Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
JÉÉÉ já mám také Firkona,který máš typ barvu a jak si spokojená děkuji.My máme vector vínovýa spokojeni vcelku jsme jense blbě dostávám pod kočár do koše. Jinak spokojenost na jaře začneme už jezdit ve sportovní verzi.
taky mam vector.......
jsem spokojena, az na to, ze mi nejak vrzala konstrukce tak to manza nastrikal olejem a ted uz bez problemu.....
I kdyz se mi zda docela tezkej.....ale to bude tim, ze malej ma 9 kg, nakup a tak......
a taky ma skvelou tu tasku na dite......jezdili sme v ni az do unora.....ale pak uz chtel videt, tak jsem zvedla pod hlavou a tasku dala pryc. jinak by se do ni vlezl jeste ted i s fusakem.......
Katka
ahoj holky
chtěla bych se zeptat..... do kolika let si myslíte, že je vhodné uvažovat o tandemu....... - převedeno do češtiny - novorozeně a max 2 roky.....???? nebo víc???????
snažíme se o druhý mimi. Zatím nevím zda úspěšně nebo neúspěšně, ale vrtá mi hlavou kočárek..... teda spíš poté co jsem jeden den potkala kámošku a ta nesla skoro svou 3 letou dceru v náručí - už nemohla - prý je po nemoci..... a pak jsem potkala další kámošku která svýho 2,5 letýho capartíka musela zavést domů protože ho strááášně bolej nožičky a chce se nést..... (dost často ji potávám a je to půl na půl - tzn má a nemá prcka v kočárku…)
Manža je s bráchou o rok a něco a jeho máti říkala, že manžu vozila dole na libertě, v místě pro nákup:o))))
tak co myslíte… nebo spíš jak je to u vás… protože rozhodovat se samozřejmě budu až se situace vyvrbí a až těsně před narozením druhýho mimíse… abych věděla jak na tom Michal je s chozením nechozením:o)
ja myslim, ze do tech 2- 2.5 let se to vyplati........
Ale zalezi na diteti…
Ja o tom taky uvazuju......
Katka
Ahojky - děkuju za odpověď - tak jsem si to tak myslela … koukám na metřík… už jsi testovala???? já mám test v pohotovosti, ale budu si muset ještě 11 dní počkat:o))))
tak já mám ABC Design tandem air - ten má tak 18 kg, vzadu se vozí synek - v 10m má 12,5kg, vepředu holka - 2r a 13 kg, a občas se stane, že i 3letý synek (22kg) se chce vozit - i když sám už normálně chodí u kočárku, tak se stane, že když jdeme už opravdu hodně dlouho a nebo je dost lidí a mě se zdá, že by se mohl ztrati, tak ho prostě naložím do kočárku taky a mám klid.
Ten kočár „to“ uveze a já mám klid, že nemusím nikde nikoho honit… Takhle jsem s nimi projela i pražskou Zoo a dokonce tuhle jsem jela i po schodech v metru.
Takže z vlastní zkušenosti vím, že i tříletý dítko se občas chce povozit, už asi z toho důvodu, že „jede“.
Věra
Jééé katko nevydrželas gratuluji k těhu bylo chtěné???Já teda si to nedovedu představit být ted těhotná mám 9.měsíčního roštáka a plno práce s ním natož do toho za 9.měsíců druhé.Mám dotázek sim tě čím promazal tatínek kočárek aby nevrzal také bohužel vrže.Mám krásný nový kočárek,ale prostě vrzající někdy si připadnu vážně trapně VD sme zkoušeli a nepomohlo.Jinak Firkon má pouze 16kg a nato jak vypadá masivně je vcelku lehký zkoušela ho kámoška má 20kilové Tako a nevěřila,že Firkon má 16kg.
Mazala jsem VD 40 a v pohode.....
Jo a tehotna...... nevim, zatim je jeste cas:-)
K.
Ahojky maminky,
jestli mohu přispět svou troškou do mlýna, tak my máme Jane Powertwin a maximální spokojenost. Z počátku jsem myslela, že to zvládneme bez kočáru, ale po 14 dnech jsem běžela do obchodu pro tandem
. Je pravda že Jindra ušlape opravdu hodně a někdy v kočárku vůbec není
, ale neumím si představit jak jedu MHD nebo když musím být někde na čas. Vzhledem k tomu, že sedačky jsou za sebou, tak není problém vjet do dveří v obchodě, u lékaře atd.
Velkou výhodou je snadné skládání - nemáme kočárkárnu
a tak musím kočár každý den složit a dát do bedny. / zatím drží
/ Další plus jsou nafukovací kola - do sněhu paráda. Celkově je to super kočár, který se velice dobře ovládá. I když je trošku dražší, tak se ta investice vyplatí.
Prosím poraďte není tady nějaká diskuze, kde jsou mamky se sourozenci krátce po sobě? Dík za odpověď ![]()
Ahoj
myslim, ze takova diskuse tady neni:-)))
promin hloupy dotaz, ale kdy myslis, ze uz nebudes tandem potrebovat? A budes ho pak prodavat?
Katka
Ka-tka - zdravím a gratuluji k těhu
. Ohledně kočárku - doufám, že v létě ho již potřebovat nebudem
. Ale kdoví co bude. Ty by jsi měla zájem?
No jestli tohle tehu dopadne, tak budu neco kupovat.....
A JAne se mi libi.....
Ale kupovala bych ho az nekdy v rijnu…kdybys pak prodavala
Katka
Uz se nabizela i Missorka, ale nabidla driv jine mamince:-)
Oslino - diskuze maminek deti brzy po sobe existuje. Ale ne na emiminu. Je na rodine v kategorii ostatni diskuze. Vim o ni od Missorky a obcas tam smiruju. Az Zoe vykoukne ven, tak se asi taky pripojim. Jsou tam i maminy z emimina.
Terik
Ahojky, tak nějak pořád nevim, jestli to půjde bez tandemu, ale koukám, že moc častý jev to není…
No alespon sleduji co se prodává.......
Všem těhulkám gratuluji!!!!