Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj mamičky.
Kamarátka je v 7.mesiaci a začína sa obzerať po kočíkoch.Chcela by som sa spýtať, kto máte Škodu Fabiu, ktoré kočíky sa zmestia do kufra??Najlepšie trojkombinácia, cena zatiaľ nieje rozhodujúca. ďakujem za tipy
Katka
To jsem sama zvědavá, co se tu sejde za tipy.
My totiž řešili podobný problém. Nakonec jsme si ale vyhlídli Deltim Premier, který se do kufru opravdu nevejde, ale chceme to řešit tak, že v kufru bude korbička a podvozek na střeše. Kočárek se totiž dá naštěstí velice dobře rozdělit na tyhle dvě části.
Neříkám, že doporučuju (Deltimy jsou samy o sobě dost těžké kočárky), jen prostě my to vyřešili takhle… ![]()
Hanka
Ahoj holky,
my jsme měli hluboký kočár NEONATO,ten se tam sice vešel,ale musely být trochu sklopený zadní sededla.Sporťák jsme měli Deltim Travel-nedoporučuju,není nic moc,výhoda byla,že se tam vešel.Pro jistotu jsme si koupili combika a ten je bez problémů.Krátkou FABII má můj taťka,tak to mám vyzkoušený.
Přeju šťastnou ruku při výběru pa L.
ahoj, koupili jsme trojkolku s dvojitýma teréníma kolečkama vepředu, zn. Teutonia - byla nová, ale 2roky starej model a v obchodě měli akci za pol. cenu - jinak jsou to německý kočárky a dost drahý, takhle to šlo.¨
Skládá se tak, že se ty přední dvojkolečka sklopí pod zadní část a má to vyndavací tašku na mimino, takže oboje se to vleze do krátké Fabie. Jsem s ním spokojená, je výborně odpruženej a dobře ovladatelnej, akorát nemá přetáčecí korbičku, tak to je jediná vada. Skládá se výborně.
ahoj Iv-ka
Máme Fabii a kočárek, jediný, který jsme do něho složili - trojkolka (myslím že Expert) od Trendu. V pátek jsme si koupili golfky a trojkolku budeme prodávat. PC byla něco kolem 10 tis. prodáme za polovinu. Je v dobrém stavu, potřebuje pouze nové duše do kol a opravit brzdu. Odjíždím na týden k rodičům a budu jenom na mobilu. Když bude mít zájem, můj tel. je: 608861159 a můžeme se domluvit. Barva khaki a hnědobéžová. Omlouvám se, že to tady používám jako inzerci, ale docela se mi ten tvůj dotaz hodí do krámu =o))))
Radka
Ahoj,
i my jsme řešili tento problém, vždy jsme kočárek šli před prodejnu zkusit do auta. U Deltimu ( nevím konkretně jakého, byl to ten nejdražší) jsme museli oddělat kola,ale se do kufru vlezl celý, Kola šly lehce oddělat i na:,–(it. Asi by se do kufru vlezly všechny kočárky s oddělanýma kolama. Nakonec jsme koupily g"ohring. Je odlehčený ( 13 kg), odpružený. Je jsice dražší,pc 17000 Kč,ale nyní ho mají na netu za poloviční cenu a mají ho ve více barvách. Pokud budeš mít zájem, najeď si na Seznam a zadej gohring. Tento kočárek se nám vejde do kufru opravdu celý a je lehký.
Irias