kočárek tandem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
27.2.06 13:39

teda andynko,
nechci te zrazovat od koupi tandemoveho kocarku, napisu jen svoji osobni zkusenost. mam syna 15 mesicu a cerstvou mesicni holcicku. zakoupili jsme tandemovy kocarek peg perego. prazdny se ridi krasne, ale jezdit s nim, kdyz je plny deti, je hruza. jestli nejsi atletka a nemate uplne rovne chodniky, na kterych jsou v zime zbytky snehu, a budes to zvladat v pohode, tak gratuluju. me vsak stacil jeden vyjezd ven. ted praktikuju jezdit jen s normalnim kocarkem, ve kterem je mladsi dite, a starsi nosim na zadech v krosnicce, anebo starsi jede v kocarku a mladsi mam uvazanou v satku. pro me to je rozhodne mene fyzicky narocne nez kocirovat takovou masinu a udrzovat kocarek neustale v rovnovaze, aby svou vahou nesjizdel ve smeru sklonu chodniku.
martina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.2.06 13:41

teda andynko,
nechci te zrazovat od koupi tandemoveho kocarku, napisu jen svoji osobni zkusenost. mam syna 15 mesicu a cerstvou mesicni holcicku. zakoupili jsme tandemovy kocarek peg perego. prazdny se ridi krasne, ale jezdit s nim, kdyz je plny deti, je hruza. jestli nejsi atletka a nemate uplne rovne chodniky, na kterych jsou v zime zbytky snehu, a budes to zvladat v pohode, tak gratuluju. me vsak stacil jeden vyjezd ven. ted praktikuju jezdit jen s normalnim kocarkem, ve kterem je mladsi dite, a starsi nosim na zadech v krosnicce, anebo starsi jede v kocarku a mladsi mam uvazanou v satku. pro me to je rozhodne mene fyzicky narocne nez kocirovat takovou masinu a udrzovat kocarek neustale v rovnovaze, aby svou vahou nesjizdel ve smeru sklonu chodniku.
martina

• Citovat
  • Upravit
Missorka
27.2.06 13:53

Andynko,

my jsme taky kus za Prahou, večer zkusím poslat mail. Ta autosedačka mi k tomu kočáru přijde bezva vychytávka, cvakneš a jedeš a ušetříš si jedno přendavání dítěte… :-)

Zatím jen náhled:

http://emimino.cz/…P6241049.jpg

Pádím.

• Citovat
  • Upravit
830
27.2.06 13:53

No já jsem teda měla možnost řídit ten Peg Pérego a taky mi nepřišel bůhvíjak úžasný, sice má možnost otáčet sedačky po nebo proti směru jízdy, ale je to fakt „mašina“.
Pak jsem měla možnost řídit Jané a to se nedá vůbec srovnat, takže pokud máš možnost, investuj do Jané, navíc má velká nafukovací kola, takže do sněhu a do terénu bude jistě vhodnější :wink: .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
27.2.06 14:08

Jané tandem

Missorko
i tahle fotečka mi stačí vidím,že je moc hezký. :lol: Zájem o něj určitě mám,záleží na tobě kdy ho budeš chtít prodat.Ted bych ho kupovala s předstihem,ale to mi nevadí.Pokud bys ho ještě chtěla používat počkám až by se to hodilo tobě.Vidím,že máš také ještě roztomilého prcka.Já bydlím v Říčanech u Prahy,ale k dispozici mám auto tak se dopravím sama kamkoli. :roll:
mail na mě je: jandovi@sxg.cz
Andrea alias Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
27.2.06 14:41

Tak já s tandemem od Peg Perega jezdím už 9 měsíců a jsem maximálně spokojená.

On má PP tandemy 2:
Duette - tam jdou přehazovat sedačky
Tender - klasický tandem.

Duette je vetší, těžší a je to fakt velká kráva a vzhledově se mi taky nelíbí.
tender váží 13 kilo, má užasně odpružená kolečka a mně se s ním jezdí lépe než s mýma prvníma golfkama s jedním dítětem značky ABC.

Nejlíp se ti asi opravdu bude jezdit s Jané, trojkolkou. S tandemy 6kolkama toho ve snehu moc nenajdezdíš (jízda se porste podobá jízde s golfkama, řeším to tak, že přes závěj starší vystoupí, ale to se dá praktikovat třebas tady v Praze, na horách těžko). JInak mám ten tender a taky řídím jednou rukou, bez staršího si ho nosím sama i do schodů (když není zbytí).

