Těhulky Písek 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
6.11.12 14:17

Tak to se možná i uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
6.11.12 14:18

Teda pokud mi ještě nezavolá sestra, minule mi volala v úterý odpoledne a změnila mi čas o 2 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.11.12 14:22
@zdendulka.k píše:
Teda pokud mi ještě nezavolá sestra, minule mi volala v úterý odpoledne a změnila mi čas o 2 hodiny

Copak ta, ta je schopná všeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.11.12 14:24
@ardnaxela píše:
@esteelauder
jj to jsem mohli :)@zdendulka.k
tak to jdeme hned po sobě nejspíš :)

Už to vidím, jak zítra na každou paní blbě civim a zkoumám, zda to není některá z emimina :lol:, jéééé, to si zase užiju ostudy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.11.12 15:56

@esteelauder
jasný…já bych čas mít asi měla tak záleží na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.11.12 15:57

@zdendulka.k
no jo, Lenča je číslo :lol: ale snad to nechá při starym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
7.11.12 10:59

Tak holky, kdo jste byl kdo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.11.12 15:07
@esteelauder píše:
Tak holky, kdo jste byl kdo? :lol:

Dorazila jsem tam nějak před půl desátou a jedinej, kdo bych řekla že přichází v úvahu byla taková holčina v zeleno bílym pruhovanym triku, džíny..nebyla si to náhodou ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
7.11.12 15:09
@zdendulka.k píše:
Dorazila jsem tam nějak před půl desátou a jedinej, kdo bych řekla že přichází v úvahu byla taková holčina v zeleno bílym pruhovanym triku, džíny..nebyla si to náhodou ty? :)
@zdendulka.k píše:
Dorazila jsem tam nějak před půl desátou a jedinej, kdo bych řekla že přichází v úvahu byla taková holčina v zeleno bílym pruhovanym triku, džíny..nebyla si to náhodou ty? :)

No, tak to by mě zajímalo jaký bylo poznávací znamení, ale dobrá práce :potlesk:, tak mě moc těší, i když nevím kdo jsi ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.11.12 15:12

No tak já tipovala podle věku a břiška, tak si to mohla bejt jedině ty z těch, kdo tam byl :) no já seděla hned vedle tebe, šla sem po tobě do poradny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
7.11.12 15:14
@zdendulka.k píše:
No tak já tipovala podle věku a břiška, tak si to mohla bejt jedině ty z těch, kdo tam byl :) no já seděla hned vedle tebe, šla sem po tobě do poradny :)

V tý tyrkysový košili? Pak vím, že tam byl ještě někdo v béžovým svetru, já jak nemám brejle, tak vidí taky prd. Tak to jsi do mě klidně mohla bouchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.11.12 15:15

Jojo, v tý košili..takovej vysokej mobydyk, to sem prosím já :) tak mě to bylo blbý, když tam byla plná čekárna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
7.11.12 15:17

Jo a taky je dobrý to, že jsi mě poznala podle věku… :lol: Tak ti, co mi tipujou míň pěkně kecají :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
7.11.12 15:18
@zdendulka.k píše:
Jojo, v tý košili..takovej vysokej mobydyk, to sem prosím já :) tak mě to bylo blbý, když tam byla plná čekárna :)

Aha, tak to mě těší dvojnásob! No, berme to tak, že vysokým se prý rodí lépe a já se taky nepovažuju zrovna za skladnou, ty jo, tak to jsi byla v čekárně, když já odcházela? Já jsem hroznej tetřev slepej. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
7.11.12 15:22

No já pak šla od desíti na monitor, takže když si odcházela sem tam určitě nebyla..doufam, že máš pravdu, že vysokym se rodí líp :) jinak jak si dopadla? mě akorát vyděsilo, že mam pozitivní nějakej stěr co mi dělala minule na streptokoka, takže mi při porodu budou muset píchnout antibiotika, aby mimi nemělo infekci…tak snad to neni nic vážnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová