Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Missorko
bylo mi jasný,že se pobavíš
.Takhle všechno zmatlat dohromady dokážu snad jen já
.A je super,že uvažuješ ještě o miminku,já moc nemusim takový ty řeči,že jedno stačí hlavně aby mělo všechno nač si vzpomene.To jsou s prominutím potom takový prospěchářský hajzlíci
.Já mám 2brášky a za nic bych nebrala být jedináček,děsně se vždycky těším na tu rodinou sešlost
.Nenapsala jsi mi kdy máš ten den D?Bóže já ti i závidím,vždyť to je strašně hezký já si tu svou svatbu parádně užila,jen s kamarády pěkně v klidu.
Ka-tko
taky si myslim,že kdo má doma takovéhle ratolesti zažívá podobné situace jak popisuješ v deníčku.Zrovna včera mě Tobiáš totálně rozhodil,vařila jsem a on úplně v klidu někde zalezlej,to nebývá obvyklé,a tak se jdu juknout co provádí.No hrůza
,našel někde včelí leštěnku (vosk)na nábytek a rozpatlal ji celou všude kde dosáhl,po oblečení a po hlavě,prostě děs běs
v té chvíli bych ho snad i uškrtila,ale nakonrc ho člověk ještě pomazlí
.Koukám,že jsi z Jablonce často jezdíme,pokud nejsem těhu,do Albrechtic na Špičák lyžovat tak to tam u vás dobře znám.
no to tam ted moc nejezdis:-)))
Porad tehotna ![]()
Na takovyhle prihody uz se tresu
Katka
Koukám, že diskuze už se ztočila poněkud jinam, tak alespoň přidávám, že jsem se zrovna dneska vrátila z dovolené z Albrechtic
.
Ahoj holky,
má někdo doma Baby Welt Tandem Treking, kdo by o něm mohl napsat pár řádků z vlastní zkušenosti? V čem vás nadchnul, v čem zklamal?
Díky moc !
Timeo,
nemám, ale zajímá mě to - nemáš obrázek? A kolik váží?
Váhu právě nevím …
píšou, že je „velmi lehký a skladný“, nevím, co si pod tím představují …
Teď mám zas období, že tandemový kočárek JOO … jsem zvědavá, kdy se rozhodnu nabeton … asi až po porodu ![]()
Asi ho nikdo na emimču nevlastní … ![]()
Nějaké obrázky jsou tady:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahojky,
vzhledem k tomu, že u nás to bude taky brzo aktuální, tak sháním úplně stejné informace o tandemech. Na Mimibazaru se mi ten kočár strašně líbí, ale v obchodech na netu jsem nikde přesně tento typ (barevnou kombinaci) neviděla.
Ale už jsem sondovala a váží prý okolo 15 kg. Je to můj favorit v té šedé, tmavě modrý je kombinovaný s bílou a prý se špiní.
Míša
Na mimibazaru ho v šedé nevidím …
Paní ho nabízí v té modroranžové, modročervené a modrobéžové.
Já mám u svého kočárku aretační kolečka, jsem na ně zvyklá, takže to je jedna z věcí, která by mně vyhovovala …
A ta váha … 15 kg plus děti a stojím na místě
![]()
Ale zamlouvá se mi!
Timi,
ona se ta váha nasčítá vždycky:
powertwin 11 + Vojta 13 + Val 7,5
a rázem tlačíš přes třicet kilo…
Šla bych do snadno ovladatelnýho kočárku (velmi často musím řídit jednou rukou) a taky do předních hejbacích koleček, zvedat tu váhu při každým zatočení by mi asi kleplo…
Sorry, že do toho kecám. ![]()
Klidně kecej Peťo … ![]()
Já vím, s tou váhou se musím smířit, já jsem takový tintítko, například v tomhle stavu mám co dělat, abych do našeho mírného kopečka vyvezla Ádu 8kg + kočárek 11 kg a nákup abych dala donáškový službě ![]()
Hrůza je, že v těch kamenných obchodech tandem. kočárky jen tak na skladě nevedou
, řeknou - vyberte si podle katalogu a my vám ho objednáme, absolutně není šance si ho „osahat“, to už ho můžu objednat rovnou z Netu …
Jo, top je průser, já kvůli Powertwinu jela tenkrát do Brna na veletrh… Ale měla jsem jasno, potřebovala jsem jen přesvědčit muže… ![]()
Ahoj,
tak ve 3 barevných provedeních je ve Vyškově (mimi-vyskov.com), tak už jsem se ptala a prý ho mívají přímo na skladě, takže je možné ho nejdřív vidět a pak objednat přes net nebo přímo tam koupit. Ale chce se to nejdřív domluvit. Mají tam béžový, šedý a tmavě modrý s bílou. Cena je myslím 6.675 Kč.
Pro mě by 15 kg bylo přijatelné. Teď mám Tako - 20 kg + malá 12 kg + v zimě fusák a nákup a máme to přes 40 kg. Bydlíme na kopci a když cokoliv potřebuji vyřídit nebo koupit, tak to je z kopečka dolů raz dva a pak do hnusného dlouhého táhlého kopce funění. Ale už mám vypracované svaly na rukou i nohou
.
Míša