Kočárek X Lander

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16987
13.9.13 17:37

@Indy82 - jediné co mi na tom kočárku vadí, že nemá klasické odpružení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
13.9.13 19:05

@ncc1701 Jo, to já vím :-) 8.měsíční ale nerovná se osmé měsíční (viz 1. dítě - za tečkou mezera). Ale to je jedno, taky mě to patvoření kombinovaných číslovkových výrazů vždycky praští do oka :-)) Tak jenom proto, aby byl ten překladač 100%ní :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
30.10.13 11:41

Holky prosím o radu. Sly byste raději do x-landeru nebo do takko laret???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.10.13 11:48

@Mamina A tak mně se líbí oba kočárky, sama jsem zvolila Tako, podle srovnání se sousedkou je X-lander menší, teda aspoň korba určitě..mně se s Takem i lépe jezdí ale to je asi o zvyk..já mám Warior a nemůžu si na nic stěžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
30.10.13 11:55

Taky mám tako (vzali jsme trojkombinaci, černo-žlutý) http://www.kifik.cz/…iva-slide-01 … a spokojenost, korbička je krásně velká a hlavně ta boudička, jak se dá stáhnout dolu, aby nefoukalo do kočárku - paráda :potlesk:
kamarádka má x-lander a závidí mi :lol:

no ale ten sporťák od taka je docela dost úzkej, mám 8 měsíčního kluka a zatím pohoda, ale nevím, jak ho tam narvu, až tam dám fusak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
30.10.13 12:00

Ahoj mě se teda líbí oba. Já mám x lander. A spokojenost :-)Holky nemohla byste mi nějaká doporučit nějaký zimní fusak? Chtěla jsem ten od emitexu ale nevím jestli se mi tam vejde :-( měla jsem ten klasický s beránkem a ten tam prostě nenacpu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí