Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tak, hned míň funím
!!! Na víkend zas hlásí tropy, tak se děsím… V sobotu večer na náměstí bude hrát Spirituál kvintet, chystám se tam poslechnout si je, jestli to zase bude rozhicované…tak asi budu poslouchat někde od zmrzlinového stánku, ať mám trvalý přísun ![]()
Já bych mohla nejdřív v pátek (pokud se nezmění nic k horšímu). Ať to nevypadá na výmluvy, tak vysvětlím - mám sezení skoro „zakázáno“ a snažím se to dodržovat, ať prcka nevyženu dřív, a na všechny dny už nějakou krátkou sedící akci mám, tak bych tam nerada dávala další ![]()
Ahoj holky, tak jak se máte dneska? já si zrovna dávám v práci polední pauzu ![]()
No tak já jsem zrovna došla domů z kontroly na rizikovce, a moc nadšená nejsem, asi prcka do termínu neudržím. Aspoň, že zatím jsem doma a ne v nemocnici, minimálně snad do pondělí. Asi nezvládnu ani nějaký ten sraz olomouckých maminek
…pak jedině až s mrňousem.
@Jáňour To přece nevadí, my na tebe budeme kdyžtak myslet a pak se přidáš s prťátkem ne?
Si představte, teď jsem byla s malou u doktorky (nastřelení naušniček a kontrola váhy) a byla tam nějaká starší maminka s asi 4letou holčičkou. Ale ta byla tááák neukázněná…všem lezla do kočárů a osahávala špinavejma rukama hračky, mě dokonce sáhla na dudlík ikdyž jsem jí říkala, ať to nedělá a mamina na ni jen lehce pokřikovala ať to nedělá, ale holka to měla (víte kde) a dál si toho nevšímala a vykecávala se..no mě tekly nervy, jsem myslela, že ju tam sjedu na 3 doby, ale tak kousla jsem se do jazyka a držela hubu, ale toto mě dokáže vytočit…musela jsem vám to napsat, protože toto nepochopím!!!
![]()
Jj, zaregistrovala jsem, no asi na vás budu jenom myslet
. Jinak Jito jasně, že nevadí a přidala bych se pak s prckem, ale já jsem hrozný netrpělivec a když něco chci, obvykle nechci čekat
.
S tou malou u doktora to musel být mazec, takové děti taky nerozdýchávám - nebo spíš matky, dítě se samo nevychová. Kolikrát čumí jak puci a nic, klídek, přitom máš cizí dítě skoro až za krkem nebo v kočáru…nebo čert ví kde jinde.
@Jáňour
jo tak nějak a když se ozveš, špatná jsi ty, že děti „nemiluješ“ a podobný…no lepší se vyhnout ![]()
Dneska malá dostala krááásný pecičky do oušek..sice hulákala, ale nakonec to flaška s mlíkem spravila…a teď leží pod hrazdičkou a vykládá do aleluja
asi bude držtička po mamce ![]()
Tak to je mi líto, hodně lež a třeba se zadaří líp, doktoři moc pozitivní nejsou…
To je jaký srazík? tyjo já budu v Olomouci 14-15 tak to zase minu to je škoda ![]()
Jj, obložená kočkami, všechny ve vodorovné poloze, trávím většinu času, už je to trochu na palici
. Tak hlavně přečkat osmý měsíc, kvůli plícím prcka, a pak už bych v tom neviděla problém. Ale nechápu ho, že se cpe tak ven, teď má servis all-inclusive, to už ho rozhodně nikdy jindy nečeká ![]()
To chudák asi ještě neví co ho čeká
a nebo se tak moc těší už na maminku? ![]()
a kolik ti ještě chybí do konce osmého?
Spíš neví, co ho čeká, než že by se tak těšil na mě - se mnou taky rozhodně neví, co ho čeká, kdyby to věděl, nespěchal by
. Dneska jsem 32+5. Asi by měl vydržet ještě tak tři týdny??