Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Možná to blbě smíchal, možná mu to nesedlo, možná toho zase tak málo nevypil. Ale řekla bych, ze je to normaní kocovina, kterou asi potřebuje, aby ho potrestala za to, že nezná míru…
@Mimis2017 píše:
Tak ať přítel nepije, když pak brečí. Bože to je dotaz
no spíš si zakladatelka myslí jestli se neotrávil
Pokud nepil nejake domaci vyrobky, pak blbe michal nebo se opet ozral jako dobrman. Po vystrizliveni se obecne zamerte na to, ze nema v piti miru. Aby se pak za cas nedivil.
Tak jestli pil nějaké patoky domácí výroby nebo ještě lépe á la likérka Drak, tak se něčím přiotrávit mohl - zjevně se to ale lepší samo. Anebo mu to zkrátka nesedlo, možná s nějakou začínající virozou?
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Pritel neumí pít s mírou. Vždy se opije na mol. Předevčírem zapijel kamaradovo dítě a vrátil se a ani nebyl moc opilej. Prý toho většinou vypije víc, ale tentokrát toho přej opravdu moc nevypil. Vcera měl kocovinu, že tady pomalu brecel. Rikal, že takhle špatně mu nebylo snad nikdy po alkoholu.Dnes zase ho silně bolí hlava a má pocit na zvracení. Je mi divný, že by kocovina trvala dva dny navíc když nepil moc.Je možné, že to je j3n kocovina?
Jo, proč by ne? Ono toho nemusí vypít hektolitr aby mu bylo špatně ![]()
Mohl z toho dostat migrénu… Bolest hlavy, pocit na zvracení…
Muze byt dehydratovany, ja osobne bych mu dala Kuliska, dostatek tekutin.
Pokud by se pridaly jeste nejake obtize, treba se zrakem, dychanim, okamzite bych jela na pohotovost, mam pocit, ze zrovna nedavno psali, ze se objevil pripad otravy metylalkoholem.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Pritel neumí pít s mírou. Vždy se opije na mol. Předevčírem zapijel kamaradovo dítě a vrátil se a ani nebyl moc opilej. Prý toho většinou vypije víc, ale tentokrát toho přej opravdu moc nevypil. Vcera měl kocovinu, že tady pomalu brecel. Rikal, že takhle špatně mu nebylo snad nikdy po alkoholu.Dnes zase ho silně bolí hlava a má pocit na zvracení. Je mi divný, že by kocovina trvala dva dny navíc když nepil moc.Je možné, že to je j3n kocovina?