Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
nemate prosim nektera zkusenost s timhle kocarkem?
predem dekuju a pohodove tehu preje
Snoopy
Nazdárek,
já mám kočárek X lander -X3 a jsem s ním spokojená. Dobře se ovládá, super zatáčí (bodejť, když má otáčecí přední kolečka
) Před nedávnem jsem ho prala a je jako nový. Jediná nevýhoda je, že mám malé auto (malý kufr
) a po složení se mi tam nevejde, takže ho ukládám na zadní sedadlo. Jo a skládat jde taky dobře a ještě líp rozkládat. TO zvládnu jednou rukou. Tak snad jsem ti trošku pomohla, myslím, že ty rozdíly mezi X3 a X4 nebudou až tak velké.
Dana
Ahojky mam X-lander X2 a jsem spokojena, mam trojkombinaci, ted uz malej jezdi ve sportaku, a je to super, i na brusle, pouzivam ho opravdu hodne, z auta do auta atd, je jako novy.
Ahojky a stastny vyber
m+m
juuu, holky, uuplne jste mi padly do rany. Taky si ho chci koupit, tak jsem rada za vase nazory. Mate k nemu i autosedacku? je dobra?
Diky za reference
Bamla a T. 15tt
Holky a co korbička? Není malá? Jak dlouho se vám do ní vešlo mimi?
Irucha píše:
Holky a co korbička? Není malá? Jak dlouho se vám do ní vešlo mimi?
Mě by taky docela zajímalo, jak je to s velikostí korbičky. Nám se mimčo narodí v červenci, takže na zimu už bude mít 5-6 měsíců, tak nevím, jak se tam vleze. Nevadí, že kočárek se nedá otočit proti směru jízdy? Co když svítí sluníčko?
Tak mz čekáme mimíska v dubnu a také jsem řešila stejný problém, nakonce jsem zjisitla, že u těchto typů jsou všechny korby stejné , takže jsem si vybrala talé X4, ale myslím, že mimískovi v červenci nebude ta korba stačit, když si přimyslíš fusak, i když dáš do něj ten zkrácený kombi od Emitexu, tak se tam nevejde je dost úzká je jen 73×30 cm, hold musíš odzkoušet, ta otočná korba mi nevadí, ale to musíš spíš zvážit sama, ke kočárku mám i autosedačku a jelehký a skladný, máme nissana v sedanu, takže kufr nic moc