Ten Peg perego má z těch 6ti- kolek nejlepší kolečka (všechny tandemy jsem si osobně vyzkoušela - cam, ABC, Babywelt apod) od Jane me odradila JEN velikost sedaček a nepolohovací nohy. Matěj i ve 20 měsících usínal na procházkách a bez tech noh se mi probudil po 5 minutách a byl deeesne protivnej. Jsou deti, co jezdí v kočáru bez nožiček (tedy polohování nožiček :-) od roka, ale můj lenoch potřebuje své :-( . Mám velký děti a vědela jsem, že ho budu potřebovat minimálně rok, tak ješte vyrostou., porto jsem dala přednost větším sedačkám. Kdybych ptřeboava jezdit víc v terénu, asi bych velikost obětovala a koupila Jané. Ale tady v praze vyhrál PP a jsem 100% spokojená. No, možná by ve stříšce u miminka mohlo být šmírovací okýnko, to mi chybelo…

martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
27.2.06 14:53

Jo, ještě ten Peg perego duette je o 20 cm delsí a 7 kilo těžší než Peg tender, takže se určitě i hůře jezdí.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.2.06 14:58

Missorko - teda - ten je krásnej - já mam taky jané, ale jen pro jedno dítko a nemůžu si ho vynachválit.

Nina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
27.2.06 14:58

Martino,

máš pravdu, zkoušela jsem ten Duette, kamarádka ho má na dvojčata, ale je s ním spokojená, nicméně mě se příliš nelíbil 8) .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
27.2.06 15:00

tandem

Martino díky za vyčerpávající zkušenost s PEG PEREGEM mám od nich na malýho golfky a ty jsou perfektní,ale v zimě jsem je musela stejně shovat.I když bydlím kousek od Prahy chodníky tu máme udržovaný minimálně.často se tady kvůli tomu navztekám a nejsem jediná.Město tady nato asi kašle takže nejhůře sjízdné jsou chodníky,které by měli spravovat oni. :cry: I když mám zimu celkem ráda tady je to za trest s kočárem je to smůla.Potřebuji mít co největší kola ty menší zdvojený by absolutně nepoužitelný.No a jak jsem tak na ty kočárky koukala skoro žádný tandem nemá nafukovací kola,já nevím snad jen ten Jané?

Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
28.2.06 13:11

Andynko,

ješte vím o jednom - Icoo :-) ale cena je trochu mimo. Podívej se na handypraha.cz :-))

JO a ABC dělá taky 2 typy, AIR a lighit, AIR má nafukovací kola, ale taky 6 a jsou menší (ale větší než golfková). Ale je to tank a váží 18 kilo. Jak se s ním jezdí nevím, sjem nezkoušela, odradila mě váha.

m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
28.2.06 14:12

Missorko, kdybych tusila, ze Jane jde sehnat i se sedackou za deset tisic, tak bych sla do nej taky. Ach jo…
Ten I'COO se mi taky strasne libil, ale ta cena je fakt zavratna!!! Projizdela jsem servery s kocarkama asi tri mesice a nikde jsem na pouzity nenarazila.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
28.2.06 14:19

Teri,

a kolik ten Icoo váží? Já jen že už jako monokočár je dost těžkej…

Peta

• Citovat
  • Upravit
9867
28.2.06 14:23

Me se zase libil Quinny - jak se pricvakne sedacka pro starsi dite - nadhera!!! Ale ta cena :(
Jojo, i v tandemech se da vybirat :)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 14:28

tandem

Tak já už jezdím dva roky s ABC tandem Air- kolečka jsou nafukovací, vzadu větší, vepředu dva menší. Když jsem ho kupovala, na krámě byly jen dva - tenhle a pak takový golfky. Jelikož v té době měl můj starší synek 15m a 14 kg, tak jsem brala ten větší. Ani mi nepřijde těžký, a jezdí se mi s ním velice dobře po celý rok - a díky konstrukci taky něco vydrží. Jelikož v něm jezdí už moje třetí dítko (3r, 2r. 10m), tak vím, o čem mluvím. Za tu dobu jsem měla pouze opravované zadní kolečka (nějak moc ve vyklaly), ale to si myslím, že za dva roky na to ten kočár měl nárok. A že je tak těžký - mě to ani nepřišlo, protože dítka sami o sobě něco váží a tak ten kočár beru tak nějak k tomu. A to prosím jezdíme i vlakem, autobusem a dokonce i metrem. A kočáe uveze i dítka 3.

Věra

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí