na orig stránkách je udělaná světlou nití a já mám ýšivku udělanou tmavou nití - místo medvídka ornament kytky nebo něco podobného.
Tak mě teď napadlo zda se nemůže jednat o podvodnou kopii Emitexu která je prodávána za stejné peníze.
Jak to máte vy prosím?
myslím, že spíš mají různé kolekce, je každý rok jiná… moje emitex věci mají všitou bílou cedulku s oranžovým nápisem emitex a údaji o praní… jestli ti přijde kvalitně ušitá, nezabývala bych se tím
kupovala jsem tuto zimní zavinku cca 2 týdny zpátky. Nějak jsem nezkoumala barvu nitě apod., ale také tam nemám méďu, nýbrž nějaký ornament. objednávala jsem z Malvíku, tak věřím, že se jedná pouze o upgrade pro letošní zimu ![]()
heyday píše:
kupovala jsem tuto zimní zavinku cca 2 týdny zpátky. Nějak jsem nezkoumala barvu nitě apod., ale také tam nemám méďu, nýbrž nějaký ornament. objednávala jsem z Malvíku, tak věřím, že se jedná pouze o upgrade pro letošní zimu
a jak to tam máš s těma otvorama na pásy prosím Tě? Píšou že tam jsou k prostřižení otvory jako u fusaku ale žádné jsem teda nenašla ![]()
Díry na prostřižení v zimní zavince nejsou. Tam se to jen provlíkne těma dírama ![]()
Taky tam nemám žádné předšité otvory. Myslím, že ty otvory tam nejsou potřeba. Nahoře se protáhnou pásy kolem kapucky a dole mezi nožkama…
fragola píše:
Díry na prostřižení v zimní zavince nejsou. Tam se to jen provlíkne těma dírama
tak mě zmátlo, že na stránkách emitexu je ale mají psané
tak to snad bude originál za ty peníze, uvnitř mám taky cedulku bílou s oranžovým nápisem a na vrchu černou s takovým červeno-oranžovým nápisem, a barvu mám tmavěmordou se světlemodrou té zavinky tak snad to je origoš a mají to na svých stránkách jen blbě napsaný ![]()
Anonymní píše:fragola píše:tak mě zmátlo, že na stránkách emitexu je ale mají psané
Díry na prostřižení v zimní zavince nejsou. Tam se to jen provlíkne těma díramatak to snad bude originál za ty peníze, uvnitř mám taky cedulku bílou s oranžovým nápisem a na vrchu černou s takovým červeno-oranžovým nápisem, a barvu mám tmavěmordou se světlemodrou té zavinky tak snad to je origoš a mají to na svých stránkách jen blbě napsaný
No jo, teď na to koukám, že to má Emitex na svých stránkách uvedeno jak u zimní, tak u letní zavinky. Máme oba druhy a ani u jendoho otvory na prostřihnutí nejsou. Jen u fusaku. mají tam pěkné bludy ![]()
Billi píše:
Taky tam nemám žádné předšité otvory. Myslím, že ty otvory tam nejsou potřeba. Nahoře se protáhnou pásy kolem kapucky a dole mezi nožkama…
přesně tak. - není to celé v kuse, ale jak to drží cvočkama, tak to akorát tvoří díry na pásy ![]()