Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@esteelauder
oblbovací váha to je hezký
- ale sedělo by to, neni to ani málo ani moc
@ardnaxela píše:
Tak jsem na to zvědavá kolik ty naše ratolesti nakonec budou mít, ale řikaly holky z budějc, že je to hrozně moc orientační a dá se seknout až o kilčo, takže bych to spíš brala s rezervou
@cosinka
myslim, že čočky při porodu snad nevadí, ale řikala mi tchýně ať si radši odlakuju nehty na rukou kdyby mě potřebovali prej nějak napojit takže jestli máte nalakovaný nehty i třeba jen bezbarvím lakem jako já, tak to radši sundejte
Já sundala svoje zbožňovaný rudý gelovky a mám teď svý opelešený, ale na nohách jsem si je nechala, kdyby mě rodil ňákej fešák
. Ty nehty musí být vidět, aby bylo případně poznat, zda nám nemodrají lůžka a nehrozí nějakej malér.
@esteelauder píše:
Já sundala svoje zbožňovaný rudý gelovky a mám teď svý opelešený, ale na nohách jsem si je nechala, kdyby mě rodil ňákej fešák. Ty nehty musí být vidět, aby bylo případně poznat, zda nám nemodrají lůžka a nehrozí nějakej malér.
Byla jsem na gyn operaci a stačily jin odlakované nehty na nohách.
Kdybych si odlakovala nehty na rukách, připadala bych si hůř jak nahá
Je to prostě zvyk. To bych je raději ostříhala, než odlakovala ![]()
@esteelauder @cosinka
já si taky připadam blbě s odlakovanýma a to fakt používam skoro jenom bezbarvej jenže bez něj fakt nevyjdu na ulici, to je jako bez řasenky
a asi je budu muset trochu ostříhat protože přítel je trochu nervózní když vidí co do něj na sále budu zarejvat ![]()
@ardnaxela Já mám nalakovanou lehkou francii. A lůžka mi trochu prosvítají. Barevné laky nosím jen při nějaké příležitosti k šatům atd.
@ardnaxela píše:
@esteelauder @cosinka
já si taky připadam blbě s odlakovanýma a to fakt používam skoro jenom bezbarvej jenže bez něj fakt nevyjdu na ulici, to je jako bez řasenkya asi je budu muset trochu ostříhat protože přítel je trochu nervózní když vidí co do něj na sále budu zarejvat
Já mám taky lak, zvlášť když mi teď odrůstají nehty po gelovkách, tak by to moc dobře nevypadalo. Jak si s malým udělám nějakej režim, tak se k nim hned vracím.
@cosinka
já barevná používam taky jen vyjímečně a spíš na nohy, tam mi přijde, že líp drží a když se kousek odloupne tak to neni tolik vidět, ale nesnážim odloupnutej lak na ruce, to musí celej nehet rovnou pryč a přelakovat ![]()
@esteelauder Ty gelovky sis mohla klidně nechat. Zrovna v Písku mi říkali, že jim stačí nehty na nohách a gelovky na rukách si pacientky nechávají. I když já gelovky nemám, ale vypadají tak ![]()
@ardnaxela píše:
@cosinka
já barevná používam taky jen vyjímečně a spíš na nohy, tam mi přijde, že líp drží a když se kousek odloupne tak to neni tolik vidět, ale nesnážim odloupnutej lak na ruce, to musí celej nehet rovnou pryč a přelakovat
Tak, tak, moje řeč ![]()
Nehty na nohách si lakuju jen v létě a to buď červeně, nebo francii.
@cosinka píše:
@esteelauder Ty gelovky sis mohla klidně nechat. Zrovna v Písku mi říkali, že jim stačí nehty na nohách a gelovky na rukách si pacientky nechávají. I když já gelovky nemám, ale vypadají tak
Já to mám sundaný kvůli prckovi, abycho ho nepodrapala a hlavně nevím, jak bych to stíhala chodit doplňovat. Těžko se to plánuje a ještě v kombinaci s manikérku, která taky nečeká jen na to až se JÁ objevím. ![]()
@esteelauder Aha, tak to jo ![]()
To bych je měla taky trochu zkrátit ![]()
@cosinka
tak já většinou černou nebo červenou (na fesťáky) a občas modrou nebo fialovou ![]()
No, právě porodila kamarádka, co měla odhad 3,550kg v pondělí a dnes je z toho 4100g. To je pořádnej sek ![]()
@esteelauder píše:
No, právě porodila kamarádka, co měla odhad 3,550kg v pondělí a dnes je z toho 4100g. To je pořádnej sek
Taky znám jednu, co měla odhad 3,7kg a nakonec z toho bylo 4,5kg.
Ještě že byla na císaře, protože malej byl koncem pánevním.
@cosinka píše:
Taky znám jednu, co měla odhad 3,7kg a nakonec z toho bylo 4,5kg.
Ještě že byla na císaře, protože malej byl koncem pánevním.
Z toho je mi fakt mdlo, jdu stimulovat.