Hledáme kamarád(k)y Praha 13

946
7.6.12 10:38

Hledáme kamarád(k)y Praha 13

21letá maminka s 16měsíční dcerou hledají stejně či podobně staré maminky a dětičky na procházky chození na písek a do dětských herniček. Nejlépe Praha 13 ale i okolí.
Těšíme se na Vás Petra a Vaneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2390
7.6.12 11:35

@petjuska90 Ahojky, my jsme z P3 já skoro 20 dcera skoro 3roky a druhá 4měsíce a taky hledáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.6.12 11:56

Já tady hledám už po několikáte ale bud jsou ty mamky starší (nic proti nim ale tak lepší stejně staré) nebo jsou z dálky :-( A já sem dost společenskej tvor a malá děti taky miluje tak právě hledáme někoho převážně na to bábovkování atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
7.6.12 11:59

Ahoj, my máme sice trvalý pobyt na Praze 13 konkrétně Lužiny ale teď jsme se stěhovali k Berounu ale na Praze 13 jsme často, manžel tam má rodiče ;-) mě je 25 a Natálce 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.6.12 12:04

Ahoj !!! Teda koukám takové mladé maminky :-P A já tady na žádnou nenarazim :-( Je mi to líto hlavně kvůli prckovi děti zbožnuje a já jí v tom nemůžu moc podporovat občas potkáme nějakou maminku na písku a nebo jdeme do dětské herničky. Ale většinou jsou už na pískovištích zaběhlé skupiny maminek a moc si k sobě další mamky nepřipouštěj :-( A já zas nejsem taková že bych tam naběhla a začala se vykecávat takže většinou sedíme s Vaneskou někde odstrčené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
7.6.12 12:08

jj to znám. já tady řeším to samé, i když jsem tady vyrůstala přeci jen moje kamarádky jsou ještě nevybouřelé, takže děti u nich jen tak nebudou a jinou maminu tu neznám, ono je všude něco ;-) odkud přesně z té Prahy 13 jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.6.12 12:17

Mám to samé bud jsou holky ještě trošku pubertální a lítaj po diskotékách a ty co mimčo maj bydlej omalu na druhé straně republiky. Já tady bydlím od 3 let ale mezi maminy prostě nějak nezapadám. Jsem z lužin. A jak se ti líbí v novém bydlení jsi na tom asi hůř neznámé prostředí lidi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
7.6.12 12:21

no z Lužin jo?? Tak to je super. Já tam jezdím často k tchýni nebo jdem na prochajdu do prokopáku nebo do parku, je tam naštěstí pořád co dělat :-) ale jo v pohodě, jak jsem psala já tady vyrůstala mám tady rodiče a kamárády z dětství, manža si taky rychle zvyknul z paneláku na barák tak jsem ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.6.12 12:30

Tak v prokopaku sem s malou jeste nebyla. nerada jezdi v kocarku takze chodime jen do parku zacina slusne behat tak snad co nejdriv dojdem i do prokopaku je to tam krasny. kdo by si nezvykl na baracek taky by sme chteli ale ted nam to zrovna situace nedovoluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
7.6.12 12:35

no tak my ,kočárek zatím preferujeme, je jí jen půl roku, takže se ještě ráda nechá vozit i když teď objevuje svět, takže potřebuje na všechno prostě vidět :)

tak až se tam budu chystat můžu napsat a můžeme jít ven ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.6.12 12:41

No malá ho nemá ráda od mala a čím líp chodí tím min ho chce. Určitě se ozvěte…rádi vyrazíme !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
7.6.12 12:42

Aspoň němáš doma pecivála, myslím si, že hned jak Natali objeví, že může chodit, půjde kočár taky stranou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
7.6.12 12:44

ahoj já jsem z Fantovky na Praze 13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
7.6.12 12:52

Tak jako když někam spěcháš je to na houby ale je fakt že když neni do čeho píchnout a venku je krásně je sranda ji pozorovat jak capká neni si jistá obejvuje kanál kytku atd. Jen kdyby nesbírala vše co najde viz. vajgly odpadky, bobíky :-D Atd.

Msicko: ahoj a už prcka mmáš nebo čekáš ??? Fantovka to je na Hůrce ne ??? nebo se pletu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
7.6.12 12:55

to je mi jasný, mě se dneska Natalina poprvé posadila, takže toho máme ještě tolik před sebou. Tak už se těším, až bude´capkat a poznávat vše okolo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová