Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda pokud mi ještě nezavolá sestra, minule mi volala v úterý odpoledne a změnila mi čas o 2 hodiny
@zdendulka.k píše:
Teda pokud mi ještě nezavolá sestra, minule mi volala v úterý odpoledne a změnila mi čas o 2 hodiny
Copak ta, ta je schopná všeho ![]()
@ardnaxela píše:
@esteelauder
jj to jsem mohli@zdendulka.k
tak to jdeme hned po sobě nejspíš
Už to vidím, jak zítra na každou paní blbě civim a zkoumám, zda to není některá z emimina
, jéééé, to si zase užiju ostudy ![]()
@esteelauder
jasný…já bych čas mít asi měla tak záleží na vás
@zdendulka.k
no jo, Lenča je číslo
ale snad to nechá při starym ![]()
@esteelauder píše:
Tak holky, kdo jste byl kdo?
Dorazila jsem tam nějak před půl desátou a jedinej, kdo bych řekla že přichází v úvahu byla taková holčina v zeleno bílym pruhovanym triku, džíny..nebyla si to náhodou ty? ![]()
@zdendulka.k píše:
Dorazila jsem tam nějak před půl desátou a jedinej, kdo bych řekla že přichází v úvahu byla taková holčina v zeleno bílym pruhovanym triku, džíny..nebyla si to náhodou ty?
@zdendulka.k píše:
Dorazila jsem tam nějak před půl desátou a jedinej, kdo bych řekla že přichází v úvahu byla taková holčina v zeleno bílym pruhovanym triku, džíny..nebyla si to náhodou ty?
No, tak to by mě zajímalo jaký bylo poznávací znamení, ale dobrá práce
, tak mě moc těší, i když nevím kdo jsi ty ![]()
No tak já tipovala podle věku a břiška, tak si to mohla bejt jedině ty z těch, kdo tam byl
no já seděla hned vedle tebe, šla sem po tobě do poradny ![]()
@zdendulka.k píše:
No tak já tipovala podle věku a břiška, tak si to mohla bejt jedině ty z těch, kdo tam bylno já seděla hned vedle tebe, šla sem po tobě do poradny
V tý tyrkysový košili? Pak vím, že tam byl ještě někdo v béžovým svetru, já jak nemám brejle, tak vidí taky prd. Tak to jsi do mě klidně mohla bouchnout.
Jojo, v tý košili..takovej vysokej mobydyk, to sem prosím já
tak mě to bylo blbý, když tam byla plná čekárna ![]()
Jo a taky je dobrý to, že jsi mě poznala podle věku…
Tak ti, co mi tipujou míň pěkně kecají
![]()
@zdendulka.k píše:
Jojo, v tý košili..takovej vysokej mobydyk, to sem prosím játak mě to bylo blbý, když tam byla plná čekárna
Aha, tak to mě těší dvojnásob! No, berme to tak, že vysokým se prý rodí lépe a já se taky nepovažuju zrovna za skladnou, ty jo, tak to jsi byla v čekárně, když já odcházela? Já jsem hroznej tetřev slepej.
![]()
No já pak šla od desíti na monitor, takže když si odcházela sem tam určitě nebyla..doufam, že máš pravdu, že vysokym se rodí líp
jinak jak si dopadla? mě akorát vyděsilo, že mam pozitivní nějakej stěr co mi dělala minule na streptokoka, takže mi při porodu budou muset píchnout antibiotika, aby mimi nemělo infekci…tak snad to neni nic vážnýho