Kočárkování - Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Wii
135
11.6.12 20:10

Kočárkování - Olomouc

Ahojky, v srpnu čekáme chlapečka, touto cestou hledám maminky a těhulky na společné kočárkování a povídání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
19.6.12 12:41

Taky čekáme chlapečka v srpnu - teda doufám, že vydrží až do srpna :-)!!! I já bych ráda našla nějaké maminy nebo prozatím těhule na společné věcičky, akorát musím předem „nahlásit“, že to se mnou bude drobet komplikovanšjí kvůli inv. vozíčku - nicméně věřím, že se vše zaběhne a půjde to zvládnout a pak bude určitě fajn mít nějaké spřízněné maminky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
19.6.12 18:34
@Jáňour píše:
Taky čekáme chlapečka v srpnu - teda doufám, že vydrží až do srpna :-)!!! I já bych ráda našla nějaké maminy nebo prozatím těhule na společné věcičky, akorát musím předem „nahlásit“, že to se mnou bude drobet komplikovanšjí kvůli inv. vozíčku - nicméně věřím, že se vše zaběhne a půjde to zvládnout a pak bude určitě fajn mít nějaké spřízněné maminky :-)

Ahojky :) a kdy v srpnu čekáš? No i u nás to vypadá na dřív, tak uvidím co mi doktorka řekne ve čtvrtek. malý je totiž velký a neotočený a prý už nemá moc místečka, tak by šel asi dřív císařem. Tak čekám jestli ten malý akrobat tu otočku zvládne :-) Ráda nějaké společné věcičky podniknu a to vození taky zvládneme ;) a ty jsi přímo z Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
19.6.12 19:28

@Wii Na začátku srpna, kolem čtvrtého, zatím nevím přesné datum, bude to plánovaný císař. Malý se někdy tlačí dolů a někdy ho setřepu zpátky, tak uvidíme, kdo vyhraje ;-). Ty máš termín kdy? Na otočku držím pěsti, už moc času nemá, ale kamarádce se dcerka překulila snad až týden před, tak třeba to ještě zvládne. Některé porodnice dělají i porod při špatné poloze, ale to si vůbec nedokážu představit… Jsem přímo z Olomouce, co Ty? Kde plánuješ rodit? Třeba se nám kluci sejdou a potkáme se už v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
19.6.12 19:41
@Jáňour píše:
@Wii Na začátku srpna, kolem čtvrtého, zatím nevím přesné datum, bude to plánovaný císař. Malý se někdy tlačí dolů a někdy ho setřepu zpátky, tak uvidíme, kdo vyhraje ;-). Ty máš termín kdy? Na otočku držím pěsti, už moc času nemá, ale kamarádce se dcerka překulila snad až týden před, tak třeba to ještě zvládne. Některé porodnice dělají i porod při špatné poloze, ale to si vůbec nedokážu představit… Jsem přímo z Olomouce, co Ty? Kde plánuješ rodit? Třeba se nám kluci sejdou a potkáme se už v porodnici :lol:

Já mám termín 19tého :) právě já se v těch jeho akrobatických pohybech nevyznám, včera mě přišlo večer že mě nakopl žebra a dnes celý den kope dole. Tak jsem zvědavá jak se nám ukáže :) A co pak řekne doktorka jestli bude nebo ne taky plánovaný :) já jsem z Dolan, to mám ani né deset minut autobusem do Olomouce :) A právě že blíž je Šternberská porodnice, a byla jsem tam na operaci gynekologické a byla jsem velmi spokojená, jen tam bych asi jela rodit pouze kdyby to bylo spontánně a v termínu, jinak asi bych raději brala Olomouc, jelikož Šternberk prý není dobře připravený a při problému když je posílají stejně do Olomouce a kdyby šel prdolka třeba dřív. Tak ještě hodně váhám. To by bylo super potkat se i v porodnici :) no když jsme u toho já bych už i klidně rodila. Když jsou ted ty horka tak to celkem špatně nesu a celý těhu mě nezmáhala unava a ted jsem šíleně unavená a furt se snažím něco dělat jelikož pak se mi spí špatně v noci, když se natáhnu přes den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
19.6.12 20:04

@Wii Tak normálním porodem bych šla 18., císař bude o dva týdny dřív, to jsou naši kluci skoro zároveň :-). Na jednu stranu bych taky rodila klidně hned, protože s tím břichem si připadám jak hroch…ale zase ještě můžu spát kdy mě napadne, jít ven kdy mě napadne atd., a prckovi je zatím v břiše asi líp. Nad fakultkou jsem dlouho váhala, neslyšela jsem žádné dobré reference, ale už jsem am několikrát byla a spoustu toho s nimi domlouvala a musím říct, že zkušenost zatím na 100% dobrá, vychází mi vstříc, jak můžou. Snad to nebudou jen slova, ale to stejně zjistím, až to přijde. A právě kvůli případným komplikacím, kdyby NÁHODOU u synka nastaly, tak neonatální oddělené je špičkové. Říká se. Ty vedra jsou šílená… Jsi už doma, nebo ještě v pracovním procesu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
19.6.12 20:11
@Jáňour píše:
@Wii Tak normálním porodem bych šla 18., císař bude o dva týdny dřív, to jsou naši kluci skoro zároveň :-). Na jednu stranu bych taky rodila klidně hned, protože s tím břichem si připadám jak hroch…ale zase ještě můžu spát kdy mě napadne, jít ven kdy mě napadne atd., a prckovi je zatím v břiše asi líp. Nad fakultkou jsem dlouho váhala, neslyšela jsem žádné dobré reference, ale už jsem am několikrát byla a spoustu toho s nimi domlouvala a musím říct, že zkušenost zatím na 100% dobrá, vychází mi vstříc, jak můžou. Snad to nebudou jen slova, ale to stejně zjistím, až to přijde. A právě kvůli případným komplikacím, kdyby NÁHODOU u synka nastaly, tak neonatální oddělené je špičkové. Říká se. Ty vedra jsou šílená… Jsi už doma, nebo ještě v pracovním procesu?

