Koho jste byly volit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2535
13.1.23 19:08
@Russet píše:
Mladá generace neumí naťukat jméno a něco si zjistit? 8o

Hele ne každý z mladých je takový aktivní volič. Mě v 18 bylo úplně jedno kdo je u koryta a chodila jsem pařit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42271
13.1.23 19:09
@xavierka píše:
Ale prosimvas, pravidla. Pokud to nikdo jak poslušná ovečka nenahlásí adminovi, tak to nikdo neřeší. Já tomu svým způsobem rozumím. Někdo tu má třeba jina témata, nechce být prostě vidět v jiném tématu..ať jsou důvody jakékoliv, tak přece není tak životně důležité hned to nahlašovat.

To ano. Ale lhát, že omylem. Nazývat ostatní hyenami? To ať dělá pod vlastním nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.23 19:09

@Russet neumi :mrgreen: radsi si odtukam jine veci nez delat detektiva kdo jakej je :lol:

• Citovat
  • Upravit
42271
13.1.23 19:10
@xavierka píše:
Hele ne každý z mladých je takový aktivní volič. Mě v 18 bylo úplně jedno kdo je u koryta a chodila jsem pařit:)

A při tom jsi aktivně zjišťovala, koho kdo volil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.23 19:10

@Havlova ano jezisi kriste co je na tom k nepochopeni?? :mrgreen: odtukla sem tam anonymitu a netusila sem ze to bude takovej horor jeste vetsi nez volby😆 😆

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.23 19:11

@Havlova no preste tak😂 aby si mi poradila :palec:

• Citovat
  • Upravit
42271
13.1.23 19:12
@Anonymní píše:
@Havlova ano jezisi kriste co je na tom k nepochopeni?? :mrgreen: odtukla sem tam anonymitu a netusila sem ze to bude takovej horor jeste vetsi nez volby😆 😆

Ono ji musíš odťukávat opakovaně. Nemám ráda, když ze mě někdo dělá vola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
13.1.23 19:12

Musím se smát, když to někdo tají :lol: Pak se jednoznačně stydí za své rozhodnutí sakra. Volila jsem Babiše a klidně to budu hlásit do světa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.1.23 19:14
@xavierka píše:

Tak v osmnácti hned běžet nemusí, ale zakladatelka se o volby zajímá, takže bych čekala, že si informace najít umí. Nebo se jen hloupě vymlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Havlova tobe asi tuka v hlave :lol:

• Citovat
  • Upravit
7205
@Danilan píše:
Budu volit zítra Nerudovou… byla by fajn příjemná změna a mít v čele ženu… ať už pominu ty zvasty od všech kandidátů tak je mi nejvíce sympatická a docela reprezentativni vzhledem… pro ČR fajn změna

Sympatická a reprezentativní vzhled. Není to málo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
13.1.23 19:16
@GabinkaCh píše:
Musím se smát, když to někdo tají :lol: Pak se jednoznačně stydí za své rozhodnutí sakra. Volila jsem Babiše a klidně to budu hlásit do světa :mrgreen:

To není o studu. Ale o tom, že někdo nemá potrebu se hádat s někým, kdo je proti jeho kandidátovi. Myslím, že je to každého věc, pro je ostatně ve volebních místnostech ta plenta. To už rovnou můžu vystoupit veřejné na náměstí před mikrofon a říct koho. Takže naprosto chápu, že chce být někdo anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@GabinkaCh píše:
Musím se smát, když to někdo tají :lol: Pak se jednoznačně stydí za své rozhodnutí sakra. Volila jsem Babiše a klidně to budu hlásit do světa :mrgreen:

Klopi nám připomněla, kdo je tvůj favorit. Tak schválně, jestli tvůj kůň vyhraje. Vsadím 5 emiminích srdcí, že půjdou do duelu a generálem v druhém kole :pankac:

Příspěvek upraven 13.01.23 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Russet proc si to budu vyhledavat kdyz sem se slusne zeptala a cekala sem od vas nazor.. a Misto toho tady resite anonymitu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.23 19:17

@xavierka :potlesk: :palec: konecne rozumna rec dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky