Kocovina nebo něco jiného?

Anonymní
1.10.17 14:50

Kocovina nebo neco jiného?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Pritel neumí pít s mírou. Vždy se opije na mol. Předevčírem zapijel kamaradovo dítě a vrátil se a ani nebyl moc opilej. Prý toho většinou vypije víc, ale tentokrát toho přej opravdu moc nevypil. Vcera měl kocovinu, že tady pomalu brecel. Rikal, že takhle špatně mu nebylo snad nikdy po alkoholu.Dnes zase ho silně bolí hlava a má pocit na zvracení. Je mi divný, že by kocovina trvala dva dny navíc když nepil moc.Je možné, že to je j3n kocovina?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
1.10.17 14:53

Možná to blbě smíchal, možná mu to nesedlo, možná toho zase tak málo nevypil. Ale řekla bych, ze je to normaní kocovina, kterou asi potřebuje, aby ho potrestala za to, že nezná míru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
1.10.17 14:53

Tak ať přítel nepije, když pak brečí :lol:. Bože to je dotaz 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
1.10.17 14:55
@Mimis2017 píše:
Tak ať přítel nepije, když pak brečí :lol:. Bože to je dotaz 8o

no spíš si zakladatelka myslí jestli se neotrávil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
1.10.17 14:58

Pokud nepil nejake domaci vyrobky, pak blbe michal nebo se opet ozral jako dobrman. Po vystrizliveni se obecne zamerte na to, ze nema v piti miru. Aby se pak za cas nedivil.

• Citovat
  • Upravit
elibro
1.10.17 15:01

Tak jestli pil nějaké patoky domácí výroby nebo ještě lépe á la likérka Drak, tak se něčím přiotrávit mohl - zjevně se to ale lepší samo. Anebo mu to zkrátka nesedlo, možná s nějakou začínající virozou?

• Citovat
  • Upravit
33993
1.10.17 15:02
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Pritel neumí pít s mírou. Vždy se opije na mol. Předevčírem zapijel kamaradovo dítě a vrátil se a ani nebyl moc opilej. Prý toho většinou vypije víc, ale tentokrát toho přej opravdu moc nevypil. Vcera měl kocovinu, že tady pomalu brecel. Rikal, že takhle špatně mu nebylo snad nikdy po alkoholu.Dnes zase ho silně bolí hlava a má pocit na zvracení. Je mi divný, že by kocovina trvala dva dny navíc když nepil moc.Je možné, že to je j3n kocovina?

Jo, proč by ne? Ono toho nemusí vypít hektolitr aby mu bylo špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
1.10.17 16:02

Mohl z toho dostat migrénu… Bolest hlavy, pocit na zvracení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
1.10.17 16:55

Muze byt dehydratovany, ja osobne bych mu dala Kuliska, dostatek tekutin.
Pokud by se pridaly jeste nejake obtize, treba se zrakem, dychanim, okamzite bych jela na pohotovost, mam pocit, ze zrovna nedavno psali, ze se objevil pripad otravy metylalkoholem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí