Kočárky Tako

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
matjeson
9.8.12 17:53

Tak já tako neměla, ale slyšela jsem recenze a viděla jsem ho pořádně zlikvidovaný už po jednom dítěti, pak taky po dvou, ale záleží na typu a na mamině jak se o něj stará, ale co vím, tak většina maminek říká, že tako je levný krám a že je lepší koupit kvalitní kočárek z druhé ruky, ovšem nejde o značku - třeba chicco vůbec nemá dobré golfky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Zuzkaaaaaaaaa
25.7.13 21:29

Tako jeans collection

Koupila jsem nový Tako Jeans collection-tmavě modrá. Kočárek nejenže vypadá úžasně!! a spousta lidí se za ním otáčí, ale nikde jsem jej ani neviděla a slouží zatím velmi dobře. Je odpružený a jezdí se s ním tak lehce, že jezdí téměř sám. Je bytelný, není jako ty umělohmotné skořepiny, co jsou teď in. V nabídce jsou i další odstíny džínoviny a to černý a světle modrý. Strašně ráda bych je viděla naživo.
Je fakt, že teď, když má dcera 5 měsíců, mám už problém vytáhnout kočárek ze sklepa nahoru. Ale nevím, jak těžké jsou jiné značky kočárků, tak to nemohu posoudit. Dá se na něj díky adaptérům napasovat sedačka Maxi Cosi. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že brzdu má dole a ne na řídítkách, to je opravdu nepohodlné. Ale říká se, že každý kočárek má něco…Za mě doporučuji, ale spíš pro ty, co nemusí kočárek tahat ze sklepa.

• Citovat
  • Upravit
Zuzkaaaaaaaaa
25.7.13 21:32

Tako jeans collection

Kočárky Tako jsou snad nejkupovanější u nás v ČR, tak zřejmě za něco stojí, ne? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.13 22:07

Ahoj, tak ja mela pred lety tako baby heaven, a krom toho, ze byl tezky jak pes, jsem ho vyuzila temer cely rok, na nakupy paradni, dostatecne velky-mela sem velkeho synka a nikdy sem s nim nemela zadny problem, kamoska ma taky tako, ale njaky vylepseny a taky spokojena, i jeji sestrenice.

• Citovat
  • Upravit
Zuzkaaaaaaaaa
25.7.13 22:23

Ještě jsem zapoměla něco dodat: s tímto kočárkem jsme „vyšplhali“ i na Štramberskou Trúbu :palec:

• Citovat
  • Upravit
matjeson
26.7.13 11:25

neříkám nic

Holky neříkám nic, já říkala, že jsem ho neměla, takže nemohu posoudit, jen jak jsem ho viděla po dvou dětech, jak byl zničený, ale jak jsem se teď přesvědčila, tak slavná značka PEg PEREGO Pliko P3 mě trochu zklamala, nejen že zlobí při skládání, ale ještě má rozbitou spojovací brzdičku, takže mi to přišlo jako vyhozené peníze, ale třeba moje kamarádka si ho nemohla vynachválit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3515
26.7.13 11:34

No mam termin v nedeli ale ceka nas kocarek ve sklepe tako ballila v ty eko kuzi… a vypada docela dobre manzel to zkoumal a je sice tezky ale pevny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejs21
29.7.13 20:39

Já už bych si teda kočárek Tako nekoupila. Máme růžový Laret a už od začátku s ním má problémy a navíc ted vypadá tak, že ho po jednom dítěti můžu postavit k popelnici jak hrozně vybledl a nebo mě přijde ještě dráž když do něj nechám ušít všechny vložky takže za mě Tako už určitě nikdy..Podotýkám, že kočár nemáme ani půl roku…

• Citovat
  • Upravit
vodnarka2013
30.7.13 17:11

Já teda co čtu tak tu mate ty levnější verze Tako kočárků coš se nejde divit jak dopadly… Já měla Tako laret a byla sem naprosto spokojená… Projede vše.. odpružení bezva… vypadá dobře :)

• Citovat
  • Upravit
1265
31.7.13 10:28

Ahoj maminky. Já mám Tako Captiva Mustang a musím říct že je naprosto úžasný. Jezdila jsem s ním asi 15 měsíců a kočárek je stále jako nový. Nikde není dodřený ani rozviklaný a ani vybledlý. A to byl pořád na sluníčku a jezdili jsme s ním i přes ty nejhorší terény. Za mě můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejs21
6.8.13 21:24

Vodnarka2013,Já věřím, že jste s ním spokojená protože podle foteček jste s ním jezdila v zimě, proto vám nevybledl. Já jsem musela volat na reklamace a tam mi řekli, že kočárky nesmí měnit barvy, bohužel ten náš tak nevypadá :-(

• Citovat
  • Upravit
451
6.8.13 22:43
@Zuzkaaaaaaaaa píše:
Ještě jsem zapoměla něco dodat: s tímto kočárkem jsme „vyšplhali“ i na Štramberskou Trúbu :palec:

TA my máme Tako laret a dva týdny zpět jsme s ním na tu trůbu taky šplhali :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.8.13 22:46

Jinak náš laret je ježděný 7m po jízdní stránce zatím není jediný problém, že by byl těžký se mi azse nezdá ( denně ho tahám u nás doma do schodů). máme ale pravda malý kufr v autě takže musíme sundávat kolečka a díky tomu už máme dost poškrábanou konstukci- ale je pravda že to bych do našeho clia dělala prakticky s každým. U nás jsou zatím jinak vady dvě a to že s emi páře taška amadlo takže to půjd na reklamaci. Jinak jak tady paní doporučovala ABC tak do této značky bych zase v životě nšla já, protže toje dle mého opravdu šmejd a za nějakou kvalitu bych to opravdu nepovažovala, ale každý máme svou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
7.8.13 08:17

Andrejs21.. no o vyblednutí sem nic nepsala.. který barevný kočárek na sluníčku nevybledne??? :) Každý vybledne… spíš sem myslela to odpružení..vyrzání atd. co tu psaly :)

• Citovat
  • Upravit
jurik888
22.10.13 07:39

tako

Taky jsme vcera koupili tako mohican, vypada celkem dobre, jezdi se s nim taky fajn ( uvidime jak bude jezdit za pul roku ) co maji spatne vyreseno je foukani kolecek, je problem se tam dostat s pumpu, strasne malo mista nad ventilkem

jinak nakonec jsme ho koupili v polskem tesine za 8 000,– i s vajickem, moskytierou a dali jeste destnik zdarma :)

puvodne jsme ho chteli kupovat na kocarky-tako.cz ale na otazku po emailu vubec nereagovali a pak navic udelali dokonalou „akci“ ( ja bych to nazval zlodejinou ) kde delaji akci ve kter vam daji ZDARMA veci v hodnote 1000,–,, 2 veci z te jejich super akce jsou ale treba v tom polsku automaticky soucasti kocarku ( potvrdil mi to i ten prodejce ) a to je moskytiera a taska na rukojet,, takze pristup na prd, navic lhani a cena o 1900kc vetsi

do toho polska jsme se jeli puvodne jenom podivat protoze videt to v eshopu a nazivo je dost velky rozdil, meli jsme vybranou barvu a na zivo uz tak pekna nebyla takze jsme nakonec vybrali jinou a prodavacka kolem nas tak skakala ze jsme nakonec odjizdeli rovnou s kocarkem

takze za nas velka spokojenost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí