Těhulky Písek 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
5.11.12 20:26

@esteelauder
mě taky nepřijde, že bych břicho měla nějaký mega na to, že za chvíli rodim, ale ten zadek a kejty to mi přijde horší, ale i tak se bojim jak pak to břicho bude vypadat až se „vyfoukne“, i kdybych nakonec nechala na sále fakt všechno, co sem nabrala, tak nějaký posilování na zpevnění bude stejně třeba, protože si ten rosol, co ze mě pak bude umim živě představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
5.11.12 20:29

A co strie holky? já musim teda zaklepat, že na to, kolik mam nahoře, se mi udělala jen jedna červená malá na boku, jinak zatim nic. Ovšem ty stehna, to je jeden velkej rosol a ta celuloška 8o a co otoky? trápí vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
5.11.12 20:38

@zdendulka.k
hale otoky vůbec, ale o striích mi ani nemluv, mam je od 18-nácti po celej prdce a docela i na stehnech, ale při těhotenství se mi to nijak závěžně nezhoršilo a na bříšku nemam naštěstí zatim ani jednu :) a celulidita mě taky moc netrápí, spíš ty strie, jak mam dost suchou kůži tak je to hned a to furt mažu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
5.11.12 20:38

Já nemám strii ani jednu, mažu se od začátku Elasti-Q a v pohodě, co se týče rosolu na stehnech, tak pořád s mírou posiluju: paže, záda, stehna, zadek, takže se vyloženě netřesu, ale starý kalhoty ani tak neobleču :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
5.11.12 20:42

Tak to já teda neposiluju, ale zase se snažim denně chodit na delší procházky, někdy dam i kolem 10 kilometrů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
5.11.12 20:48
@zdendulka.k píše:
Tak to já teda neposiluju, ale zase se snažim denně chodit na delší procházky, někdy dam i kolem 10 kilometrů :) [/citace

Dobrej výkon, já bych tu trasu asi pořádně označkovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
5.11.12 20:48

Tak to ste dobrý, já už takový 2 měsíce nedělam skoro nic, za začátku to bylo v poho, když jsem ještě nevalila ten soudek před sebou, ale teď mi při procházkách píchá v boku a k posilování sem měla vždycky dost odpor takže se akorát houpu na míči, ale jak bydlíme v patře tak toho i tak naběham docela dost, furt něco stěhuju tak to beru jako takový cvičení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
5.11.12 20:53

No tak to já zas na wc moc často nechodim, třeba to ještě přijde :) ale poslední dobou mě trápí taky to píchání na pravym boku, to musim chvíli zastavit a zas je to dobrý :) a taky mam takovej pocit, jako bych měla mimi tam dole, takovej divnej tlak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
5.11.12 21:00

@zdendulka.k
jo to je možný, mě teď doktorka při poslednim UZ řikala, že už má hlavičku hodně dole, což docela cítim a nohy mi neustále strká pod žebra :lol: navíc mi už dost začíná bolet v oblasti třísel, no zkrátka tam „dole“, jako bych se začínala roztahovat, ale prej se neotvíram tak zatim zůstávam v pohodě, jenom to neni moc příjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.11.12 14:05

Holky, jdete zítra některá k Bambasový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.11.12 14:09

@esteelauder
jj, jsem objednaná na 10:30 takže tam chci být tak v 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.11.12 14:11
@ardnaxela píše:
@esteelauder
jj, jsem objednaná na 10:30 takže tam chci být tak v píše: Více

Aha, já jsem na 8.30, to je škoda, mohly jsme udělat nějaký „slet břich“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
6.11.12 14:13

Tak já mám monitor od 10 ale chci mít do tý doby hotovou poradnu, abych pak stihla bus domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.11.12 14:14

@esteelauder
jj to jsem mohli :)

@zdendulka.k
tak to jdeme hned po sobě nejspíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.11.12 14:15
@zdendulka.k píše:
Tak já mám monitor od 10 ale chci mít do tý doby hotovou poradnu, abych pak stihla bus domů…

Tak uvidíme, jak to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová