Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
21letá maminka s 16měsíční dcerou hledají stejně či podobně staré maminky a dětičky na procházky chození na písek a do dětských herniček. Nejlépe Praha 13 ale i okolí.
Těšíme se na Vás Petra a Vaneska.
@petjuska90 Ahojky, my jsme z P3 já skoro 20 dcera skoro 3roky a druhá 4měsíce a taky hledáme ![]()
Já tady hledám už po několikáte ale bud jsou ty mamky starší (nic proti nim ale tak lepší stejně staré) nebo jsou z dálky
A já sem dost společenskej tvor a malá děti taky miluje tak právě hledáme někoho převážně na to bábovkování atd.
Ahoj, my máme sice trvalý pobyt na Praze 13 konkrétně Lužiny ale teď jsme se stěhovali k Berounu ale na Praze 13 jsme často, manžel tam má rodiče
mě je 25 a Natálce 6 měsíců.
Ahoj !!! Teda koukám takové mladé maminky
A já tady na žádnou nenarazim
Je mi to líto hlavně kvůli prckovi děti zbožnuje a já jí v tom nemůžu moc podporovat občas potkáme nějakou maminku na písku a nebo jdeme do dětské herničky. Ale většinou jsou už na pískovištích zaběhlé skupiny maminek a moc si k sobě další mamky nepřipouštěj
A já zas nejsem taková že bych tam naběhla a začala se vykecávat takže většinou sedíme s Vaneskou někde odstrčené ![]()
jj to znám. já tady řeším to samé, i když jsem tady vyrůstala přeci jen moje kamarádky jsou ještě nevybouřelé, takže děti u nich jen tak nebudou a jinou maminu tu neznám, ono je všude něco
odkud přesně z té Prahy 13 jsi?
Mám to samé bud jsou holky ještě trošku pubertální a lítaj po diskotékách a ty co mimčo maj bydlej omalu na druhé straně republiky. Já tady bydlím od 3 let ale mezi maminy prostě nějak nezapadám. Jsem z lužin. A jak se ti líbí v novém bydlení jsi na tom asi hůř neznámé prostředí lidi atd.
no z Lužin jo?? Tak to je super. Já tam jezdím často k tchýni nebo jdem na prochajdu do prokopáku nebo do parku, je tam naštěstí pořád co dělat
ale jo v pohodě, jak jsem psala já tady vyrůstala mám tady rodiče a kamárády z dětství, manža si taky rychle zvyknul z paneláku na barák tak jsem ráda ![]()
Tak v prokopaku sem s malou jeste nebyla. nerada jezdi v kocarku takze chodime jen do parku zacina slusne behat tak snad co nejdriv dojdem i do prokopaku je to tam krasny. kdo by si nezvykl na baracek taky by sme chteli ale ted nam to zrovna situace nedovoluje.
no tak my ,kočárek zatím preferujeme, je jí jen půl roku, takže se ještě ráda nechá vozit i když teď objevuje svět, takže potřebuje na všechno prostě vidět ![]()
tak až se tam budu chystat můžu napsat a můžeme jít ven ![]()
No malá ho nemá ráda od mala a čím líp chodí tím min ho chce. Určitě se ozvěte…rádi vyrazíme !!!
Aspoň němáš doma pecivála, myslím si, že hned jak Natali objeví, že může chodit, půjde kočár taky stranou ![]()
Tak jako když někam spěcháš je to na houby ale je fakt že když neni do čeho píchnout a venku je krásně je sranda ji pozorovat jak capká neni si jistá obejvuje kanál kytku atd. Jen kdyby nesbírala vše co najde viz. vajgly odpadky, bobíky
Atd.
Msicko: ahoj a už prcka mmáš nebo čekáš ??? Fantovka to je na Hůrce ne ??? nebo se pletu ?
to je mi jasný, mě se dneska Natalina poprvé posadila, takže toho máme ještě tolik před sebou. Tak už se těším, až bude´capkat a poznávat vše okolo ![]()