Přesně tak při problému je to lepší :-) no právě taky mi říkala doktorka že na plánovaný císař bych šla o 14dní dřív :) tak to by jsme se tam mohli potkat :) Právě že ty reference jsou hrozné a když jsem tam na gynekologické operaci byla před sedmi rokama tak to tam bylo otřesné a pak mě překvapil přístup těch lékařu a sester ve Šternberku ale zas pro klid bude nejspíš lepší Olomouc :)

Já jsem nezaměstnaná.. Loni v květnu jsem odešla za prací na Zlínsko jako barmanka a v říjnu jsem skončila. Onemocněla jsem a jelikož jsem neměla pořádnou smlouvu zpět už mě nikdo nechtěl a v listopadu jsem otěhotněla a práce se už hledala špatně… Přítel si našel práci v Olomouci a přestěhovali jsme se před měsícem do Dolan. Jelikož tam jsme nikoho neměli. Tak jsem na úřadu práce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
19.6.12 20:24

@Wii Ležela jsem tam (FNOL) na konci května pět dní a i z tohohle pohledu spokojenost. Jako vybavení z doby ledové, ale přístup zdravotníků bez námitek. No stejně dopředu nic nevymyslím :-). S prací to je bída, navíc těhotnou už se potom taky nikdo nepřetrhne vzít, co :-(. No a v Dolanech spokojení? Od Olomouce kousek, do lesa kolem Kopečka taky kousek, to může být fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
19.6.12 20:35
@Jáňour píše:
@Wii Ležela jsem tam (FNOL) na konci května pět dní a i z tohohle pohledu spokojenost. Jako vybavení z doby ledové, ale přístup zdravotníků bez námitek. No stejně dopředu nic nevymyslím :-). S prací to je bída, navíc těhotnou už se potom taky nikdo nepřetrhne vzít, co :-(. No a v Dolanech spokojení? Od Olomouce kousek, do lesa kolem Kopečka taky kousek, to může být fajn :-)

To máš pravdu dopředu stejně moc nevymyslíme :) S prací je to hodně bída, přítel byl bez práce měsíc, každý den to obcházel, volal na pracáku prosil a nikde nic. Až mu pak mamka domluvila práci u ní. Jinak by asi i on hledal hodně dlouho. A to on už má ledaco za sebou, zkušenosti, praxe, řidičáky a průkazy všemožný a nic. Hrozný. A ještě když jsi těhotná to už vůbec ne. A ze začátku mě od toho doktoři odrazovali, jelikož jsem se 7let léčila s gyn. problemy a tak mi řekli že ani neotěhotním přirozeně a pak buch a bylo to :D
V Dolanech je nádherně. Naši tu koupili loni domeček a tak jak jsme za něma sem jezdili tak jsme si to tu zamilovali. Takže pak když jsme hledali nájem tak jsme šli jako první tady po tom místě :) Je to jak městečko - je tu uplně všechno a vše máme od baráku pár metrů - obchody, pošta, lékaři, lékarny, škola, školka, kavárna, restaurace a teď dokonce udělali krásné nové dětské hřiště :) všechno po ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
19.6.12 20:40

@Wii A babička po ruce, jestli tam vaši v tom domečku pořád bydlí :-). Jinak teda „gratulace“, že se to povedlo přirozeně, když předcházely nějaké problémy a doktoři nevěřili…někdy je fajn, že se pletou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
19.6.12 20:56
@Jáňour píše:
@Wii A babička po ruce, jestli tam vaši v tom domečku pořád bydlí :-). Jinak teda „gratulace“, že se to povedlo přirozeně, když předcházely nějaké problémy a doktoři nevěřili…někdy je fajn, že se pletou ;-)

Bydlí pořád a tak jsem ráda, přesně babička po ruce. Studuju ještě dálkově školu tak se babička bude moc hodit na hlídání a blízko :)
Děkuji moc. Je to moc fajn. Nějak jsem se s tím smířila, jelikož s bývalým přítelem jsme se snažili 4roky a s tímto jsme neplánovali (plánovali ale později) a jedno uklouznutí a prcek se klube :) :D a co vy? Jak dlouho jste se snažili? A jak jsi na tom s přibíráním? Já mám nahoře 15,5 kilo a ted poslední 4 týdny mám co týden to kilo přijde mi to hrozně moc. Na to jak málo jím i skrz teplo a skrz to že malý už je velký a utlačuje mi žaludek, hlavně to mám v nohách a prsách a bříško i přes mazání už dost popraskalo. Nohy jsem teda měla oteklé jen párkrát tak nevím jestli třeba nezadržuju víc vody. Se musím poradit s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.6.12 10:54

Ahoj holky, klidně bych se přidala, mám sice už tříměsíční holčičku, ale v Olomouci jsem krátce a nikoho tu pořádně neznám… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
21.6.12 11:08

@JitaCita Však tříměsíční prcek rozhodně není na překážku ;-). Pokud se nám povede vymyslet a domluvit termín/místo, může to být fajn dopo/odpoledne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
21.6.12 11:45

No čas by asi neměl být problém, jen to počasí…malá ho blbě zvládá a je pak protivná…chce to nějaký ideální čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.6.12 11:53

Ahooj

Ahoooj já už se na to kočárkování vyloženě těším, ale ty budeš kočárkovat a já vedle funět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová