kočík Fabia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1230
15.7.05 21:03

kočík*Fabia

Ahoj mamičky.
Kamarátka je v 7.mesiaci a začína sa obzerať po kočíkoch.Chcela by som sa spýtať, kto máte Škodu Fabiu, ktoré kočíky sa zmestia do kufra??Najlepšie trojkombinácia, cena zatiaľ nieje rozhodujúca. ďakujem za tipy
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1829
15.7.05 22:13

To jsem sama zvědavá, co se tu sejde za tipy. :) My totiž řešili podobný problém. Nakonec jsme si ale vyhlídli Deltim Premier, který se do kufru opravdu nevejde, ale chceme to řešit tak, že v kufru bude korbička a podvozek na střeše. Kočárek se totiž dá naštěstí velice dobře rozdělit na tyhle dvě části.

Neříkám, že doporučuju (Deltimy jsou samy o sobě dost těžké kočárky), jen prostě my to vyřešili takhle… :)

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.7.05 22:36

Ahoj holky,
my jsme měli hluboký kočár NEONATO,ten se tam sice vešel,ale musely být trochu sklopený zadní sededla.Sporťák jsme měli Deltim Travel-nedoporučuju,není nic moc,výhoda byla,že se tam vešel.Pro jistotu jsme si koupili combika a ten je bez problémů.Krátkou FABII má můj taťka,tak to mám vyzkoušený.
Přeju šťastnou ruku při výběru pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
16.7.05 16:08

ahoj, koupili jsme trojkolku s dvojitýma teréníma kolečkama vepředu, zn. Teutonia - byla nová, ale 2roky starej model a v obchodě měli akci za pol. cenu - jinak jsou to německý kočárky a dost drahý, takhle to šlo.¨

Skládá se tak, že se ty přední dvojkolečka sklopí pod zadní část a má to vyndavací tašku na mimino, takže oboje se to vleze do krátké Fabie. Jsem s ním spokojená, je výborně odpruženej a dobře ovladatelnej, akorát nemá přetáčecí korbičku, tak to je jediná vada. Skládá se výborně.

ahoj Iv-ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
17.7.05 15:17

Máme Fabii a kočárek, jediný, který jsme do něho složili - trojkolka (myslím že Expert) od Trendu. V pátek jsme si koupili golfky a trojkolku budeme prodávat. PC byla něco kolem 10 tis. prodáme za polovinu. Je v dobrém stavu, potřebuje pouze nové duše do kol a opravit brzdu. Odjíždím na týden k rodičům a budu jenom na mobilu. Když bude mít zájem, můj tel. je: 608861159 a můžeme se domluvit. Barva khaki a hnědobéžová. Omlouvám se, že to tady používám jako inzerci, ale docela se mi ten tvůj dotaz hodí do krámu =o))))

Radka

• Citovat
  • Upravit
17718
17.7.05 18:38

kočárek

Ahoj,
i my jsme řešili tento problém, vždy jsme kočárek šli před prodejnu zkusit do auta. U Deltimu ( nevím konkretně jakého, byl to ten nejdražší) jsme museli oddělat kola,ale se do kufru vlezl celý, Kola šly lehce oddělat i na:,–(it. Asi by se do kufru vlezly všechny kočárky s oddělanýma kolama. Nakonec jsme koupily g"ohring. Je odlehčený ( 13 kg), odpružený. Je jsice dražší,pc 17000 Kč,ale nyní ho mají na netu za poloviční cenu a mají ho ve více barvách. Pokud budeš mít zájem, najeď si na Seznam a zadej gohring. Tento kočárek se nám vejde do kufru opravdu celý a je lehký.
 Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect