Těhulky Písek 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
15.11.12 12:20

@esteelauder
:lol: :lol: :lol: oblbovací váha to je hezký :mrgreen: - ale sedělo by to, neni to ani málo ani moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.11.12 12:21
@ardnaxela píše:
Tak jsem na to zvědavá kolik ty naše ratolesti nakonec budou mít, ale řikaly holky z budějc, že je to hrozně moc orientační a dá se seknout až o kilčo, takže bych to spíš brala s rezervou :)
@cosinka
myslim, že čočky při porodu snad nevadí, ale řikala mi tchýně ať si radši odlakuju nehty na rukou kdyby mě potřebovali prej nějak napojit takže jestli máte nalakovaný nehty i třeba jen bezbarvím lakem jako já, tak to radši sundejte ;)

Já sundala svoje zbožňovaný rudý gelovky a mám teď svý opelešený, ale na nohách jsem si je nechala, kdyby mě rodil ňákej fešák :lol:. Ty nehty musí být vidět, aby bylo případně poznat, zda nám nemodrají lůžka a nehrozí nějakej malér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.11.12 12:26
@esteelauder píše:
Já sundala svoje zbožňovaný rudý gelovky a mám teď svý opelešený, ale na nohách jsem si je nechala, kdyby mě rodil ňákej fešák :lol:. Ty nehty musí být vidět, aby bylo případně poznat, zda nám nemodrají lůžka a nehrozí nějakej malér.

Byla jsem na gyn operaci a stačily jin odlakované nehty na nohách.
Kdybych si odlakovala nehty na rukách, připadala bych si hůř jak nahá :oops: Je to prostě zvyk. To bych je raději ostříhala, než odlakovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.11.12 12:29

@esteelauder @cosinka
já si taky připadam blbě s odlakovanýma a to fakt používam skoro jenom bezbarvej jenže bez něj fakt nevyjdu na ulici, to je jako bez řasenky :-D a asi je budu muset trochu ostříhat protože přítel je trochu nervózní když vidí co do něj na sále budu zarejvat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.11.12 12:35

@ardnaxela Já mám nalakovanou lehkou francii. A lůžka mi trochu prosvítají. Barevné laky nosím jen při nějaké příležitosti k šatům atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.11.12 12:39
@ardnaxela píše:
@esteelauder @cosinka
já si taky připadam blbě s odlakovanýma a to fakt používam skoro jenom bezbarvej jenže bez něj fakt nevyjdu na ulici, to je jako bez řasenky :-D a asi je budu muset trochu ostříhat protože přítel je trochu nervózní když vidí co do něj na sále budu zarejvat :-D

Já mám taky lak, zvlášť když mi teď odrůstají nehty po gelovkách, tak by to moc dobře nevypadalo. Jak si s malým udělám nějakej režim, tak se k nim hned vracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.11.12 12:40

@cosinka
já barevná používam taky jen vyjímečně a spíš na nohy, tam mi přijde, že líp drží a když se kousek odloupne tak to neni tolik vidět, ale nesnážim odloupnutej lak na ruce, to musí celej nehet rovnou pryč a přelakovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.11.12 12:44

@esteelauder Ty gelovky sis mohla klidně nechat. Zrovna v Písku mi říkali, že jim stačí nehty na nohách a gelovky na rukách si pacientky nechávají. I když já gelovky nemám, ale vypadají tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.11.12 12:48
@ardnaxela píše:
@cosinka
já barevná používam taky jen vyjímečně a spíš na nohy, tam mi přijde, že líp drží a když se kousek odloupne tak to neni tolik vidět, ale nesnážim odloupnutej lak na ruce, to musí celej nehet rovnou pryč a přelakovat :mrgreen:

Tak, tak, moje řeč :palec:
Nehty na nohách si lakuju jen v létě a to buď červeně, nebo francii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.11.12 12:53
@cosinka píše:
@esteelauder Ty gelovky sis mohla klidně nechat. Zrovna v Písku mi říkali, že jim stačí nehty na nohách a gelovky na rukách si pacientky nechávají. I když já gelovky nemám, ale vypadají tak :think:

Já to mám sundaný kvůli prckovi, abycho ho nepodrapala a hlavně nevím, jak bych to stíhala chodit doplňovat. Těžko se to plánuje a ještě v kombinaci s manikérku, která taky nečeká jen na to až se JÁ objevím. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.11.12 13:04

@esteelauder Aha, tak to jo :potlesk:
To bych je měla taky trochu zkrátit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
15.11.12 13:13

@cosinka
tak já většinou černou nebo červenou (na fesťáky) a občas modrou nebo fialovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.11.12 14:07

No, právě porodila kamarádka, co měla odhad 3,550kg v pondělí a dnes je z toho 4100g. To je pořádnej sek :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.11.12 14:18
@esteelauder píše:
No, právě porodila kamarádka, co měla odhad 3,550kg v pondělí a dnes je z toho 4100g. To je pořádnej sek :pocitac:

Taky znám jednu, co měla odhad 3,7kg a nakonec z toho bylo 4,5kg.
Ještě že byla na císaře, protože malej byl koncem pánevním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.11.12 14:20
@cosinka píše:
Taky znám jednu, co měla odhad 3,7kg a nakonec z toho bylo 4,5kg.
Ještě že byla na císaře, protože malej byl koncem pánevním.

Z toho je mi fakt mdlo, jdu stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová