Kontroly na neschopence

922
15.8.05 13:33

kontroly na neschopence

Ahoj,
vím, že už tohle téma tu několokrát bylo, ale už je to déle a mě by zajímá, jaké máte zkušenosti.
Cca od půli září chci jít na neschopenku, ne ze zdrav. důvodů, ale proto, že denně dojíždím do práce autem (tam i zpět celkem 120 km( a už mě to docela zmáhá. Navíc mi trošku začíná tvrdnout bříško.
Termín porodu mám 27.12., takže v práci skončím skoro 1,5 měsíce před mateřskou, budu v 26tt.
Zajímá mě, jak jste měly vycházky a zda na vás někdy přišla kontrola. Stalo se některé z vás, že jste nebyla doma a jakou výmluvu jste použily? Uznaly vám to? Kamarádka měla vycházky jen 4 hodiny denně. 2 dopo a 2 odpo. Chci chodit na těhu cvičení a plavání a nevím, jak to skloubit, když třeba plavání je až od 6. To mám celý den civět doma a vycházky mít třeba jen od 5 do 7?

Díky Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
15.8.05 13:58

Berčo,
já myslím, že to je hodně na domluvě s doktorem. A hodně těhulek má vycházky neomezeně. Něco jiného je kdyby jsi měla rizikové těhu to by pak bylo na uvážení lékaře jaké budeš mít vycházky. Ale jestli jsi v pohodě a budeš doma jen proto, že do práce dojíždíš takovou štreku tak se s dr. určitě domluvíš.
Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
8276
15.8.05 13:58

Ahoj, kontrola na tebe přijít může a nemusí. Jak už ve starší diskusi holky psaly, na některou přišli. Já byla doma půl roku (do nástupu na mateřskou) a an ijednou. Ale já měla super vycházky…8-20 h. :) Tak se domluv s Dr. ať ti je napíše co nejlíp. Záleží to na něm, některý doktoři nenalíšou víc než 2+2 :? To je pak dost blbý.
Alenka, 36.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
15.8.05 14:08

Ahoj Berco.
Já jsem na neschopence téměř od začátku těhu (pracuju jako zdravotní sestra na JIP a mám za sebou 2 spont. potraty).......Myslím, že je to na domluvě s Dr. Ta moje mi zcela automaticky napsala vycházky bez omezení, takže je to v poho. Když jedu na víkend třeba někam mimo domov, raději hlásím Dr., kde budu.
Měj se krásně a přeji pohodové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.8.05 16:26

ahojky

já teda neomezené vycházky neměla a dokonce jsem neměla žádné - neschopenku mi psali na rizikáči v porodnici a jaksi to tam zapoměli dopsat..... na neschopence jsem byla od 30 tt až do toho 36 tt a se svým gynekologem jsem se domluvila tak, že kdyby kontrola došla (jako že nedošla) tak mu jen dám ten papírek, kterej tam nechají a on mi ho potvrdí, že jsem byla u něho…

Pohodové těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.8.05 17:34

Ahoj,

já jsem měla rizikové těhotenství a měla jsem neschopenku hned od začátku.Souhlasím,že je to na domluvě s dr.Já měla neomezené a nechápu,jak těhotným můžou dát vycházky jen 2krát denně na 2hod.To zas vymyslel nějakej chlap!
Krásné těhotenství a ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
15.8.05 18:23

Take jsem na neschopence, vychazky nemam napsane zadne, ale muj gynekolog mi rekl, ze na tuhle diagnozu (rizikove tehotenstvi) pry kontroly nechodi. Kdyby pry nahodou prece jen nejaka prisla a ja nebyla doma, mam mu prinest ten listecek a on mi potvrdi, ze jsem byla uz nej.

Marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
15.8.05 20:33

Já byla na neschopence celé těhu (taky zdrav. sestra z JIPu + dojíždění). Dr sice neschopenku vystavovat moc nechtěl, ale já byla neoblomná. Vycházky jsem měla myslím od 8 do 18. Moc si to nepamatuju, protože jsem na to prostě nekoukala. Kontrola na mě nepřišla ani jednou :lol: Ale spoléhat se na to určitě nedá. Myslím, že se ale určitě nějak domluvíš s doktorem.
Hodně štěstí a užij si zbytek těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
2.9.05 11:46

Má někdo nové zkušenosti s kontrolami na neschopence?
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.05 11:52

ahoj, ja byla na neschopence celou dobu od zacatku a vychazky rano 10-12 a odpoledne 14-16 a ani jednou mi nikdo neprisel. ja to tak nejak dodrzovala-nedodrzovala, jen jsem jim nahlasila na posudkovyho doktora kdyz jsem jela k rodicum na tyden tu druhou adresu- kdyby se neco stalo abych to nemusela vysvetlovat. hodne stesti. kacka 34tt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.9.05 17:57

ahoj já byla taky od začátku těhu na neschopence a můžu se přiznat, že vycházky jsem vůbec nedodržovala, měla jsem je od 13-17 hod. a za celou dobu mi žádná kontrola nepřišla.

hodně štěstí a zdravá miminka přeje Twoangels a mimi 37+2tt

""http://lilypie.com/days/050922/0/21/1/+4/.png:http://lilypie.com/…21/1/+4/.png

• Citovat
  • Upravit
36
3.9.05 20:51

Ahoj,

já byla na neschopence také celé těhotenství a žádná kontrola nepřišla ani jednou.

Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
5.9.05 10:30

Ahoj, já byla na neschopence od 5. měsíce (kvůli tvrdnutí břicha), vycházky jsem sice měla napsané 4 hodiny denně, ale nedodržovala jsem je. Za celou dobu jsem neměla ani jednu kontrolu, doktor mi říkal, že na tuto diagnózu kontroly většinou nechodí a kdyby náhodou přišli a já nebyla doma, tak ať za ním přijdu a on mi napíše potvrzení, že jsem byla u něj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
5.9.05 10:41

Kvůli neustálému tvrdnutí bříška jsem byla na neschopence od 5. měsíce (doktor chtěl už mnohem dřív). Vycházky mi napsal neomezené a nikdy na mě kontrola nepřišla a slyšela jsem někde že na těhulky ani prý snad nechodí. Ale to nevím jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
11.11.05 11:17

Kontola

Ahojky, já jsem na neschopence od začátku těhotenství, nyní jsem v 16tt. Vycházky mám 10-12, 14-17… dodržuju je, neboť se bojím kontroly… oprávněně… minulý týden tu byl kontrolor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí