Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Děkuji za odkaz, ale ta je to tak rozjeté, že nevím, zda bude šance se tam vetřít ![]()
Katko, až to bude aktualní, tak mi písni a domluvíme se ![]()
Osli, neboj, rozhodně ano.
Ono to časem zamrzá, neboj a my rády vítáme nové duše…
Ahoj maminky, příznivkyně Jané PowerTwin,
zrovna jsem dočetla na www.kočárky.cz popisek k tomuto kočárku a je tam dodatek: „Škoda, že nejde použít hluboká korba…“. Jsem z toho trochu zmatená, myslela jsem, že miminko leží vzadu v korbičce …
V čem tam vlastně ten novorozenec leží, jen tak ve sporťáku? Kočárek jsem nikdy neviděla naživo, tak si to moc neumím představit. Ale je to můj tip na koupi, ať z druhé ruky nebo nový …
Díky za odpověď!
Timeo,
mimi lezi v autosedacce.......
Ale pak je novy JAne twin two a tam uz jde na:,–(it i korbicka.....je to 4kolka, ale ta cena:-(
Katka
Timeo,
nebo leží v tašce s pevným dnem co je v tom sportáku…
Vy jste rychlíci, holky, díky!
Ještě - ta autosedačka ale asi není v té běžné ceně kočárku (cca 12.800,–), že? Autosedačku mám v plánu použít tu Adinčinu Romer 0-13, další se mně moc kupovat nechce …
Ale ta taška s pevným dnem, jak píše Missorka, ta je snad součástí … ne?
Omlouvám se za možná přihlouplé dotazy ![]()
ď. moc
Timi,
je mi líto, ale těch 12.800 je jen za sporták…
Ale tašku mám půjčenou od kamarádky starou a byla perfektní a pro letní mimi bych jí asi nekupovala vůbec… A autosedačka je docela divná, ale skvělý, že se na ten kočár dá cvakat, ušetří dost práce…
Kup ho z druhý ruky ![]()
Ahoj,
ani taška na mimčo není součástí
. Ale bez problémů se dá použít univerzál. Dokonce mi přijde, že je měkčí než od Jane a tudíž se dá lépe sklopit přední opěrka. ![]()
Oslino,
ja s tebou teda budu pocitat, s tou koupi, jestli si to nerozmyslis.....
A ta fazolka u me taky:-)
Katka
Budes prodavat i s tou taskou?A sedackou?
Ahoj Katko,
počítám s tebou. Budu to prodávat i s taškou, ale autosedačku jsem nekupovala. stačí ty dvě co doma již máme
. Ale každopádně mám ty redukce na připevnění autosedačky - tuším že je to Jane rebel.
Timeoo
taška neni součástí kočárku ani to vajíčko.Nejsem si jistá jestli ti bude Romer na ni pasovat má to spešl úchyty
,ale jistě to nevím.Vše si musíš zvlášt přikoupit.Je opravdu škoda abys ten Romer nepoužila vždyť to jsou jedny z nejlepších autosedaček na trhu.Mám taky jednu,ale už od toho 1roku a je fakt skvělá a moc hezká.A jako jediná u nás k sehnání má speciální uchycení tzv.ISOFIX.To jenom nacvakneš a nemusíš použít pás,jeto dokonce ještě bezpečnější než připoutání pásem.
Ještě jsem ti chtěla říct,že máme podobný termín porodu my čekáme ratolest (Vetřelečka)13.7.06 a Tobiáškovi ted bude 14měsíců.
Andynka
Tak vajicko si pak poridim, to uz nebude takovy problem. a jakou mas barvu?
Jo a jak se s tim jezdi ve snehu? U nas je docela hodne snehu.....sever cech:-)
Katka
Katko, blahopřeju k tomu malému „klíčku“, co se Ti ujal v bříšku ![]()
Koukám, že budeme mít mimča zhruba stejně věkově od sebe, že?
A zaspala jsem dobu, už jste si tady rozebraly Jane Powertwiny
![]()
Katko, do Jablonce jak dělané
. Je to můj třetí kočár a na sníh je nejlepší - má nafukovací kola. Já jsem původem také ze severu a často jezdíme na Maxov. Co by kamenem dohodil viď
. V neděli jedeme opět. Jinak barva je šedá? pošlu foto ![]()
Oslino,
ta diskuse je tady - http://www.rodina.cz/…se/novep.asp?…