Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tu nějaká těhule s TP zima 2012 z okolí Písku, co by chtěla pokecat a vyměňovat si zkušenosti? Pokud budete mít chuť se seznámit, určitě napište. ![]()
@ardnaxela píše:
Ahoj, jo já bych ráda
Ahoj, tak přece někdo
. Jak je? Odkud jsi? Jaký máte termín? ![]()
Jo hale je mi dobře. Vůbec nemam pocit, že sem v tom
co ty.? Jinak bydlela jsem na dukle, ale je fakt, že teď jsem většinu času u přítele v budějovicích, ale jezdim do Písku za našima. Termín mám 2. prosince. Co ty.?
@cosinka píše:
@esteelauder Ahojky, já jsem z Písku a termín mám 16.11.
Tak to mi drž místo v porodnici, já tam jsem 17.tého jako na koni ![]()
Čau holky, tak to už máte taky za pár
já mam termín 2.12, ale kdo ví, jestli to do tý doby vydržim. Akorát já teda budu rodit nejspíš v budějcích
@ardnaxela píše: Čau holky, tak to už máte taky za párjá mam termín 2.12, ale kdo ví, jestli to do tý doby vydržim. Akorát já teda budu rodit nejspíš v budějcích
Jojo, ještě „pár dní“ a je to tady. Pořád čekám, že mi každou noc praskne voda a zatím pode mnou praská jen postel ![]()
Jo s tou postelí to je mi povědomí
hlavně doufam, že se to po porodu srovná, protože si už fakt připadam jako kredenc a bude ještě hůř ![]()
a co čekáš jestli se můžu zeptat a jestli sis to teda nechala říct.? ![]()
@ardnaxela píše:
Jo s tou postelí to je mi povědomíhlavně doufam, že se to po porodu srovná, protože si už fakt připadam jako kredenc a bude ještě hůř
a co čekáš jestli se můžu zeptat a jestli sis to teda nechala říct.?
Nejhorší je to, když si člověk zaleze do vany, tomu říkám, panečku, podtlak
. Chlapečka Honzíka.
Hezký
náhodou, ve vaně je to fajn, asi jediný místo, kde mě aspoň na chvíli přestávaji bolet záda ![]()
@ardnaxela píše:
Hezkýnáhodou, ve vaně je to fajn, asi jediný místo, kde mě aspoň na chvíli přestávaji bolet záda
Příjemný to je, ale dost nepříjemně se vylejzá, občas se mi stane, že se mi za záda ani nedostane voda
. Pořád cvičím, tak jsem fit, hlavně aby to byla rychlovka. A co čekáte vy?
My snad holčičku
v nejbližší době se chystam na ten 3D ultrazvuk tak jsem dost zvědavá
no je fakt že když se v tý vaně položim nebo se pak chci zvednout tak břicho mi udělá takovou hrozivou nudli až se bojim aby jí to nějak nepomuchlalo ![]()
@ardnaxela píše:
My snad holčičkuv nejbližší době se chystam na ten 3D ultrazvuk tak jsem dost zvědavá
no je fakt že když se v tý vaně položim nebo se pak chci zvednout tak břicho mi udělá takovou hrozivou nudli až se bojim aby jí to nějak nepomuchlalo
My byli na 3D ve 20.tt. Jdete znovu? Nějak nechápu, jak se do toho břicha můžou nachmoustat
![]()
Já jsem byla asi v 18 tt. na tý genetice v čb a na 3D mi bylo řečeno že se chodí až ten poslední měsíc tak chci jít teď
jako já si taky řikam, břicho sice mam pěkný, ale stejně nechápu jak se tam může vejít něco, co už má skoro 3 kila ![]()