Těhulky Písek 2012

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1053
5.6.12 21:12

Těhulky Písek 2012

Ahoj holky, je tu nějaká těhule s TP zima 2012 z okolí Písku, co by chtěla pokecat a vyměňovat si zkušenosti? Pokud budete mít chuť se seznámit, určitě napište. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ardnaxela
5.6.12 21:43

těhulka

Ahoj, jo já bych ráda :)

• Citovat
  • Upravit
1053
6.6.12 08:14
@ardnaxela píše:
Ahoj, jo já bych ráda :)

Ahoj, tak přece někdo :-). Jak je? Odkud jsi? Jaký máte termín? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.6.12 09:21

Jo hale je mi dobře. Vůbec nemam pocit, že sem v tom :-) co ty.? Jinak bydlela jsem na dukle, ale je fakt, že teď jsem většinu času u přítele v budějovicích, ale jezdim do Písku za našima. Termín mám 2. prosince. Co ty.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.10.12 12:21

@esteelauder Ahojky, já jsem z Písku a termín mám 16.11. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.10.12 12:32
@cosinka píše:
@esteelauder Ahojky, já jsem z Písku a termín mám 16.11. ;)

Tak to mi drž místo v porodnici, já tam jsem 17.tého jako na koni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.10.12 12:47

Čau holky, tak to už máte taky za pár :D já mam termín 2.12, ale kdo ví, jestli to do tý doby vydržim. Akorát já teda budu rodit nejspíš v budějcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.10.12 18:31
@ardnaxela píše: Čau holky, tak to už máte taky za pár :D já mam termín 2.12, ale kdo ví, jestli to do tý doby vydržim. Akorát já teda budu rodit nejspíš v budějcích

Jojo, ještě „pár dní“ a je to tady. Pořád čekám, že mi každou noc praskne voda a zatím pode mnou praská jen postel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.10.12 18:46

Jo s tou postelí to je mi povědomí :D hlavně doufam, že se to po porodu srovná, protože si už fakt připadam jako kredenc a bude ještě hůř :twisted:
a co čekáš jestli se můžu zeptat a jestli sis to teda nechala říct.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.10.12 19:08
@ardnaxela píše:
Jo s tou postelí to je mi povědomí :D hlavně doufam, že se to po porodu srovná, protože si už fakt připadam jako kredenc a bude ještě hůř :twisted:
a co čekáš jestli se můžu zeptat a jestli sis to teda nechala říct.? :)

Nejhorší je to, když si člověk zaleze do vany, tomu říkám, panečku, podtlak :-D. Chlapečka Honzíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.10.12 19:26

Hezký :) náhodou, ve vaně je to fajn, asi jediný místo, kde mě aspoň na chvíli přestávaji bolet záda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.10.12 19:31
@ardnaxela píše:
Hezký :) náhodou, ve vaně je to fajn, asi jediný místo, kde mě aspoň na chvíli přestávaji bolet záda :)

Příjemný to je, ale dost nepříjemně se vylejzá, občas se mi stane, že se mi za záda ani nedostane voda :mrgreen:. Pořád cvičím, tak jsem fit, hlavně aby to byla rychlovka. A co čekáte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.10.12 19:40

My snad holčičku :) v nejbližší době se chystam na ten 3D ultrazvuk tak jsem dost zvědavá :) no je fakt že když se v tý vaně položim nebo se pak chci zvednout tak břicho mi udělá takovou hrozivou nudli až se bojim aby jí to nějak nepomuchlalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.10.12 19:52
@ardnaxela píše:
My snad holčičku :) v nejbližší době se chystam na ten 3D ultrazvuk tak jsem dost zvědavá :) no je fakt že když se v tý vaně položim nebo se pak chci zvednout tak břicho mi udělá takovou hrozivou nudli až se bojim aby jí to nějak nepomuchlalo :D

My byli na 3D ve 20.tt. Jdete znovu? Nějak nechápu, jak se do toho břicha můžou nachmoustat :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
31.10.12 20:19

Já jsem byla asi v 18 tt. na tý genetice v čb a na 3D mi bylo řečeno že se chodí až ten poslední měsíc tak chci jít teď :) jako já si taky řikam, břicho sice mam pěkný, ale stejně nechápu jak se tam může vejít něco, co už má skoro 3 kila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová