Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Mladá generace neumí naťukat jméno a něco si zjistit?
Hele ne každý z mladých je takový aktivní volič. Mě v 18 bylo úplně jedno kdo je u koryta a chodila jsem pařit:)
@xavierka píše:
Ale prosimvas, pravidla. Pokud to nikdo jak poslušná ovečka nenahlásí adminovi, tak to nikdo neřeší. Já tomu svým způsobem rozumím. Někdo tu má třeba jina témata, nechce být prostě vidět v jiném tématu..ať jsou důvody jakékoliv, tak přece není tak životně důležité hned to nahlašovat.
To ano. Ale lhát, že omylem. Nazývat ostatní hyenami? To ať dělá pod vlastním nickem.
@Russet neumi
radsi si odtukam jine veci nez delat detektiva kdo jakej je ![]()
@xavierka píše:
Hele ne každý z mladých je takový aktivní volič. Mě v 18 bylo úplně jedno kdo je u koryta a chodila jsem pařit:)
A při tom jsi aktivně zjišťovala, koho kdo volil?
@Havlova ano jezisi kriste co je na tom k nepochopeni??
odtukla sem tam anonymitu a netusila sem ze to bude takovej horor jeste vetsi nez volby😆 😆
@Anonymní píše:
@Havlova ano jezisi kriste co je na tom k nepochopeni??odtukla sem tam anonymitu a netusila sem ze to bude takovej horor jeste vetsi nez volby😆 😆
Ono ji musíš odťukávat opakovaně. Nemám ráda, když ze mě někdo dělá vola.
Musím se smát, když to někdo tají
Pak se jednoznačně stydí za své rozhodnutí sakra. Volila jsem Babiše a klidně to budu hlásit do světa ![]()
@xavierka píše:
Tak v osmnácti hned běžet nemusí, ale zakladatelka se o volby zajímá, takže bych čekala, že si informace najít umí. Nebo se jen hloupě vymlouvá.
@Danilan píše:
Budu volit zítra Nerudovou… byla by fajn příjemná změna a mít v čele ženu… ať už pominu ty zvasty od všech kandidátů tak je mi nejvíce sympatická a docela reprezentativni vzhledem… pro ČR fajn změna
Sympatická a reprezentativní vzhled. Není to málo? ![]()
@GabinkaCh píše:
Musím se smát, když to někdo tajíPak se jednoznačně stydí za své rozhodnutí sakra. Volila jsem Babiše a klidně to budu hlásit do světa
To není o studu. Ale o tom, že někdo nemá potrebu se hádat s někým, kdo je proti jeho kandidátovi. Myslím, že je to každého věc, pro je ostatně ve volebních místnostech ta plenta. To už rovnou můžu vystoupit veřejné na náměstí před mikrofon a říct koho. Takže naprosto chápu, že chce být někdo anonymní.
@GabinkaCh píše:
Musím se smát, když to někdo tajíPak se jednoznačně stydí za své rozhodnutí sakra. Volila jsem Babiše a klidně to budu hlásit do světa
Klopi nám připomněla, kdo je tvůj favorit. Tak schválně, jestli tvůj kůň vyhraje. Vsadím 5 emiminích srdcí, že půjdou do duelu a generálem v druhém kole ![]()
Příspěvek upraven 13.01.23 v 19:16
@Russet proc si to budu vyhledavat kdyz sem se slusne zeptala a cekala sem od vas nazor.. a Misto toho tady resite anonymitu ![]()