Koho jste byly volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42297
13.1.23 18:51
@Anonymní píše:
Kdyby jste radeji normalne slusne odpovedeli :mrgreen: a neresili tady nejaky anonym pane boze tady se clovek nemuze uz na nic zeptat nebo vy jste jak hyeny :palec: volte si koho chcete slusne sem se zeptala a slusne odpovedi nedockala misto toho tady resite Anonym :mrgreen: ani nevim ze sem ten vas,,Anonym” odklikla :mavam:

Kdyby to bylo omylem, hned v dalším příspěvku ti zmizí. Takže @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80171
13.1.23 18:52

Půjdu zítra a budu volit prezidenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
13.1.23 18:54
@inkakřivák píše:
Půjdu zítra a budu volit prezidenta.

Treba jsem dnes taky volila prezidenta. Kdo vi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Husanamesici
13.1.23 18:55
@cecetka píše:
S Milosem mi to nijak humorne neprislo.
Ale s Andym by mohla byt „srande“ ;)

Ne? Mě velice… často mě fakt pobavil :lol: B. má taky něco do sebe, ale je to už takový slabší odvar 8)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.1.23 18:56
@Husanamesici píše:
A jaký v tom bude pak rozdíl? 8o

No alespon budeme vedet, jak ji rikat :nevim: :mrgreen: Jinak taky rozdil nevidim…anonymni jsme tu vsichni, s vyjimkou tech, co tu maji sve skutecne jmeno a fotku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2535
13.1.23 18:56

Taky mi přijde ubohý tady udávat zakladatelku hned adminovi, že chce být anonymní. Vždyť o nic nejde, ne? :roll: jestli chce být anonymní a nikdo to na ní nebonzne, ať si je každý anonymní, jak chce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Husanamesici
13.1.23 18:59
@Sonarka píše:
No alespon budeme vedet, jak ji rikat :nevim: :mrgreen: Jinak taky rozdil nevidim…anonymni jsme tu vsichni, s vyjimkou tech, co tu maji sve skutecne jmeno a fotku :mrgreen:

To by nebyl špatný nápad…by mě zajímalo, jak by se u mnohých rázem změnil obsah konverzace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65293
13.1.23 19:00
@xavierka píše:
Taky mi přijde ubohý tady udávat zakladatelku hned adminovi, že chce být anonymní. Vždyť o nic nejde, ne? :roll: jestli chce být anonymní a nikdo to na ní nebonzne, ať si je každý anonymní, jak chce. :nevim:

jsou tu daná pravidla, i pro anonymitu. Stydí se za svůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.1.23 19:02

@Husanamesici zlata jeho padajici hlava a kun** sem kun** tam 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.1.23 19:03
@Anonymní píše:
Kdyby jste radeji normalne slusne odpovedeli :mrgreen: a neresili tady nejaky anonym pane boze tady se clovek nemuze uz na nic zeptat nebo vy jste jak hyeny :palec: volte si koho chcete slusne sem se zeptala a slusne odpovedi nedockala misto toho tady resite Anonym :mrgreen: ani nevim ze sem ten vas,,Anonym” odklikla :mavam:

A jak to „omylem“ odklikneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42297
13.1.23 19:04
@Russet píše:
A jak to „omylem“ odklikneš?

A opakovaně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
13.1.23 19:04
@vokishka píše:
jsou tu daná pravidla, i pro anonymitu. Stydí se za svůj názor?

Ale prosimvas, pravidla. Pokud to nikdo jak poslušná ovečka nenahlásí adminovi, tak to nikdo neřeší. Já tomu svým způsobem rozumím. Někdo tu má třeba jina témata, nechce být prostě vidět v jiném tématu..ať jsou důvody jakékoliv, tak přece není tak životně důležité hned to nahlašovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.1.23 19:06
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak pardon ja sem treba chtela vedet nazor na ty hlavy krom babise pac my jako mlada generace je nezname a tezke je pak volit :palec:

Mladá generace neumí naťukat jméno a něco si zjistit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Husanamesici
13.1.23 19:08
@Anonymní píše:
@Husanamesici zlata jeho padajici hlava a kun** sem kun** tam 😂 😂

Hele, aspoň byl svůj… já to oceňuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
144
13.1.23 19:08

Hele asi sem stara verze :lol: ale odklikla sem jednou a uz mi to tam zustalo :think: :D i kdybych se odtajnila vzdycky se najde naka hlavicka co bude rypat a navazet se.. za svuj Nazor se nestydim Volila sem Andyho :palec: a odtajnovat se nebudu nebo jste moc zvedave 😂 a radsi si zazalujte adminovi jak male decka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová