Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretJen pozor- u nás je záruka 2 roky a v polsku jen rok… Já koupila na kočárky osttrava ten laret mě vyšel na 8600 se vším všudy…
To je mozne, jenze 90% ceskych prodejcu se vymlouva i po pul roce aby nemuseli reklamovat, oni vi ze za kocarek je k soudu nikdo neda
Já mám kočárekdoma rok, a zítra ho posílám na reklamaci a problém s tím prodejce nemá
Je to o tom kde koupíte..
Prijmout kocarek do reklamace urcite problem neni, vetsinou je problem jak je ta reklamace vyrizena, ale jasne ze existujou i poctivi prodejci u kterych problem nebude
ale stejne je mi fuk jestli tam je rok nebo dva, kdyz ho budu davat na reklamaci tak v necem je treba maleho vozit takze si jdu koupit dalsi a pak mam nanejvys dva
kdyz neco kupuju tak me spis zajima pristup prodejce
Tak já mám Tako Mustang a z skoro dva roky je pořád jako nový. Ale koupila jsem další kočárek Valco Snap a tam s reklamací problém byl ten, že prodavačka mi řekla, že se reklamace u kočárku nevztahuje na vyblednutí a protržení látky na kočárku. Přijela jsem domů a kočárek měl od vybalování na prodejně natrženou stříšku a ani ne po měsíci mi úplně vybledla boudička místo zelené z ní byla bledě žlutá. Nechápu jak prodavačka může říct že mi to nevyreklamuje. Nakonec jsem boudičku poslala přímo distributorovi a ten mi boudičku okamžitě vyměnil. Takže za mě, pokud v prodejně nechcou přijmout reklamaci tak bych volila přímo distributora ![]()
Ahojky, prosím o radu ty, které mají starší kočárky tako. Mám tento typ kočárku: http://www.detatko.eu/…barva-11.htm
Chtěla bych vyprat potahy, ale nějak si nevím rady s odděláním látky z kočárku
Oddělala jsem tu boudičku, ale nevím jak sundat tu část na které dítě sedí/leží. Je to tam dole nějak přichycené, ale zespoda žádné šroubky nevidím a samo to jaksi sundat nejde. Neporadíte někdo? Dále jsem se chtěla zeptat zda lze na tento typ kočárku nějak upevnit autosedačku. Sice mám kočárek už nějaký ten rok, ale asi nevím co vše tam jde a co ne
Děkuji za radu.
Ahojky, prosím o radu ty, které mají starší kočárky tako. Mám tento typ kočárku: http://www. detatko. eu/…barva-11.htm
Chtěla bych vyprat potahy, ale nějak si nevím rady s odděláním látky z kočárku
Oddělala jsem tu boudičku, ale nevím jak sundat tu část na které dítě sedí/leží. Je to tam dole nějak přichycené, ale zespoda žádné šroubky nevidím a samo to jaksi sundat nejde. Neporadíte někdo? Dále jsem se chtěla zeptat zda lze na tento typ kočárku nějak upevnit autosedačku. Sice mám kočárek už nějaký ten rok, ale asi nevím co vše tam jde a co ne
Děkuji za radu.
Prosím, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Tako City Travel? Dneska jsme se byli dívat na Tako Laret, ale moc nás zklamal, protože je menší a hlavně nizký. Zalíbil se nám City Travel, bylo nám k němu řečeno, že je vyrobený tak, že má v sobě vše nejlepší od jiných kočárků Tako, ale udivuje nás jeho cena, která je dost nízká, takže zřejmě kočárek je někde ošizený.. Recenze na něj nikde nejsou
Děkuji