Těhulky Písek 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
1.11.12 10:16

To se máš že můžeš spát, já furt lítam na záchod takže mam ze spaní prd a pak když musim třeba okolo půl osmý tak už kolikrát ani neusnu:/ jo tak na usnadnění to nevim opravdu nic, ale jestli něco objevíš tak budu jedno velký ucho :) no nic, já mažu na přednášku ať si mě profesoři ještě hezky užijou :mrgreen: zatim se měj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.11.12 10:27
@ardnaxela píše:
To se máš že můžeš spát, já furt lítam na záchod takže mam ze spaní prd a pak když musim třeba okolo půl osmý tak už kolikrát ani neusnu:/ jo tak na usnadnění to nevim opravdu nic, ale jestli něco objevíš tak budu jedno velký ucho :) no nic, já mažu na přednášku ať si mě profesoři ještě hezky užijou :mrgreen: zatim se měj

Spíš se vyspím přes den, v noci to mám pochopitelně stejný jako ty. Taky se měj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.11.12 16:20

Já přes den většinou neusnu, hlavně nemam čas spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.11.12 17:08
@ardnaxela píše:
Já přes den většinou neusnu, hlavně nemam čas spát :lol:

Já si všechno už vyřídila, oběhala a teď už jenom čekám a nabírám síly. Nedovedu si představit den bez odpolední dřímoty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.11.12 18:59

To máš fajn, my ještě musíme na matriku kvůli přiznání otcovství a taky kvůli jménu, chci takový trochu míň obvyklý :mrgreen: navíc chodim do školy, trochu pracuju a měla bych psát bakalářku takže na spaní fakt nemam čas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.11.12 19:06
@ardnaxela píše:
To máš fajn, my ještě musíme na matriku kvůli přiznání otcovství a taky kvůli jménu, chci takový trochu míň obvyklý :mrgreen: navíc chodim do školy, trochu pracuju a měla bych psát bakalářku takže na spaní fakt nemam čas 8)

Jo, tak máš ještě měsíc před sebou, já taky lítala dokud to šlo, ale teď člověk udělá 3 kroky a musí na záchod, tak je to takový trochu nepraktický někde pobíhat. Jaké máte vybrané jméno? Prozdradíš? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.11.12 19:11

No já jsem taky ráda že se počuram jenom po cestě do školy :lol: já bych chtěla Elizabetu, přítel s tim sice moc nesouhlasí, ale už asi pochopil, že se toho jména nevzdam takže už ani moc neprotestuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.11.12 22:07
@ardnaxela píše:
No já jsem taky ráda že se počuram jenom po cestě do školy :lol: já bych chtěla Elizabetu, přítel s tim sice moc nesouhlasí, ale už asi pochopil, že se toho jména nevzdam takže už ani moc neprotestuje :mrgreen:

Tak to my budeme mít Honzíka. Elizabet je taky fajn, dneska se z toho nijak nestřílí, tedy pokud to není třeba Vinettou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
1.11.12 22:39

Já už hrozně dlouho chci Elizabetu, ještě dřív než jsem vůbec otěhotněla tak jsem jí chtěla..a nebo Elena se mi taky dost líbí…a kdyby to byl náhodou kluk tak asi Lukáš po tátovi :) no tak jedna kamarádky známá teď porodila Huga a moji známí maji holčičku Vesnu, což si myslim, že jsou „zvláštnější“ jména než Elizabeta ;) Honzík je taky super, to mam pocit, že už se teď moc nedává a nevim proč, je to fakt hezký jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
2.11.12 10:06
@ardnaxela píše:
Já už hrozně dlouho chci Elizabetu, ještě dřív než jsem vůbec otěhotněla tak jsem jí chtěla..a nebo Elena se mi taky dost líbí…a kdyby to byl náhodou kluk tak asi Lukáš po tátovi :) no tak jedna kamarádky známá teď porodila Huga a moji známí maji holčičku Vesnu, což si myslim, že jsou „zvláštnější“ jména než Elizabeta ;) Honzík je taky super, to mam pocit, že už se teď moc nedává a nevim proč, je to fakt hezký jméno :)

No, Hugo už je takový dost odvážný. Už vidím to malé miminko v kočárku a nad ním obří nápis Hugo :-D. Ale proti gustu žádný dišputát, to je jasná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.11.12 10:50

Přesně aneb proti gustu žádný celibát :mrgreen: nicméně neřeknu když pak bude hugo mít dva metry a sto kilo, ale jestli to bude nějakej malej střízlík tak to bude hodně zajímavý, ale faktem je, že i ty jména co ze začátku vypadaji hrozně se pak k těm dětem nějak začnou hodit..nás taky málem kleplo když přišla teta s tim že malá bude Iris, další s tim že budou mít Esterku a já když sem přišla s Elizabetkou tak už to snad nebylo ani divný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
2.11.12 12:29

Ahoj, tak se přidávám do skupiny těhule Písek-termín 29.11.Chodim taky k Bambasový a s tim železem je mi to víc než povědomý..sestra mi taky řikala, že ho mam málo a doktorka se ani slovem nezmínila, tak nevim, každopádně to neřešim, tak snad to nebude vadit. Nejsem sice přímo z Písku, ale zeptam se, jestli se musí do Písecký porodky nějak předem nahlásit nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
2.11.12 12:31

Jinak na matrice jsme byli minulý týden, všechno už mam jakž takž přichystaný, ještě se musíme nahlásit k dětský doktorce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.11.12 12:38

Taky tě tu zdravim :) nevim jak do písecký ale v čb nám řekli ať prostě přijdeme až to na mě příde :mrgreen: a myslim, že v písku to bude dost podobný.. s tou matrikou ti závidim, my se tam furt nějak nemůžeme dokopat, ale příští týden už fakt musíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
2.11.12 13:48

Co se týče písecký porodnice, registrovali nás při posledním „dílu“ předporodního kurzu, jinak je možné zajít tam v úterý nebo pondělí, kdy jsou jednorázová školení tatínků k porodu a prohlídka sálu. Je to praktičtější, když je fofr, už s vámi nějak počítají, že dorazíte, tak nám to říkaly PA. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová