Kočárek pro 3-letou dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
11.6.15 11:15

Koupili jsme knorrtoys salsa (fialový, puntikatý), je nádherný. Docela lehký, dobře ovladatelný, houpací. Naše malá někdy vydělá vnitřní tašku, někdy jezdí na sporťák a tašku dáme do spodního košíku. Zatím jsme s ním ven nevyjely, tak nevím, jak dlouho by vydržel v horších podmínkách, ale zdá se být kvalitní. Určitě kočárek vydrží do cca 7 let naší malé. Teď jí je 3,5 let (ovšem výškou odpovídá vět o rok víc) a kočárek je malinko větší, ale opravdu malinko. Kočárek jsem objednala přes „hrackyknorr.cz“. Nejprve jsem tam volala, poradil mně velice ochotný pán a doporučil mně tenhle a jsem fakt spokojená. Máme ještě golfky, tak to malá střídá. Jestli je vaše holčička menší, tak bych se tohoto asi nebála a kdyby bylo nejhůř a byl větší, tak bych koupila ještě menší golfky za pár korun. Co se týče ovladatelnosti, tak to si myslím, že je v pohodě, je krásně lehký. Snad jsem poradila :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.6.15 16:19

@Katka II díky za info :palec: Asi ho objednám :) ještě jsem přemýšlela o Knorr Coco s otočnýma kolečkama, taky si ho chválí, ale tam mně trochu vadí, že má zvlášť korbu a sportovní verzi, kde to má člověk skladovat :D ještě jednou díky za odpověď, šlo mně hlavně o tu kovovou konstrukci, jestli není těžká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí