Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spát nebo neslyšet zvonek = odteď mnohem častější kontroly. A ve schránce se lístek s informacemi od kontrolora nechává. Plus tedy v prvních 14dnech nemoci může chodit kontrola i přímo ze zaměstnání, pokud mají podezření na možné porušení léčebného režimu (což v tvém příladě zatím fingované neschopenky na záda hrozí, ale zase ti končí smlouva, tak už to možná vypustí).
Ahojky chci se jen zeptat, byla u vás někdy kontrola o víkendu, svátku a nebo večer po té sedmé? Díky
@zrcadlo píše:
Spát nebo neslyšet zvonek = odteď mnohem častější kontroly. A ve schránce se lístek s informacemi od kontrolora nechává. Plus tedy v prvních 14dnech nemoci může chodit kontrola i přímo ze zaměstnání, pokud mají podezření na možné porušení léčebného režimu (což v tvém příladě zatím fingované neschopenky na záda hrozí, ale zase ti končí smlouva, tak už to možná vypustí).
Mne fascinuji ty dotazy. Nejen, ze dotycna s prispenim Mudr. finguje nemoc, tak jeste je tak drza, ze hleda zpusoby, jak s prominutim obejit ty kontroly. Fakt mi to mozek nebere.
Doufam, ze ty kontroly ji budou chodit kazdy den.
@Mango_Lassi píše:
Mne fascinuji ty dotazy. Nejen, ze dotycna s prispenim Mudr. finguje nemoc, tak jeste je tak drza, ze hleda zpusoby, jak s prominutim obejit ty kontroly. Fakt mi to mozek nebere.
Doufam, ze ty kontroly ji budou chodit kazdy den.
Souhlasím, dovedu i částečně pochopit krátkodobě domluvenou neschopenku, když tím člověk třeba jednou za život vykryje nějaký týden, ale ať ti lidi sklopí hlavu, uvědomí si, že podvod to je, a ani je nenapadne, že by v rámci podvodu podváděli ještě víc a ani nebyli schopní dodržet podmínky.
Mimochodem u nás v ulici chodila kontrola na jednu paní opakovaně v sobotu odpoledne nebo neděli dopoledne, protože ona se balila každý víkend na chatu, a přivedla do velikých problémů svého příbuzného, který pracoval v nemocnici a sháněl jí fingovaná potvrzení o návštěvě pohotovosti. Sociálka opravdu tak blbá není a jdou po těchto podvodech čím dál víc, naštěstí.
Já jsem také pro kontroly. Když mám neschopenku, tak prostě ležím doma v posteli a potím se..Já měla jako těhotná také neschopenku a nikdy by mě nenapadlo milé vycházky nedodržovat. ![]()
Tak kamarádka měla za celé těhotenství kontrolu 5*. dvakrát se jí stalo, že přišly půl hodiny po skončení vycházek.
Holky, tak u mě byla včera kontrola od zaměstnavatele v 19.30:) Ale proč sem vlastně píšu, mám dotaz na lístek na peníze. Měl by se poslat ke konci měsíce, ale já mám jít v pondělí 4.5 na neurologii a pak v úterý donést doktorce nálezy. Na neschopence jsem od 16.4 a socka by mě měla začít posílat peníze někdy v červnu. Takže nevadí když lístek na peníze pošlu až v úterý 5.5? Stejně si myslím že na červnovou výplatu by to nemělo mít vliv, jestli pošlu lístek ve čtvrtek 30.4 nebo až v úterý 5.5? ![]()