Koho jste byly volit?

144
13.1.23 18:00

Koho jste byli volit?

Tak koho jste byly volit :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.01.23 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65400
13.1.23 18:01

Kandidáta na prezidenta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
13.1.23 18:09

Co je komu do toho? Proč má každý potřebu řešit kdo koho volí a nevolí a proč? Ideálně jak to dělají influenceři se vyfotit s volebním lístkem :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.1.23 18:11

:lol: :lol: :lol: :lol: Tak pardon ja sem treba chtela vedet nazor na ty hlavy krom babise pac my jako mlada generace je nezname a tezke je pak volit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
13.1.23 18:12

Generala Pavla a jsem konečně spokojený na 100% se svou volbou. Volba rozumem i srdcem. Komentáře ostatních mě nezajímají, tak si ušetřete čas na mě reagovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
13.1.23 18:12
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak pardon ja sem treba chtela vedet nazor na ty hlavy krom babise pac my jako mlada generace je nezname a tezke je pak volit :palec:

Já taky nikoho krom Babise neznala;)upřímně politika jde trochu mimo me :dance:

Příspěvek upraven 13.01.23 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
13.1.23 18:13
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak pardon ja sem treba chtela vedet nazor na ty hlavy krom babise pac my jako mlada generace je nezname a tezke je pak volit :palec:

Kdyby to byla otázka pod svým nickem a taky odpověď, já volila toho s toho, tak by se asi odpovědět dalo.
Ale proč nějakému anonymu, který sám nic nenapsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:

Volí jen ženy? 8o Co je na otázce tak intimního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389

Tak se zkus zeptat ne jako anonym. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42262

A co si o nich něco zjistit?
A důvod k anonymu je?

Příspěvek upraven 13.01.23 v 18:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
13.1.23 18:14
@Anonymní píše:

proč to nenapíšeš nejprve ty a pod nickem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
13.1.23 18:16

A kolik ti je? Moje dcera má 17, kandidáty zná všechny, na gymplu měli volby nanečisto a dost se o těch kandidátech bavili i ve škole a diskutovali jsme o tom i doma. Já nevím, jestli je to k pochválení, že krom Babiše nikoho neznáš. To je taky odraz tvého intelektu, když tě nezajímá, kdo bude tvůj prezident.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.1.23 18:18

Kdyby jste radeji normalne slusne odpovedeli :mrgreen: a neresili tady nejaky anonym pane boze tady se clovek nemuze uz na nic zeptat nebo vy jste jak hyeny :palec: volte si koho chcete slusne sem se zeptala a slusne odpovedi nedockala misto toho tady resite Anonym :mrgreen: ani nevim ze sem ten vas,,Anonym” odklikla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39730
13.1.23 18:18
@Russet píše:
Volí jen ženy? 8o Co je na otázce tak intimního?

Taky mi to hned padlo do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Husanamesici
13.1.23 18:20
@vokishka píše:
proč to nenapíšeš nejprve ty a pod nickem

A jaký v tom bude pak rozdíl? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek